Adolescența, între mit și realitate de Raluca Roxana Mărginean

24,90 lei

Librărie: Sidor Daniel

In stock

Citeşte! Nu te baza pe informaţia primită de la şcoală, tv sau prieteni. Cărţile sunt surse condensate de experienţă. Este mult mai uşor să înveţi din greşelile altora. Depăşeşte statistica românească de două cărţi citite pe an!

Compare
  Chat

“Atunci când iubeşti, eşti plin de bucurie. Când nu poţi iubi, nu ai cum să fii fericit. Bucuria este o funcţie a iubirii, o umbră a acesteia. Ea urmează pretutindeni iubirea.
De aceea, deschideţi-vă tot mai mult faţă de iubire şi veţi deveni din ce în ce mai fericiţi. Nu trebuie să vă intereseze dacă iubirea vă este returnată sau nu; acest lucru nu are nici cea mai mică importanţă. Fericirea urmează pretutindeni iubirea, indiferent dacă aceasta din urmă este returnată sau nu sau dacă celălalt îi răspunde cu aceeaşi monedă. În aceasta constă rezultatul iubirii, în faptul că valoarea ei este intrinsecă. Ea nu depinde de răspunsul celuilalt, ci vă aparţine în întregime vouă. Nu contează pe cine iubiţi: poate fi un câine, o pisică, o piatră sau un copac. (…)
Dacă înţelegeţi acest secret, puteţi fi fericit 24 de ore pe zi. Dacă sunteţi plin de iubire timp de două de ore pe zi, fără să mai depindeţi de un obiect al iubirii, veţi deveni din ce în ce mai independent, căci veţi putea iubi fără ca cineva să fie de faţă. Veţi putea iubi chiar şi golul din jurul vostru. Chiar dacă sunteţi singur în cameră, veţi umple golul cu iubirea voastră. “

Gabriel Garcia Marquez

Raluca  Roxana  Mărginean  este  absolventă  a  Facultăţii  de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti,  specializarea Pedagogie,  ca  şef  de  promoţie  (2006).  Doctor  în  Ştiinţele Educaţiei al Universităţii  din  Bucureşti  (2011),  a  desfăşurat  ca bursier un stagiu  de cercetare de trei ani în cadrul Universităţii Jules Verne, Picardie (Amiens), Franţa.

De  asemenea,  a  beneficiat  de  o  bursă  europeană Erasmus în parteneriat cu aceeaşi universitate franceză, care s-a soldat  cu o diplomă de master recunoscută  atât  de  statul  francez,  cât  şi  de  cel  român.

În prezent  este   profesor   consilier  şi  domeniile   sale  de  interes  vizează     psihoterapiile  scurte,  mnemotehnicile  şi  cercetările  lui  Jean-Claude Kaufmann.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2014

Autor

Raluca Roxana Mărginean

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Editura Virtuală

Format

Paperback

ISBN

978-606-8504-10-0

Număr pagini

132

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Adolescența, între mit și realitate de Raluca Roxana Mărginean”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad