Captivi sau liberi în iubire? Provocări și miracole pe calea spirituală

34,90 lei

Librărie: Alya Arani

In stock

Este o carte autobiografică a călătoriei spirituale a unui suflet care aspiră la desăvârșire, la recunoașterea de Sine. Pe calea spirituală apar multe încercări, uneori obstacole greu de recunoscut într-o lume în care mulți vor să îți vândă orice. De aceea, pentru a evita astfel de situații, pentru a fi de ajutor și altora care au nevoie, este prezentat cu detalii cum deosebești un maestru autentic de unul fals, cum îți activezi vocea inimii pentru a recunoaște adevărul. În structura umană există nevoia de apartenență la un grup în care omul respectiv să se simtă valorizat și atunci când găsește o astfel de grupare e nevoie să își stabilească niște repere, după care să se asigure că a găsit ceea ce are nevoie, sau nu. Experiența împărtășită în această carte poate fi de ajutor unui căutător adevărat. Sunt de asemeni prezentate și anumite realizări minunate care pot fi experimentate în tot acest proces de auto-cunoaștrere: trăiri mistice,  practici spirituale in energetica corpurilor de lumina, comuniuni cu arhangheli și alte aspecte care pot ajuta în stabilirea reperelor spirituale interioare ale omului contemporan.

Compare
  Chat

„Această carte plină de revelații, iubire, pasiune, trăire, adevăr, ne ajută să înțelegem, să conștientizăm și să trecem cu bine de obstacolele și încercările ce apar pe calea regăsirii de sine.” NICOLAS DAYZUS

IUBIREA divină care a creat întreaga manifestare, iubirea – sensul și miezul a tot ceea ce ESTE, sursa și pulsul celor mai inspirate și uimitoare creații artistice din toate universurile și din toate timpurile, EA este „materialul de construcție” pe care Sinele care sunt, l-a folosit să clădească propriul meu univers.

IUBIREA e poezia sublimă a inimii, o dulce melodie ce îmi picură în suflet miere și aripi de fluturi!… ea inspiră un dans sufletului care a primit deja aripi; e o pictură celestă uluitoare, ce face să apară de la Sine cele mai avântate aspirații ce își fac loc printre stele… câtă profunzime indescriptibilă, atunci când mă reflectă și mă inspiră să mă regăsesc la capătul drumului propus de EA și împreună cu EA!

„Această carte plină de revelații, iubire, pasiune, trăire, adevăr, ne ajută să înțelegem, să conștientizăm și să trecem cu bine de obstacolele și încercările ce apar pe calea regăsirii de sine.”

NICOLAS DAYZUS

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2023

Autor

Alya Arani

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Mybestseller.ro

Format

Paperback

ISBN

978-606-95170-8-6

Număr pagini

222

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Captivi sau liberi în iubire? Provocări și miracole pe calea spirituală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad