EBOOK Pe urmele unei picturi faimoase

49,90 lei

In stock

Aventură, suspans și multă culoare locală, într-un roman savuros și inedit!

Această ediție digitală EPUB este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor specifice de lectură și aplicațiilor, cu exceptia dispozitivelor Kindle. Această versiune poate fi achitată doar cu cardul.

Compare
COD: 9786069715031 Categorie: Etichete: , , ,

Nicola Dahill, ex-detectiv american și rudă de sânge cu o familie influentă din mafia napoletană, încearcă să recupereze un tablou renascentist valoros, moștenire de familie. Pe urmele acestuia se află verii săi mafioți, care vor să-i dejoace planurile.
În această călătorie, Nicola străbate Italia de la sud la nord, delectându-se cu degustări mediteraneene și peisaje din localități medievale. Pe parcursul voiajului se îndrăgostește de Elle, o frumoasă americancă aflată în vacanță.

„Cursul lin al râului Adige, care scălda zidurile antice ale Veronei, îi dădea o stare de pace interioară. Micuţele valuri măslinii care se îngrămădeau unele în altele îl duceau cu gândul la libertatea mult dorită a familiei sale şi simţea că totul se va sfârşi în curând cu bine. Încă o seară de concentrare şi apoi avea să facă înconjurul lumii cu iahtul, alături de Elle, în căutarea savorilor culinare ale mapamondului.”

Andra May, Pe urmele unei picturi faimoase

Informații suplimentare

An de publicare

2022

Autor

Andra May

Editura

Ambra

ISBN

978-606-9715-03-1

Tipul cartii

EBook (ePub)

Average Rating

5.00

01
( 1 Opinia ta )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Evaluare pentru acest produs

  1. 01

    by Simona

    Genul de carte pe care nu poti sa o lasi din mana si o citesti intr-o duminica relaxanta. Iti face pofta de calatorit, de mancare si de aventura.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu