Dragoste sub pistol – Răzbunare, dulce răzbunare, volumul 2 din seria Sete după răzbunare

45,00 lei

Librărie: Iancu Alexandra

In stock

Trecutul are un efect terifiant și de lungă durată asupra personajelor, odată cu schimbările ce au apărut inevitabil în viața lor.
Sufocare, teamă, iubire, răzbunare. Un joc de cacealma, dar la mijloc sunt puse sentimentele.

Compare
  Chat

De fiecare dată când se gândesc la trecut, amintirile încep să-i bântuie, neștiind cum să scape din mrejele acestuia.

„Trecutul  ne urmărește temeinic….’

Oamenii capătă trăsături demonice, sugându-și propria viață. Își doresc  ceea ce odată a fost al lor.

„Sângele se prelinge.’’

„Corpurile cad greoaie la pământ.’’

Antonio își dorește cu ardoare un viitor pe meleagurile idilice ale Siciliei, dar cu cât este mai aproape de casă, parcă se simte tot mai sufocat. Casa în care a trăit până acum câteva luni a rămas doar o ruină a trecutului, în care numai acesta dăinuie.

„S-au dus. Ei chiar s-au dus.’’

Cu fiecare pas, aceștia reușesc să se repună pe picioare și să o ia de la capăt, numai că evoluția lor pur și simplu se duce de râpă când o prietenă veche, care se ascundea prin statutul ei social bine definit, revine, gata să ceară răzbunare. Distrugatoarea de suflete. Fantasma.

„Privirile noastre sunt atât de dure, frângând universul în două.’’

Temeliile sufletelor lor se dărâmă, rămânând doar cenușa.

„Și tot el este cel care ne reunește sufletele…’’

Cu toții sunt prinși într-un joc cumplit, similar cu moartea. Totodată, va scăpa oare cineva fără să-i fie secerată inima?

Informații suplimentare

Greutate 0,40 kg
An de publicare

2023

Autor

Alexandra Ale.

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-59-3

Număr pagini

546

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

04
( 5 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 Evaluări pentru acest produs

 1. 04

  by Iriș Marius Andrei

  Recenzie „Dragoste sub Pistol: Dulce răzbunare” de Alexandra Ale

  TW#1: fake knife
  TW#2: Spoiler alert
  TW#3: drugs, sex, crimes and revenge

  QOTD: V-ați simțit vreodată plini de viață și asta datorită unei cărți pline de suspans și mister, dar și de trădări/răsturnări de situație?

  ❤️‍🩹🚬 Povestea scrisă de Alexandra Ale, „Dragoste sub Pistol: Dulce răzbunare!”, a fost una dintre cele mai bune cărți citite în luna iulie, deoarece a avut suspans, dramă și tot ceea ce și-ar dori un cititor, dar și pentru faptul că povestea a fost atât de conturată, încât mi-a venit să citesc cartea într-o singură zi și m-am simțit de parcă aș citi o poveste de calitate înaltă.

  ❤️‍🩹🚬 Stilul de scriere al Alexandrei este unul copleșitor și bine structurat, deoarece aceasta este atentă la detalii și nici nu ezită să scrie ceea ce gândește în momentul în care scrie la una dintre cărțile ei, iar aici a reușit să contureze o poveste inedită și plină de adrenalină. Mi-a plăcut că a făcut lucrurile și mai interesante decât erau în primul volum al seriei.

  ❤️‍🩹🚬 Acțiunea cărții este bine scrisă și închegată, deoarece am citit cartea fără să simt că ar exista un detaliu inutil sau excesiv și asta este bine. Zic că este bine, deoarece este o acțiune coerentă, bine lucrată și structurată pe subiectul poveștii, mai ales dacă este un mafia romance reușit și plin de culoare în momentele cruciale ale poveștii.

  ❤️‍🩹🚬 Mi-a plăcut extrem de mult răsturnările de situație, mai ales cele care reies din relația dintre Antonio și Rosella, deoarece au fost palpitante și pline de umor și de mister sau suspans, chiar dacă Anastasia a fost la fel de proastă și parșivă ca de obicei. Toate acestea m-au amuzat cumplit, chiar dacă drama a fost la culmi înalte pe tot parcursul cărții. A fost o aventură frumoasă, dacă aș putea spune.

  ❤️‍🩹🚬 Trădările, secretele, minciunile și răsturnările de situație au fost oportune de fiecare dată când s-a ivit o ocazie de acest gen, mai ales că avem ceva plot twist-uri, care pot fi extrem de șocante și marcante în același timp. Nu vreau să dau spoilere, însă am plâns când Rosella a murit la final și m-am enervat de am înjurat-o toată ziua pe Anastasia pentru mârșăvia de a se da drept Dna. Mariana, trădarea și disperarea fiind extrem de cruciale în acele momente.

  ❤️‍🩹🚬 Eu nu-mi pot imagina următorul volum fără Rosella, însă trucul acela în care un scriitor omoară un personaj principal a mers și aici, iar pe mine m-a lăsat fără cuvinte, încât nu-mi venea să mai simt nimic și să leșin ca ultima dramoletă prin casă.

  ❤️‍🩹🚬 Ritmul acestei cărți a fost unul alert și bine conturat, deoarece au fost detaliile ample care au descris la perfecție fiecare personaj, în așa fel încât m-am putut regăsi în fiecare personaj, excepție fiind nesimțita de Anastasia, care m-a călcat pe bec pe tot parcursul cărții.

  ❤️‍🩹🚬 Grafica a fost demențială și chiar s-a mulat bine cu conținutul cărții, deoarece am putut trăi pe viu scenele aprinse din această carte. Chiar am văzut cu ochii mei cum personajele prind viață și cum acestea sunt un fel de oglindă pentru noi toți.

  ❤️‍🩹🚬 Sentimentele și trăirile personajelor sunt trăite intens și descriere într-un mod complex, încât am văzut ce simte cu adevărat un personaj, fără să mai stau pe gânduri și asta m-a emoționat extrem de mult.

  ❤️‍🩹🚬 Pentru că a fost un volum ireproșabil și pentru faptul că acțiunea a fost atât de wow, această carte primește de la mine 5+⭐. O recomand celor care vor să fie distruși emoțional de o asemenea carte de maximă intensitate emoțională.

  ❤️‍🩹🚬Și pentru că nu vreau să vă las cu mâna goală, vă voi oferi niște citate din această carte:

  ❤️‍🩹🚬„Sunt motivat de împrejurări să renunț. Renunț pentru mine, căci am nevoie de iubire și fericire. Am nevoie de persoana iubită lângă mine, iar dacă va trebui să las statul social pentru a o avea, atunci am s-o fac.”❤️‍🩹🚬

  ❤️‍🩹🚬„Dacă există egoism, nu există iubire.”❤️‍🩹🚬

  ❤️‍🩹🚬„Și dacă va trebui să mor ca să pot fi fericit, am s-o fac cu zâmbetul pe buze.”❤️‍🩹🚬

  ❤️‍🩹🚬„Pentru că toată lumea s-a îmbolnăvit de molima asta ce ne cuprinde sufletele și nimeni nu mai gândește la fel ca înainte. Suntem prinși în acest cerc vicios.”❤️‍🩹🚬

 2. 04

  by Maria toma (cumpărător verificat)

  Deci,volumul acesta a fost 💣! Mi a placut foarte mult,nu m am așteptat la un asemenea final! Abia astept vol3

 3. 04

  by Gheorghe Loredana Mihaela

  Seria Sete după răzbunare
  Volumul doi
  Dragoste sub pistol (Răzbunare, dulce răzbunare)
  Alexandra Ale.

  Daca primul volum a fost captivant, ei bine acesta a fost mai mult decât atât, un volum ce îți face pielea de găină. Autoarea pe parcursul volumului doi ne demonstrează cât de mult a evoluat, aceasta adăugând multe momente încărcate de tensiune și adrenalină.
  Personajele sunt mai complexe și mai dure.

  Avem o acțiune ce te surprinde cu fiecare capitol.
  Avem personaje ce îți dau viața pentru bunăstarea celor apropiați, personaje ce își țin viața în dinți cu așa o forță încât nimic nu le poate opri din a reuși.
  Sfârșitul volumului m-a lăsat cu un gol mare in stomac, sper sa se schimbe ceva în următorul volum, căci moartea acelui personaj probabil că o să schimbe totul în serie. Nu știu, vreau doar sa fie un vis urat.
  Autoarea are magia de a te vrăji, întreaga poveste aduce speranța, ambele volume sunt încărcate de speranță și dorința de a lupta mai departe.
  In ceea ce privește personajul masculin, Antonio, vorbim despre un mascul alfa ce oricât ar vrea sa nu fie așa, moartea îl urmărește peste tot. Tot din cauza lui se întâmplă ca multe personaje sa fie rănite sau chiar pe punctul de a muri, sunt curioasa de următorul volum pentru a vedea ce anume ajunge Antonio să facă pentru a se răzbuna, pentru a răpune durerea și a aduce alinare.
  Rosella este acel personaj din ambele volume ce suferă înzecit doar datorită faptului că iubește, dragostea ei dăinuiește in fiecare pagina a fiecărui volum, asta făcând din serie si o scriere a dragostei.
  Mi-a plăcut mult, abia aștept să vina celălalt volum.
  Felicitări autoarei, un inceput minunat, abia aștept să îți văd evoluția. Sa îți cunosc fiecare părticică din suflet, căci cărțile sunt bucăți din sufletele autorilor.

 4. by Lara S. Moon

  Iata ca am ajuns si la finalul volumului 2.
  Pfff, nu ma asteptam la asa deznodamant, Alexandra! :))
  Bravo!
  Dinamica povestii este surprinzatoare, mi-a placut cum a evoluat actiunea.
  Asa cum s-a intamplat in vol 1, imaginatia ta se arata a fi nelimitata si de aceasta data.
  Scrierea mai modesta de la debut devine iscusita si apreciez evolutia de care dai dovada.
  Cu suisuri si coborasuri, povestea te tine cu sufletul la gura si cand crezi ca nimic imprevizibil nu se mai poate intampla, deznodamantul volumului 2 te lasa fara cuvinte. Finalul promite un al treilea volum interesant.
  Pentru o astfel de incheiere este nevoie de curaj si ma bucur ca l-ai avut.
  Felicitari!

 5. 04

  by Rusanda Radiana Rafaela

  Superbă! Plină de acțiune și tensiune la fiecare pas!
  O evoluție absolut imensă, ușor remarcabilă și plăcută!
  M-am atașat și mai mult de personaje și am simțit cu ușurință că empatizez cu ele!
  Autoarea a adus multe lucruri noi și am ajuns într-un punct în care chiar mă întrebam “dar de unde are atât de multe idei?”. 😆
  Absolut genială! O recomand cu mare drag și chiar vă rog să vă faceți un bine și s-o citiți! 🌸🫶🏻

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad