În zori, să mă ierți!

34,90 lei

Librărie: Dan Bituica

In stock

Povești emoționante, cu gangsteri, asasinate, corupție, droguri, imigrație, prohibiție, jocuri politice, societăți secrete care conduc lumea din umbră, relații amoroase și, nu în ultimul rând, povești de dragoste interzise.

Compare
  Chat

 

„Romanul lui Dan Bițuică, În zori, să mă ierți!, dovedește cu prisosință că ne aflăm în fața unui romancier mai mult decât talentat. Dacă primele două romane pot fi încadrate în stilul thriller, de data aceasta, avem de-a face cu o poveste de viață, pigmentată cu asasinate mafiote, trafic de droguri și jocuri politice, toate plasate în arhicunoscuta perioadă a prohibiției americane. Nu lipsesc nici scenele romantice, asumate de frumoase povești de dragoste. La prima vedere, subiectul cărții pare simplu. Familia siciliană Romagnolo decide să emigreze în America, imediat după declanșarea Primului Război Mondial. Dacă părinții sunt obligați să se întoarcă, cei doi copii – Enzo și Immaculata – vor reuși să pășească pe pământul făgăduinței. Autorul îi aruncă în viața tumultoasă a imigranților și le urmărește evoluția într-o lume deloc prietenoasă și plină de neprevăzut.”

Prof. dr. Constantin Tudor

„Spre marea mea încântare, acțiunea m-a prins de la primele pagini și m-a ținut într-o permanentă stare de tensiune până la final. Dacă aș fi întrebată ce mi-a plăcut, aș răspunde imediat: maniera realistă în care sunt descrise scenele desprinse parcă din filmele cu gangsteri, scene vii, pline de violență, durere și sex. Fiecare descriere este unică și poartă cu ea o emoție vie provocată de un sentiment intens, mai ales de frică. De asemenea, mi-a plăcut faptul că autorul a creionat niște personaje secundare viciate, dominate de dorința de putere.”

Literatura pe tocuri – Alina Geambașu

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2023

Autor

Dan Bițuică

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-52-4

Număr pagini

396

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “În zori, să mă ierți!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad