De la fumător la nefumător în 7 zile de Paul Gașpar

49,00 lei

In stock

Cum sa te lași de fumat în 7 zile? Cu prețul a mai puțin de 3 pachete de țigări. Și cu o lectură interesantă și motivațională.

Dacă faci cadou această carte, poți introduce aici un mesaj personal, care va apărea pe o pagină suplimentară de la începutul cărții.

Compare
  Chat

Cum am devenit fumător?

Am fumat în fiecare zi timp de 15 ani. Aveam zile în care fumam “normal”, adică un singur pachet pe zi. În alte zile însă, fumam chiar și mai mult de două pachete. Am devenit dependent de nicotină treptat, nu s-a întâmplat totul peste noapte. Însă până să realizez cât rău îmi făceam fumând țigară după țigară, câtă anxietate și boală îmi cauzam singur în corp, au trecut un deceniu și jumătate de viață sub tirania nicotinei. Au fost ani grei, însă din care am învățat multe despre mine, despre idei greșite și alegeri eronate.
Cum m-am lăsat de țigări?
Țigările sunt un viciu extrem de neplăcut pentru corp și minte. Îți distrug plămânii, inima, vasele de sânge și încet-încet tot corpul. Îți încețoșează mintea și îți produc stări de anxietate și chiar depresie. Obișnuirea corpului și a minții cu țigări duce la dependență, care după ani și ani de fumat devine un lucru de care nu te poți lăsa doar pentru că vrei. E nevoie de o strategie, de timp și efort din partea ta. Cartea mea te va ajuta să faci exact acest lucru, să te lași de țigări pentru totdeauna și să îți recapeți viața pe care o meriți.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Fii primul care să scrie o recenzie pentru “De la fumător la nefumător în 7 zile de Paul Gașpar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad