Logo
0 din 5

Aurel David

Autor independent

Câteva cuvinte despre mine, sunt născut la 24 februarie 1977, înainte, cu o perioadă scurtă, de marele cutremur care a zguduit România la începutul lunii martie a acelui an.

După copilăria petrecută într-un colț de rai, comuna Bărăști din județul Olt, într-o familie de oameni simpli și muncitori, care m-au învățat principiile morale și spirituale care mi-au fost călăuză în viață, am urmat studiile liceale și universitare în Pitești, județul Argeș, oraș de care mă leagă dezvoltarea mea ulterioară.

Am 3 copii care sunt comorile mele din aceasta lume și care sunt de fapt adevăratul motiv pentru care m-am hotărât să public ceea ce scriu, dorind a fi un imbold pozitiv pentru aceștia în pașii lor viitori.

În general scriu versuri, iar momentul când am început să cochetez cu rimele a fost undeva pe la 13-14 ani, când doamna profesoară de limba română ne-a rugat să încercăm să creăm și noi câteva versuri. Începutul a fost greu, dar cum nimic nu este ușor în viată am continuat să scriu încercând să perfecționez ceea ce cream, mai ales că de la un anumit moment dat poezia(scrisul) a devenit un refugiu pentru mine, un loc unde eram eu cu gândurile, trăirile sau introspecțiile mele.

Recomand tuturor să scrie sau să citească în general pentru că trăim într-o era digitală, o eră a vitezei când atenția ne este permanent distrasă și valorile noastre tind să fie atât de materiale, de lumești, scrisul rămâne o oază de sensibilitate în care semnificația cuvintelor rămâne plină de magie. Operele scrise ne îngăduie să vedem în sufletul celui care le-a scris, descuind uși ferecate care altfel ar rămâne poate închise.

Iubesc poezia, astfel ca multe din operele mele vor fi în versuri, pentru că poezia este terapeutică – atât pentru autor cât și pentru cititor, este benefică pentru copii, dezvoltă abilități extraordinare de comunicare, ne ajută să ne înțelegem semenii, ne aduce armonie pe toate planurile, reprezentând, poate, una dintre cheile înțelegerii celuilalt și drumul către noi înșine.

În final, rămâne doar esențialul: starea de liniște interioară pe care cititul ți-o oferă. De aici până la conectarea cu noi, cu sinele nostru, mai e un pas. Atunci, va fi posibil să atingem acel echilibru interior, starea cea mai înaltă, care ne ajută să trăim în armonie cu noi înșine și cu ceilalți. Ne mai rămâne doar să muncim puțin cu noi, pentru a o păstra.

        Va urez lectură plăcută alături de cărțile mele, iar dacă v-au plăcut puteți lăsa și un comentariu!

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad