Insomnia

28,00 lei

Librărie: Romelia Lungu

In stock

Inspirat din întâmplări paranormale reale din viața autoarei, romanul urmărește viața Melissei, care este convinsă că este urmărită de o suită de diavoli care vor să o transforme și pe ea într-o astfel de ființă malefică.

Compare
  Chat

În anul 1985, un copil se naște și moare în același timp, doar pentru a renaște și a trăi o viață într-o continuă luptă cu demonii pe care îi vede aievea.
Copilul devine o femeie atrăgătoare și puternică pe nume Melissa, care nu își înțelege propria viață și nici de ce a fost abandonată de părinții ei. Pare că răspunsul se află la ei, dar ea nu are curajul de a afla încă adevărul.

Inspirat din întâmplări paranormale reale din viața autoarei, romanul urmărește viața Melissei, care este convinsă că este urmărită de o suită de diavoli care vor să o transforme și pe ea într-o astfel de ființă malefică.

Oare toate aceste lucruri se întâmplă doar în mintea ei sau sunt reale?
Va fi Melissa capabilă să supraviețuiască viselor teribile pe care le are noapte de noapte? Sau viața ei va fi închinată forțelor demonice?

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Autor

Romelia Lungu

ISBN

9781667134543

Număr pagini

208

Average Rating

5.00

06
( 9 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 Evaluări pentru acest produs

 1. by Popescu Silvana

  Citisem sinopsisul cartii si recunosc ca mi-a facut cu ochiul, insa povestea in sine, nu m-a captivat.
  Intr-adevar se vrea a fi o carte horror dar mie nu mi s-a parut deloc sau, cel putin, pe mine nu m-a prins. Toti avem demonii nostri. Pe unii dintre ei ii lasam sa iasa, pe altii, nu. Cam despre asta, ar vrea sa fie aceasta carte.
  Cartea este povestea Melissei, inspirata din viata autoarei, care mosteneste o avere colosala la moartea parintiilor ei adoptivi, dar cum „banii nu aduc fericirea”, in viata Melissei se intampla lucruri ciudate pe care nici ea nu si le poate explica. Astfel, ea pleaca in cautarea parintiilor ei naturali, dar ce afla in schimb, ii va schimba viata la 180 de grade.
  Am crezut ca voi putea salva lumea insa am uitat sa ma salvez pe mine.

 2. by Dana Gut

  ”Am căutat mereu iubirea în oameni care nu erau capabili să o înțeleagă și să o dăruiască.”
  Așa spunea/simțea Melissa, eroina cărții, un suflet zbuciumat, mereu în luptă cu proprii demoni… Și nu e o expresie la figurat ! Oare acei oameni chiar nu-i puteau dărui iubirea sau ea nu era capabilă de a o primi și a o da înapoi ?
  Dacă începutul cărții te face să crezi că ai în față o poveste horror cu accente erotice, o eroină superficială, pe parcursul întâmplărilor, care nu doar că te vor înfricoșa, dar și te vor ține în suspans, vei dori să afli lămuriri în legătură cu trecutul Melissei, care să explice poate cumva de unde i se trag toate necazurile, dar și unele explicații legate de acel melanj halucinant, înfricoșător dintre vis și realitate. Demonii, vrăjitoarele, visele înfricoșătoare, teama alcătuiesc lumea în care trăiește ea. Cealaltă realitate, cu bogăție, soț, frumusețe, e doar fațada.
  Mărturisesc că înaintam cu cititul întrebându-mă:
  Oare chiar sunt reali acei demoni ? Oare chiar ea a făcut toate acele lucruri oribile ? Au fost doar vise înfricoșătoare ? Se va salva cumva ? Ce folos să ai bogăție și frumusețe, dacă ești nefericită ?
  Am primit răspunsurile pe parcurs, chiar dacă nu au fost cele pe care mi le închipuiam/doream eu, dar a venit apoi epilogul, care m-a răvășit, m-a dus din ficțiunea plină de groază la realitatea din care se pare că s-a inspirat autoarea și care este cu atât mai înfricoșătoare, dureroasă, tristă, tocmai pentru că este ceva real, trăit, nu inventat, nu e doar o poveste de groază, cu mistere, spusă pentru a atrage aprecierea fanilor genului horror.
  Parafrazând versurile lui Păunescu, putem spune că ”Și totuși există iubire,/Și totuși există blestem…”. Se pare că la Melissa a fost blestemul prima dată… Spre final părea să apară și o firavă speranță de iubire.
  Eu sper într-o continuare în care binele învinge… Și în poveste, dar și în realitate !

 3. by Panait Nicoleta

  Atenție, urmează conținut care vă poate afecta emoțional, psihic.
  Recomand ca citirea acestei cărți să se facă în timpul zilei, deoarece o să vă facă nopți albe!!

  Pentru a înțelege prezentul, trebuie să descoperim trecutul. Sunteti pregătiți sa descoperiți povestea Melissei?

  Mă așteptam la o carte horror, știam că o să citesc o astfel de carte. Începutul mă speriase puțin, s-a împletit cu elemente erotice transformându-se într-un horror erotic.

  Melissa este o femeie atipică, ce își umple timpul cu sex, droguri si băuturi, deoarece consideră că sunt cele care reușesc să-i țină gândurile departe, acolo unde pastilele au eșuat. Și ce vise…ce coșmaruri…cu ce demoni se luptă!

  “Am oferit tot ce am avut mai bun în mine și am rămas cu tot ce e mai demonic. Sufletul meu urla după un strop de liniște. Alergam prin întuneric și nu reușeam să văd luminița salvatoare. Mă rătăceam mereu pe drumuri cu spini și nu venea nimeni să mă salveze”

  …nu cred că mai pun mâna prea curând pe o carte horror

 4. 06

  by DB Danna

  Este un roman diferit de tot ce am citit, autentic!
  Romanul…este imprevizibil și totuși lasă loc altor gânduri și poate unui nou volum în care Melissa găsește iubirea și liniștea unde nu s-ar aștepta.
  Recomand romanul pentru cei cu tărie de caracter.
  Nu e un roman ce se digeră ușor, dar este un roman care îți amintește că fiecare dintre noi avem proprii demoni cu care trebuie să luptăm uneori.

 5. 06

  by Corina Novac

  Mi-a recomandat această carte o prietenă și nu m-a dezamăgit. Am fost surprinsă de cât de mult mi-a plăcut! Și mai bine fiind o carte de debut, îmi place când un autor depășește așteptările cu prima sa carte de acest gen.

 6. 06

  by Karina

  Un roman ce înfioară!

 7. 06

  by Daniel

  Plecând pe urmele trecutului, Melissa are parte de dezvăluiri neașteptate și terifiante. Concomitent, întâlnirea cu un necunoscut îi schimbă percepția despre viață și o convinge că e timpul să schimbe ceva. Pentru prima dată, descoperă mugurii dragostei și acest lucru o ajută pentru a-și recăpăta încrederea în sine și într-o viață mai bună. Dar nu este ușor să se dezbare de vechea mentalitate și concepțiile adânc înrădăcinate în mintea ei. Melissa este obligată să ducă o luptă cu propriii demoni interiori, iar informațiile pe care le descoperă mergând pe urmele copilăriei sunt un alt coșmar, unul mai puternic decât cele cu care se confruntă de ani de zile.

  Dacă va reuși Melissa să-și găsească fericirea și să-și înfrângă coșmarurile, aflați doar citind cartea. Pregătiți-va să vă confruntați cu multe elemente de paranormal, cu o galerie întreagă de ființe supranaturale monstruoase, cu vise terifiante ce devin reale sub forma unor crime sadice și sângeroase.

 8. 06

  by Gavrilă Paula

  Abandonată de părinții biologici într-un orfelinat recunoscut pentru practici oculte, Melissa este adoptată de un cuplu foarte bogat care îi oferă toate condițiile pentru a fi fericită și a se maturiza frumos. Din păcate, împinsă de la spate de demonii interiori, refuză orizontul oferit de părinții adoptivi și se afundă în vulgaritate, decăzând moral și psihic. Datorită zbuciumului interior și depresiei adânci, Melissa își pierde respectul de sine, integritatea și încrederea. Se transformă într-o femeie speriată, depravată și învinsă. Dar depresia ei pare a avea o cauză mult mai veche, ce a luat naștere odată cu ea. Și singurul mod în care poate înțelege motivul pentru care este bântuită de demoni și coșmaruri ce par a deveni realitate este să încerce să-și găsească părinții biologici. Este sigură că ei dețin cheia misterului care o învăluie zi de zi și o terifiază noapte de noapte.

 9. 06

  by Silviu

  O poveste înfiorătoare cu descrieri care îți vor provoca coșmaruri după ce o vei citi. Cartea, deși este ficțiune, se bazează pe multe dintre experiențele trăite de autoare. Personajul central al cărții, Melissa, ar putea să pară în debutul cărții antipatică și incomodă și să-ți creeze un sentiment de disconfort datorită alegerilor pe care le-a făcut în viață. Nu este o femeie ce ar putea fi considerată decentă sau “de casă”. Arată lumii o fațadă fericită, împlinită, obișnuită să trăiască pe picior mare, dar în interior suferă de o gravă depresie datorată multor ani de insomnie. Se complace în relații sexuale frivole de scurtă durată cu orice bărbat întâlnit, este dezinteresată total de întreținerea imperiului financiar moștenit de la părinți și per ansamblu viața ei este vicioasă și superficială.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad