Bucătăria fără bucătărie

50,00 lei

Librărie: Editura Corb Alb

In stock

Dincolo de orice impunere, de orice limitare, de orice definiție, alimentația naturală ar putea să aibă trei repere, de principii generice. Astfel, pentru ca ceea ce se consumă, alimentele, să își păstreze calitatea de viu (energetic, informațional), este firesc să:
– consumăm produsul și nu producătorul, deci laptele și nu văcuța, oul și nu găina, fructul și nu copacul;
– să nu folosim pentru pregătirea acestei hrane o temperatură mai mare decât temperatura vieții (temperatura corpului nostru fizic și chiar aceea de păstrare în alimente a enzimelor), deci să nu folosim temperaturi de peste 36 grade Celsius;
– să nu o facem ca pe o impunere, ca pe o rețetă medicală, ca pe un tratament, ci deliberat, știind că este un mod corect de alimentație, un firesc de-acum al gestului nostru alimentar, ca și cum dintotdeauna așa am făcut, sau măcar cu bucuria unei noi experiențe, care rău nu poate să facă, ci eventual, numai bine. Să nu folosim produsele chimice ori de sinteză.

Compare
  Chat

Întotdeauna, OMul a fost și este optimist, tocmai pentru că viața este firesc să mai spere să fie salvată, trăită și nu îmbolnăvită, îmbătrânită apoi ucisă, astfel încât, în tot răul e și un bine, este bine că aceste consecințe se pun deja singure în evidență, putând de acum să avem curajul, măcar la nivel particular, să modificăm ceva din parametrii experienței prea mult repetate în aceleași condiții și cu aceleași rezultate, măcar la nivelul părții atât de importante a fiecărei noastre zile, alimentația. Soluții există, ele deja s-au conturat, așteaptă doar să le vedem, să le verificăm și apoi, să le folosim.

Dincolo de orice impunere, de orice limitare, de orice definiție, alimentația naturală ar putea să aibă trei repere, de principii generice. Astfel, pentru ca ceea ce se consumă, alimentele, să își păstreze calitatea de viu (energetic, informațional), este firesc să:
– consumăm produsul și nu producătorul, deci laptele și nu văcuța, oul și nu găina, fructul și nu copacul;
– să nu folosim pentru pregătirea acestei hrane o temperatură mai mare decât temperatura vieții (temperatura corpului nostru fizic și chiar aceea de păstrare în alimente a enzimelor), deci să nu folosim temperaturi de peste 36 grade Celsius;
– să nu o facem ca pe o impunere, ca pe o rețetă medicală, ca pe un tratament, ci deliberat, știind că este un mod corect de alimentație, un firesc de-acum al gestului nostru alimentar, ca și cum dintotdeauna așa am făcut, sau măcar cu bucuria unei noi experiențe, care rău nu poate să facă, ci eventual, numai bine. Să nu folosim produsele chimice ori de sinteză.

Fiecare dintre oameni, știind, este liber să aleagă, dacă se poziționează în, una sau alta dintre posibilitățile:
–    de a se lăsa consumat de propria mâncare;
–    de a folosi hrana vie și a se echilibra, fără efort ci pur și simplu mâncând;
–    de a redeveni armonios, de a se reîntoarce la propria lui condiție, aceea de OM!

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Bucătăria fără bucătărie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad