Învățăturile toltece, volumul IV: Bura Rânduielii Dragonului

61,00 lei

Librărie: Editura Corb Alb

În stoc

Prezentarea învățăturilor toltece – concepte fundamentale și tehnici practice.

Compare
  Trimite o întrebare   Chat

„Drept rezultat al feedbackului primit de la cititorii primelor două cărți, este necesar să fie subliniat că nu toți toltecii sunt la fel, și nici fiecare persoană ucenică a Căii Luptătorului nu este neapărat un toltec. Având în vedere faptul că toltecii sunt păsări solitare de foarte mult timp, nu este deloc surprinzător faptul că lumea în general știe foarte puțin, spre deloc, despre noi și despre activitățile noastre. De fapt, o parte dintre cei puțini care au auzit de noi au ajuns să ne considere ca fiind nimic altceva decât un mit, în timp ce o altă parte, cei care au ajuns să cunoască despre noi prin cărțile scrise de … ceilalți scriitori actuali …, toți descriu tradiția toltecă din punct de vedere al practicilor vrăjitoriei. Și totuși, adevăratul toltec nu este un bărbat sau o femeie care se interesează de vrăjitoria care astăzi generează atâta curiozitate.
Toltecii sunt bărbați și femei ai cunoașterii și, deși cunoașterea noastră nu ar fi completă dacă nu am avea-o și pe cea a vrăjitoriei, trebuie să subliniez că practicile de vrăjitorie formează doar un mic fragment din vastitatea cunoașterii noastre. Mai mult, adevărații tolteci știu că vrăjitoria nu duce oamenii la libertate, ci în schimb, duce la menținerea înrobirii lor. …
Omul adevărat, microcosmosul macrocosmosului, este într-adevăr o ființă solară, și prin urmare, când în cele din urmă ființa umană a ajuns la un punct în evoluția sa, în care propria sa natură interioară adevărată poate începe să se manifeste înlăuntrul vieții în planul fizic dens, atunci, la fel ca și progenitorul său, miezul interior al ființei umane începe să-și focalizeze intenția și începe să adune în jurul său ceea ce se numește Bura Rânduielii Dragonului. Acesta este începutul adevăratului om, acea creatură magică care are întreg potențialul și puterea unei adevărate stele.”

Informații suplimentare

Greutate 0.31 kg
An de publicare

2021

Dimensiuni

14,5×20,5 cm

Editura

Corb Alb

Format

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Învățăturile toltece, volumul IV: Bura Rânduielii Dragonului”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad