Eden – Memento mori

34,90 lei

Librărie: Timea Y Arin

In stock

Jack Carter, un bărbat obișnuit, dintr-un sat în care nu se întâmplă nimic niciodată, habar nu are că pacea se va sfârși când tânăra și carismatica scriitoare Catherin McQueen se mută în casa alăturată. Cel mai bine pentru el ar fi să nu se amestece „dincolo de gard”, pentru că ce nu știi, nu te poate răni.

Compare
  Chat

Cumpărate frecvent împreună

Curiozitatea lui Jack îl poate costa totul, pentru că lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Abisul este aproape și-l cheamă spre el.
Cum poate depăși obstacolele? Dar dacă le va depăși, care va fi prețul plătit?
Destinul se poate schimba și doar focoasa Catherin știe cum se va sfârși. Când binele și răul se înfruntă, ce alege Jack și de ce?
„Răutatea pură și conștientă i se oglindește în ochi. Un demon ascuns sub acel zâmbet ademenitor.”

Timea este o tânără iubitoare de cărți și visul ei dintotdeauna a fost să își scrie propria poveste. A locuit aproape zece ani în Viena împreună cu soțul și fiica ei. E fascinată de cărți horror, thriller, seriale și filme documentare.
A debutat cu seria „Castele” în anul 2021, iar succesul celor două romane a motivat-o să continue cu romanul de față. În „Eden” combină genurile „dark fantasy” și „hot romance”, găsind în același timp iubirea pentru acest gen.
Iubește ceea ce face și de aceea vrea să împărtășească cu cititorii ei viziunea sa asupra erotismului. Îi place să aștearnă pe hârtie tot ce gândește și trăiește, cele mai adânci experiențe și sentimente.

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
An de publicare

2022

Autor

Timea Y. Arin

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Ambra

Format

Paperback

ISBN

978-606-9715-05-5

Număr pagini

254

Average Rating

5.00

01
( 1 Opinia ta )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Evaluare pentru acest produs

  1. 01

    by didi

    Anul acesta mi-am propus să îmi fac cât mai mult timp pentru a citi și cartea cu care am început a fost “Eden”! Este o lectură foarte ușoară, simți că o citești de plăcere și nu din obligația de a o termina (în cazul meu chiar nu am vrut să se termine 😆). Prietenul meu chiar mi-a spus că nu m-a mai văzut de ceva vreme atât de prinsă într-o carte și chiar așa a fost! De obicei nu citesc cărți scrise de autori români însă Timea are un stil atât de ademenitor încât m-a motivat să caut cât mai multe cărți de-ale românilor noștri! Recomand atât “Eden” cât și orice altă carte scrisă de Timea (am încredere că nu va dezamăgi) 💝

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad