Cântecul lacului

29,90 lei

Librărie: Dan Bituica

In stock

Un jurnal misterios, un criminal la care nici nu te aștepți, FBI, secrete, un lac enigmatic, desene rupestre si multe întâmplări ciudate. Un thriller ingenios.

Compare
  Chat

În orășelul Sioux Falls din Dakota de Sud, în inima pădurii, este o cabană unde un tânăr scriitor, Josh Diker, autorul unui roman de succes, aflat într-un impas al vieții, se retrage temporar. Revenirea la cabana unde își petrecuse copilăria îi trezește amintiri și sentimente amestecate. Lacul de lângă cabană este la fel ca în imaginile din copilărie, enigmatic și parcă viu. Dar în pădure își face apariția un indian-spirit, care întoarce lucrurile pe dos.

„Cu fiecare roman, Dan Bițuică atinge o secretă complexitate a genului. Scrisul său devine o provocare a conștiinței, o interogație sinonimă libertății de a pune în mișcare personajele, de a explora pasiunile și artele lor atât de imprevizibile. Cu o vocație exclusiv prolifică, este scriitorul care știe să descopere puterea limbajului, suspansul dezlănțuit, dincolo de orice limite posibile, fascinația pentru starea paradoxală a întâmplărilor. În mod neconvențional, ne oferă finaluri năucitoare prin revelația lor.”

Prof. Stela Anghel

„Când am citit romanul Cântecul lacului am avut impresia că mă aflu în fața ecranului unui cinematograf, unde rulează un thriller de succes. Dan Bițuică mi se revela atât ca romancier, cât și ca scenarist, în ambele ipostaze descurcând-se de minune. Dan Bițuică ne dovedește că este un romancier căruia nu-i lipsește talentul.”

Prof. dr. Constantin Tudor

Am văzut lumina zilei în cel mai însorit oraș al țării, adică în Câmpina, în frumosul județ Prahova. La vârsta de 10 ani, pe când citeam pe scările mozaicate ale casei bunicilor de la Breaza, am făcut un legământ cu literatura. Mi-am făgăduit că am să scriu și eu un roman, într-o zi.  După 42 de ani, am reușit să-mi împlinesc visul, pe care vi-l ofer și dumneavoastră.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2023

Autor

Dan Bițuică

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-50-0

Număr pagini

318

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Cântecul lacului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad