Dulce răzbunare

24,90 lei

Librărie: Romelia Lungu

In stock

Răsturnări de situație imprevizibile. Povești dramatice și tulburătoare.
Chiar în momentul în care crezi că ai intuit finalul, totul se spulberă și neprevăzutul apare de nicăieri.

Compare
  Chat

„În mintea mea era haos. Priveam cerul înstelat de pe locul de la fereastră și îmi doream să pot plânge, dar lacrimile refuzau să îmi umezească obrajii fierbinți. Îmi doream ca haosul din sufletul meu să mă transforme într-o stea, pentru a putea dispărea odată cu lumina zilei. Noaptea îmi era cel mai bun sfetnic, pentru că îmi doream să rămân pierdută pentru totdeauna în întunericul infinit.” (Romelia Lungu, Dulce răzbunare)

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
An de publicare

2022

Autor

Romelia Lungu

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-47-0

Număr pagini

166

Average Rating

5.00

02
( 6 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 Evaluări pentru acest produs

 1. by Mirela Barbălată

  𝗗𝘂𝗹𝗰𝗲 𝗿𝗮𝘇𝗯𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗹𝗶𝗮 𝗟𝘂𝗻𝗴𝘂, 𝗠𝗬𝗕𝗘𝗦𝗧𝗦𝗘𝗟𝗟𝗘𝗥, 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝟭𝟲𝟱 𝗽𝗮𝗴𝗶𝗻𝗶

  ❦❦ Amelia este o tânără debusolată, aflată într-o fugă continuă de viață, de ea însăși și, totuși, prizonieră în propria tăcere, în propria neputință de a se elibera de întunericul din străfundul sufletului ei. Este vie fără a se bucura însă de viață, în mintea ei totul este haos, iar sufletul îi este plin de ură și iubire deopotrivă; în centrul propriei ființe este EL – Sebastian – , bărbatul care a dus-o pe culmile fericirii pentru a o distruge în cele din urmă. Iubirea lor este frumoasă și mizerabilă deopotrivă, îmbrăcată în lumini și umbre, în haos și acalmie, în clipe senine și nopți furtunoase. Dar orice drum are un început și un final, iar Amelia simte că a ajuns la capătul iubirii lor. În față o așteaptă un alt început, însă nu unul lin și plăcut, ci sinuos și imprevizibil, cel al răzbunării. Se va putea însă transforma un gând în dorință, iar o dorință în împlinire? Mai poate fi refăcut un suflet spart în mii de bucăți după ce s-a pierdut pe sine, și-a pierdut sensul vieții?

  ✤✤ Nu te poți lupta cu destinul, mai ales atunci când viața și moartea se întrepătrund într-un mod dureros și brutal deopotrivă. O clipă de neatenție, un accident o aruncă pe Amelia în brațele morții. Dar, surprinzător, rămâne captivă între două lumi, cu trupul inert pe un pat de spital în lumea reală, iar cu sufletul pustiit în lumea de dincolo. Aici dă piept cu trecutul, cu proprii demoni, dar, mai ales, cu bărbatul care a distrus-o emoțional. Cum a ajuns Sebastian pe tărâmul morții? Este un coșmar sau o plăsmuire a minții sale întunecate?

  ❦❦ Poți fugi de viață, dar nu te poți ascunde orice ai face. Amelia și Sebastian au de înfruntat împreună trecutul lor întunecat, pentru a se putea elibera de furie, durere și ură. Timpul nu poate fi dat înapoi pentru a retrăi clipele frumoase și pentru a le șterge pe cele urâte. Din iubirea lor au rămas doar regrete tardive, plânsete reci și tăcute. Amelia și Sebastian au fost două suflete rătăcite pe tărâmul vieții, care se regăsesc pe tărâmul morții pentru a-și oferi iertare și eliberare. Să fie moartea unica lor binecuvântare?

  📖✍️ “𝗗𝘂𝗹𝗰𝗲 𝗿𝗮𝘇𝗯𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲” a fost o lectură facilă, dar tristă și, totodată, profundă. Pe tot parcursul lecturii, am simțit energia apăsătoare dincolo de cuvinte, dar și multă durere, poftă de viață, vulnerabilitate și speranță.

  Mulțumesc autoarei Romelia Lungu și echipei Cărți – Sclipiri de Stele – Cărți de Poveste pentru șansa de a citi cartea! 📖💜

 2. by Polgar Timea-Noemi

  Un thriller care nu pare fi a thriller de la început, dar cu finalul îți dă peste nas, te lasă fără cuvinte.
  Amelia este prima a cărui perspectivă o aflăm. Este într-o relație de 10 cu Sebastian. Relația lor are multe certuri și despărțiri de suferit. Dar ajung să își organizeze nunta a doua oară. Înainte cu o seară Amelia decide să urce în primul avion să plece oriunde. Ajunge la Stockholm și face tot felul de lucruri ciudate. Se droghează, merge într-un club unde îl cunoaște pe Mateo. Un individ începe să o atace și fuge după ea, când iasă din club este lovită de o mașină și de aici începe “distracția”.
  Perspectiva lui Mateo este despre cum se îndrăgostește iremediabil de Amelia doar la simpla atingere a mâinii.
  Nu vreau să dezvălui mai multe pentru că așa aș da spoilere și nu as vrea.
  Este o carte faină, se citește în câteva ore și are și o lecție de viață importantă, să apreciem lucrurile și oamenii când încă îi avem.

  Nota:5/5⭐⭐⭐⭐⭐

 3. 02

  by Liliana

  Este o carte care te tine cu sufletul la gura.Sunt răsturnări de situații iar finalul este cu totul neașteptat..În carte vei găsi dragoste ,mister,paranormal și groaza..
  Amelia face un accident de mașină, iar în urma lui trăiește o perioada între cele doua lumi.Ea își dorește sa se reîntoarcă la viata,dar își dorește și sa trăiască în eternitate alături de Sebastian. În lupta ei de a se decide ce sa facă, apare și Mateo care se îndrăgostește de ea și încearcă sa o convingă sa nu renunțe la viata!Recomand aceasta carte .

 4. 02

  by Hegedus Rozalia Rodica

  O carte care m-a ținut în suspans și cu un final neașteptat. Dragostea dintre Sebastian și Amelia, care sunt pe un tărâm întunecos, unde apar monștri care se înfruptă din ei, și dragostea lui Matei pentru Amalia, de care are grijă, in timp ce este în comă Amalia. Dar finalul a fost neașteptat Amalia se trezește, după 2 luni, din comă și află că Mateo era și el în comă ( dar a murit ), iar ea nu mai are picioare, din cauza accidentului de tren, fiindcă vroia să se sinucidă

 5. by Silvana

  Nu am mai citit nicio carte a Romeliei, dar tot ce sper este intr-o evolutie a autoarei.
  Cati dintre noi nu au avut parte de o iubire toxica si nu au vrut sa puna punct? Despre aceasta toxicitate este aceasta carte, dar nu cred ca solutia este razbunarea. Din punctul meu de vedere, tot timpul, cel mai destept cedeaza si pune punct, chiar daca doare.
  Viata se gaseste in micile placeri pe care, sincer, noi ni le cream si conteaza foarte mult cum stim sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.
  Povestea Ameliei si a lui Mateo nu m-a prins si nu m-a captivat cum speram ca o va face, iar eu cu razbunarea nu rezonez deloc.

 6. by Panait Nicoleta

  Dulce răzbunare-Romelia Lungu

  Vi s-a întâmplat să vă doriți a vă răzbuna pe cineva, nu? Eram curioasă, intrigată să văd calea Ameliei de răzbunare.

  “Iubirea este singurul sentiment care îți va permite să visezi ​fără limite”

  De la iubire la ură e un singur pas, nu-i asa?! În zece ani această iubire s-a transformat în ură…

  “Trebuie ​să învățăm împreună adevăratul
  sens al iertării.”

  Dar o vorbă din bătrâni spune că “răzbunarea este arma prostului ” și sunt de acord cu această zicală ,deoarece având ură în suflet nu poți să răspândești dragoste, iar ura aceasta te macină tot pe tine…

  “Să lași oamenii să te ​iubească pentru ceea ce ești tu și nu pentru ceea ce vor ei să ​fii.

  Corect, niciodată sa nu ne schimbăm pentru cineva, să fii tu cea mai bună versiune a ta!

  “​Pentru ei, moartea nu a fost cea mai
  mare pierdere, ci faptul ​că au realizat că tot ce aveau mai bun în ei a murit atunci ​când ei erau încă în viață.”

  Un final neașteptat, un final cum nu am crezut că e posibil….

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad