Atlantis Magister

39,90 lei

Librărie: Cristian Nastasa

In stock

Scott Lloyd este un fost agent de bursă din Londra, care accidental, într-un viitor apropiat, devine agent secret pentru organizații reformate de informații supra-statale.
Misiunea sa, pe lângă cea principală de a supraveghea securitatea clădirii London Stock Exchange Tower, este de a descoperi posesorii unui ciudat agregat bionic, creat de organizația secretă a Onorabililor și vândut inițial on-line, apoi retras de pe piață din cauza efectelor sale nocive.

Romanul Atlantis Magister, primul volum al trilogiei London Oniric Exchange, poate fi considerat atât o distopie, cât și un roman de anticipație științifico-fantastică și este scris în semn de solidaritate cu mișcarea socială etică ce pledează pentru adăugarea în Declarația Universală a Drepturilor Omului de noi drepturi civile care să protejeze gândurile conștiente si subconștiente ale individului de efectele secundare ale nano-tehnologiei și ale Inteligenței Artificiale.

Compare
  Chat

Scott Lloyd are vise foarte intense și ciudate ce descrise, configurează o tramă paralelă a structurii narative în care oniricul se împletește cu realitatea. Ulterior el descoperă că visele sunt o hipnopedie și că i se transmit informații dintr-un viitor apocaliptic, pentru a salva umanitatea de la extincție.
Împreună cu logodnica sa regăsită, ziaristă nonconformistă si agent dublu – pe care o credea răpită și ucisă – Scott reușește să împiedice un complot teribil contra planetei Terra, pus la cale de organizația Era9Kos, o structură din vârful piramidei finanțelor.
Pericolul provine dintr-un satelit artificial al Terrei, Antichton, creat din vremuri imemoriale de către Ancestori, o specie umanoidă avansată tehnologic.
Găsirea secretelor și artefactelor lăsate de această specie constituie agentul dinamic al romanului, eroii efectuând investigații aventuroase în Londra și Roma, și chiar în Transilvania, pentru a le găsi.
Ramses, care a fondat dinastia faraonilor, a emigrat în Egipt de pe coastele Scoției? Vestigiile Atlantidei pot fi găsite la nord vest de Anglia în Doggerland? Catastrofa Atlantidei s-a întâmplat pe mare sau în spațiul cosmic? Era contele de Saint-Germain (Nemuritorul, posesor al pietrei filosofale) originar din Transilvania? A descoperit Oficiul Ocult Nazist intrarea în Centrul Lumii Asgard? A existat o specie humanoidă care a evoluat paralel cu Homo Sapiens Sapiens, dezvoltând o civilizație bazată pe rezonanță, ce ulterior s-a strămutat pe Anti-Terra, un satelit artificial al planetei noastre? Trăim pe Terra sau Anti-Terra? Care este realitatea sau visul ce-l trăim?
La toate aceste întrebări trebuie să răspundă Scott Lloyd, fost hacker și agent de bursă, împreună cu ziariști, artiști, arheologi, brokeri și agenți secreți, într-o cursă contra cronometru a cărei miză este una singura: supraviețuirea.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2022

Autor

Cristian N. George

Dimensiuni

14,5×20,5 cm

Editura

Draft2Digital

Format

Paperback

ISBN

979-821-5900-42-0

Număr pagini

432

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

02
( 2 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Evaluări pentru acest produs

 1. 02

  by Atocioaie Daniela (cumpărător verificat)

  Astept aceasta carte de mai mult de 10 ani.
  STIAM ca vei reusi. Nu astept raspunsuri, dar o intrebare pusa in modul corect imi poate aduce mai mult decat un raspuns. Iar tu esti un maestru in a pune intrebari.
  Multumesc, Cristi!

 2. 02

  by Gicu

  O carte care te face sa o citești de la un capăt la altul fara sa o lași din mina. E OK

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad