Fenomenul sufletului sau cum să atingi perfecțiunea

44,90 lei

In stock

Această carte oferă răspunsuri la o serie de întrebbări care îi frământă pe tineri și bătrâni deopotrivă: care este sensul vieții? Ducem oare o viață fără rost? Cum ne influențează viața frumusețea fizică și frumusețea spirituală? Care sunt metodele de luptă pentru cucerirea sufletului omului folosite de Sistemele de opoziție ale Universului? Cititorul va afla care sunt deosebirile dintre ma-tricele diferitor tipuri de suflet, din ce cauză au oamenii blocată memoria trecutului, cum funcționează programul de autoinstruire și, nu în ultimul rând, care sunt situațiile de impas la serviciu sau în viața de zi cu zi, matricea legilor, a noțiunilor și a timpului în structurile subtile ale ființei umane.

Compare
  Chat

Această carte răspunde la multe dintre întrebările pe care și le pune omul, în special care este sensul vieții atunci când o trăiește fără scop, în ce constă sensul pozitiv și negativ al dezvoltării și evoluției personale și care sunt metode de luptă pe care le folosesc Ierarhia Negativă și Ierarhia Pozitivă ale universului pentru a cuceri sufletele.
Cititorul va afla despre esența diferențelor dintre tipurile de suflete, de ce omul nu are acces la memoria trecutului, cum funcționează programul de autoînvățare, precum și informații despre situațiile fără ieșire din viață și despre modul în care funcționează matricile legilor, conceptelor și timpului în structurile subtile ale omului.

Larisa A. Seklitova s-a născut în 1972.
Este radiotehnician de meserie. A fost interesată de tot ceea ce este de neînțeles, neobișnuit și enigmatic încă de la o vârstă școlară și pasionată de ufologie, biolocație și bioenergie.
Conectările cu Dumnezeu au devenit principala ocupație a vieții sale. Larisa și-a dezvăluit abilitățile de a primi informații cosmice și a devenit channeler.

Ludmila L. Strelnikova s-a născut în 1947.
Este inginer constructor și a lucrat în cadrul unor companii de proiectare. În paralel cu activitatea sa principală, a fost pasionată de ufologie, biolocație, astrologie și alte științe „oculte”. Alături de fiica ei, Larisa Seklitova, a primit o nouă cunoaștere cosmică de la Învățătorii Supremi, prin intermediul canalelor de comunicare.

Informații suplimentare

Greutate 0,30 kg
An de publicare

2023

Autor

Larisa A. Seklitova și Ludmila L. Strelnikova

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Kogaion

Format

Paperback

ISBN

978-606-9715-04-8

Număr pagini

290

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Fenomenul sufletului sau cum să atingi perfecțiunea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad