Dragoste sub pistol, La familia Adrianni, volumul 1 din seria „Sete după răzbunare”

30,00 lei

Librărie: Iancu Alexandra

In stock

Pierderile cele mai mari ne marchează pe viată. Două suflete total opuse, două inimi care lăcrimează. Doi oameni care simt nevoia de iubire, precum aerul pe care îl respiră.

Compare
  Chat

Antonio este încercat de viată încă de la începutul copilăriei. Dintr-un copil dulce, a ajuns un bărbat dur, care își varsă frustrarea asupra oamenilor.
Răzbunarea de pe chipul său grăiește multe. Îi întunecă mințile, îl împiedică să judece.
La polul opus, Rosella. studentă la o facultate de limbi și literaturi străine din New York, îl întâlnește, iar primul lucru pe care-l observă la el este faptul că-i un arogant.
Rosella, fata care nu s-a lăsat din prima cuprinsă de brațele sale, precum niște gheare ascuțite.
„Este diferită. Alte femei la vârsta ei se ocupă de alte lucruri.”
Antonio trece prin niște schimbări care-l determină să se domolească, iar într-un final, inima îi este dezghețată.
Dar vor avea pace cât timp clanul Camorra îi vânează?

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Autor

Alexandra Ale.

Format

Paperback

Număr pagini

340

Tipul cartii

Paperback

Seria

Sete după răzbunare

ISBN

978-606-9749-22-7

Ilustrator

Berca Emilia Maria

An de publicare

2022

Dimensiuni

14,5×20,5

Editura

MyBestseller

Average Rating

4.50

06
( 8 Opinii )
5 Star
66.67%
4 Star
16.67%
3 Star
16.67%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Evaluări pentru acest produs

 1. 06

  by Gheorghe Loredana Mihaela

  Seria Sete după răzbunare
  Volumul unu
  Dragoste sub pistol (La familia Adrianni)
  Alexandra Ale.

  “Este diferită. Alte femei la vârsta ei se ocupă de alte lucruri.”
  O poveste de dragoste începută prin ura, Rosella este o tânără studentă ce este trimisa de destin in brațele lui Antonio, un afemeiat ce nu știe nimic despre iubire. Antonio este un bărbat dur și neîncrezător, este genul de bărbat ce nu are încredere în femei și nu se lasă pradă emoțiilor ce ar putea face haz de necaz pe seama lui, Rosella este femeia ce ii da toate planurile peste cap, dragostea ce îl lipește de ea îi face pe amândoi să devină conștienți in scurt timp că nu există cale de întoarcere.

  Mi-a plăcut acest prim volum al acestei serii, este un început frumos pentru o autoare la încept de cariera, am rămas plăcut surprinsă de faptul că autoarea a reușit să își creeze niste personaje atât de complexe, niste personaje ce își doresc pacea și împlinirea fizică dar și sufletească.
  Rosella este personajul feminin ce aduce lumina iar Antonio este personajul masculin ce întunecă totul în jurul lui, doua expreme ce atunci când se unesc fac prăpăd în jur.

  “Pierderile cele mari ne marchează pe viață.”
  Coincidența vieților celor două personaje este atât de mare încât atunci când Antonio ii afla trecutul Rosellei acesta începe a-și exprima sentimentele, o macabra compasiune îl face să își asume responsabilitatea apărării fetei. In acest volum răzbunarea este un alt motiv pentru care sentimentele celor doi sunt atât de confuze și neclare, atunci când ating apogeul dragostei dintre și ceva din exterior vine și le sparge bula in care cei doi erau fericiți. Am rămas în aer cu sfârșitul acestui volum, mă bucur că îl am pe al doilea și mă apuc de el!
  Îmi place seria, îmi place mult.

 2. by Rusanda Radiana Rafaela

  A fost o carte frumoasă! Plină de suspans, care m-a ținut de multe ori cu sufletul la gură.
  Se citește ușor, iar personajele m-au făcut atât de ușor să mă atașez de ele! 🥹
  Având în vedere că este cartea de debut a autoarei și primul volum al trilogiei, m-a surprins plăcut și o recomand cu mare drag! 🫶🏻
  Tensiunea creată între personaje mi s-a părut absolut genială! Am râs foarte mult citind această carte și m-am bucurat din plin de ea! ✨

 3. 06

  by Iriș Marius Andrei

  QOTD: Ați citit vreodată o carte, care te lasă în sevraj?

  Dragoste Sub Pistol
  Alexandra Ale
  Vârstă recomandată: 16+

  Bună dragilor! Astăzi o să vorbim despre.,,Dragoste Sub Pistol“, scrisă de @alexandra_ale_author .

  La bază, cartea este un roman Mafia Romance extrem de șocant și marcant, deoarece avem traume din copilărie, amestecate cu sentimentele de ură și iubire ale protagonistului Antonio Lorentzo Adrianni.

  M-am îndrăgostit de această carte, încă de la primele 12 pagini și am citit-o în două zile. A fost o lectură și o aventură interesantă, deoarece simți că nu ești deloc plictisit/ă de acțiunea cărții.

  Acțiunea cărții mi-a plăcut extrem de mult și mi s-a părut extrem de spicy 🌶️, încât simțeam că intru automat în sevraj, dar și în groapă de viu. Tot aici, subliniez faptul că mi-a plăcut conceptul de acțiune de tip Mafia Romance, pentru că este ceva nou și de actualitate, încât cei mai mulți cititori sunt interesați de cărțile SMUT sau Mafia Romance.

  Personajul meu preferat a fost Antonio Lorentzo Adrianni, deoarece acesta este sensibil și un romantic incurabil, care ar fi în stare de orice pentru iubita sa Rosella, dar și pentru că este atrăgător .

  La polul opus, o avem pe Anastasia Kaligan, care este o femeie fără principii sub acoperire. Îmi venea să o omor efectiv, din cauza că ea se credea buricul pământului și că i se cuvenea totul.

  Povestea a fost spicy și interesantă, datorită faptului că a fost antrenantă și plină de aventuri colosale, dar și datorită personajelor, care au făcut totul.

  M-a lăsat fără cuvinte și nu mai pot nimic altceva! 5 ⭐ O recomand!

  Mulțumiri stelare Alexandrei @alexandra_ale_author pentru exemplarul oferit!🥵🥵🥰🌶️

  De abia aștept volumul 2!

 4. by Lara S. Moon

  “Dragoste sub pistol” imbina placut drama cu eroticul si mentine vie atentia cititorului, reusind sa starneasca interesul. Este un roman de debut al unei tinere care in mod surprinzator reuseste, intr-o lume agitata si plina de tentatii, sa faca mai mult decat restul, sa impleteasca o poveste frumoasa intre doua personaje interesante. Povestea dintre Rosalia si Antonio este una plina de incercari. Supusi unor provocari si condamnati sa faca alegeri dificile, se regasesc unul intr-altul. Abordarea tinereasca te tine in priza si mascheaza usor drama care-i inconjoara, stilizand povestea intr-o maniera mai optimista, plina de speranta. Suspansul de la finalul primului volum este la cote inalte si te convinge sa-l citesti pe urmatorul.
  Alexandra a reusit un debut de care sa fie mandra si merita sustinere si incurajare. Imaginatia ei n-are limite, iar acesta este un element esential in aceasta arie. Aflata la inceput de drum, talentul si ambitia o ajuta sa iasa in evidenta, experienta vine cu timpul si mi-ar placea sa continue, pentru ca eu sigur imi doresc s-o mai citesc.

 5. 06

  by Irimin Ana Maria

  Dragoste sub pistol
  Alexandra Ale

  La familia Adrianni, volumul 1 din seria „Sete după răzbunare”

  Gen:Mafia Romance
  Vârsta: 18+
  3,8/5⭐️

  “Pierderile cele mai mari ne marchează pe viată. Două suflete total opuse, două inimi care lăcrimează. Doi oameni care simt nevoia de iubire, precum aerul pe care îl respiră.”

  O carte de debut foarte captivantă atât la exterior cât și la interior.

  Acțiune cât cuprinde, puțin grăbit pe alocuri.

  Nu avem detalii fără rost. Descriere exact cât trebuie și unde trebuie.

  Avem parte de capitole scurte și multe citate.

  Rosella cu siguranță a devenit mai drăguță în varianta aceasta.

  Antonio a fost cu capul pe umeri și a reușit sa o aducă și pe Rosella cu picioarele pe pământ, cam târziu dar sa intamplat.

  La faza cu Anastasia am rămas mască, nu ma așteptam la asta asa pe final.

  De data asta avem parte și de câteva scene hot🥵.

  Felicitări draga mea Alexandra pen­tru visul împlinit, abia astept sa vad cu ce urmează sa ne surprinzi.

  Te pup și te îmbrățișez 🥰

 6. 06

  by Lyndsey_Diamond_S.

  ~ Nu obișnuiesc să citesc mafia romance, însă de data aceasta mi-am permis o mică excepție și am lăsat interesul să mă conducă spre această carte.

  ~ După strictețea subiectivismului meu, acest prim volum al seriei ,,Dragoste sub pistol” este o deschidere bruscă dar plăcută într-un fel tentant, către lumea tumultoasă pe care draga noastră Alexandra Ale. ne-o prezintă fără rețineri. O gloată de tineri rebeli, un bărbat al cărui trecut tragic îi împiedică calea spre raționamentul calculat, o fată încăpățânată și sceptică cu privire la toate situațiile care i se ivesc în cale… Gust de trădare și o nebunie în care scenele aleargă într-un ritm alert, dar care te face să îți pui marea întrebare: ,,Oare ce se întâmplă mai departe?”

  ~ Pentru gusturile mele trebuie să spun că firicelul narativ este nițel repezit. Personalitățile personajelor mai clachează uneori spre acele situații comune și des întâlnite. Însă sâmburele conținutului are o putere mare de atracție și de captivare. De la poveștile care conturează trecuturile protagoniștilor până la apropierea neașteptată dintre ei, conținutul chiar are strălucire prin simplitatea narațiunii, iar finalul parcă îți încasează o palmă zdravănă peste față. Te lasă de-a dreptul cu ochii în soare gândindu-te: ,,Oare cât trebuie să aștept până apare al doilea volum să-mi oblojească obrazul amorțit ori să-mi trezească mintea din somn?”

  ~ Căptușind finalul acestei mici recenzii, trebuie să felicit curajul de a publica și talentul simplist al autoarei, care a reușit să strălucească în felul ei prin acest debut care îți trage tentația de mână. Nu mai îmi rămâne decât să spun că pentru mine strict personal, acestă cărticică merită cele 5 steluțe în ciuda micilor scăpări. ♡

 7. 06

  by Mihaela Gruescu

  3,5⭐️

  🤍Pentru început, vreau să vă spun că este o carte de debut și un prim volum al unei serii ce m-a făcut să am oarecare așteptări.

  🤍Am descoperit personaje care mai de care mai interesante, care mai de care mai enervante. Bineînțeles că am și un preferat, în persoana lui Antonio, protagonistul romanului. Am apreciat la el curajul, determinarea, dorința de a lupta până la capăt și multe altele pe care vă las pe voi să le descoperiți.

  🤍Rosella m-a cam enervat pe tot parcursul cărții. S-a mai calmat și ea la final, când cartea era aproape gata. Eu înțeleg că nu era genul care să se lase cu una, cu două, dar nehotărârea ei a fost moartea pasiunii. Obositoare, ce să mai.

  🤍Acțiunea mi s-a părut un pic prea grăbită. Erau evenimente care se prezentau pe scurt și când să vreau să citesc mai mult, se schimba perspectiva sau scena. Știu că va mai urma și continuarea, dar aici nu ar fi stricat câteva pagini în plus.

  🤍Aș fi vrut mai multe detalii și la partea romance. Faptul că relația lor s-a clădit mai bine după pagina 200, am simțit că nu a fost suficient și nu a fost evidențiată așa cum trebuie.

  🤍Per total, pentru mine a fost o lectură plăcută, pe care am reușit să o termin în două zile și care m-a făcut să fiu nerăbdătoare în privința volumului următor.

 8. 06

  by sinemviorica15 (cumpărător verificat)

  Dragoste sub pistol a fost una din surprizele acestui an. Am descoperit un prim volum al unei serii foarte promițătoare.
  Avem un cuplu puțin atipic. Protagonistul este determinat, curajos, care da dovada de putere (nu neapărat fizica, cat prin principii) pe cand protagonista este nehotărâtă și cu mici probleme de atașament.
  Un cuplu imperfect dar care urmează un curs tare fain.
  Plot-ul a fost exact cum trebuia, a amestecat iubire, mafie, pasiune și secrete! Ce sa vrei mai mult? 🔥
  Rămân cu gândul la Antonio și abia aștept să îi aud continuarea.
  Stilul de scriere mi-a plăcut, a fost lipsit de detalii inutile, m-a prins în poveste.
  Felicitări Alexandra! Este un prim volum extrem de promițător 💯🥰
  4.5 / 5 ⭐

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad