Dama de Caro

39,90 lei

Librărie: Monica Bilbor

In stock

 

Vera, femeia de gheață cum îi spun apropiații, nu-și imaginează ce îi rezervă destinul. În noaptea de 8 Martie, într-un hotel luxos, face dragoste pentru ultima oară cu soțul ei. Ce urmează să afle după doar câteva ore îi pune sub semnul întrebării viața și o determină să plece la Milano, în căutarea răspunsurilor.

Compare
  Chat
Veronica Orășanu era cu mult mai tânără decât soțul ei, însă relația lor era idealul oricui. Cel puțin așa părea și chiar și ea credea asta.
Când o femeie misterioasă apare din senin în viața Verei, trecutul, prezentul și viitorul se transformă într-un amalgam periculos. Un fost iubit îi oferă eroinei sprijinul într-o situație extremă, însă ea nu bănuiește că acesta este, de fapt, începutul unui dezastru.
Deși era „unsă cu toate alifiile”, Vera ajunge să fie nevoită să înfrunte un destin nemilos. Când doar o parte din ființa ei mai rămâne ancorată la viață, își dă seama că se îndreaptă către adevăr, deși situațiile prin care trece par imposibil să fie depășite. Orgoliul, mândria, demnitatea, poziția socială, toate ajung să nu mai conteze și să nu mai facă parte din ființa ei.
Ce este cu adevărat important în viață? Există dragoste adevărată? Dar destin? Încercările prin care trece Vera o fac să-și dea răspunsuri pe care nu le-ar fi bănuit niciodată. I se spunea „femeia de gheață”, dar trăia ca un vulcan.

„Îmbrățișarea de pe aeroport fusese atât de semnificativă, încât nu avuseseră nevoie de cuvinte ca să exprime tristețea despărțirii. Niciunul dintre ei nu întrebase când și dacă se vor reîntâlni.
Vera își propusese ca în noaptea de Înviere să aprindă firma cu toate cele patru stele și duminică, de sărbătoarea Paștelui, să organizeze inaugurarea.
Nick nu mai este și va trebui să întâmpin oaspeții singură, singurică. Larisa nu va accepta, nici dacă o șantajez. Și totuși, am un bărbat… doi, cu cel mititel…
Trecu de ușile glisante și Cornel îi veni în întâmpinare cu un mic buchet de frezii galbene.
Trei! Trei bărbați care mă iubesc.
Dama de Caro, Monica Bilbor

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2021

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Ambra

Număr pagini

280

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Dama de Caro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad