Învățăturile toltece, volumul III: Această a naibii de alunecoasă fericire; În căutarea bărbăției; Descoperirea misterelor femeii

57,00 lei

Librărie: Editura Corb Alb

În stoc

Prezentarea învățăturilor toltece – concepte fundamentale și tehnici practice.

Compare
  Trimite o întrebare   Chat

15.„NOI ALEGEM SĂ FIM FERICIȚI, SAU ALEGEM SĂ FIM NEFERICIȚI, DAR ÎN AMBELE SITUAȚII CANTITATEA DE EFORT NECESARĂ ESTE ACEEAȘI.

Inițial, acest material a apărut în trei cărți separate intitulate, „Această a naibii de alunecoasă fericire”, „În căutarea bărbăției” și „Descoperirea misterelor femelei”.
Conceptele acoperite în materialul de față sunt de primă importanță pentru aceia care studiază serios învățăturile toltece, deoarece materialul împărtășit aici servește la elucidarea și mai buna înțelegere a anumitor aspecte ale învățăturilor, aspecte ce sunt de importanță fundamentală pentru priceperea profundă a învățăturilor toltece ca un tot unitar. Materialul prezentat este o versiune mult mai detaliată a anumitor concepte complexe prezentate în celelalte volume.
În „Această a naibii de alunecoasă fericire” accentul este plasat, nu pe acei bolovani uriași care se văd clar de către oricine, ci pe acele mici pietricele iritante, care ne fac pe majoritatea să ne împiedicăm și să cădem, pur și simplu, deoarece, fiind aparent nesemnificative, noi nici nu am început să le vedem.
„În căutarea bărbăției” și „Descoperirea misterelor femelei” sunt despre gen. Rezultatul final al divizării sexelor este ceea ce denumim o ființă fizică care este fie bărbat, fie femeie și care are o conștiență care este fie mascul, fie femelă și un potențial fie pentru masculinitate, sau fie pentru feminitate. Altfel spus, termenii „bărbat” și „femeie” denotă genul fizic, în timp ce „mascul” și „femelă” denotă starea specifică de conștiență, care este utilizată permanent de către fiecare gen.

RENUNȚÂND LA CEEA CE ESTE EVIDENT ÎN FAVOAREA COMPLEXITĂȚII INTELECTUALE, BĂRBAȚII ȘI FEMEILE AU PIERDUT CONTACTUL CU SENTIMENTELE, INCLUSIV CU ACELE SENTIMENTE CARE CORESPUND MISTERULUI GENULUI.”

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2021

Autor

Théun Mares

Dimensiuni

14,5×20,5 cm

Editura

Corb Alb

Format

Paperback

Număr pagini

368

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Învățăturile toltece, volumul III: Această a naibii de alunecoasă fericire; În căutarea bărbăției; Descoperirea misterelor femeii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad