eBook La Que Sabe – Cea care știe să fie Femeie

28,00 lei

In stock

Cartea este un îndemn adresat femeilor de a se descoperi pe sine, a fi propriul Maestru și de a dobândi înțelepciunea Femeii care știe să Fie Femeie. În același timp, ea poate fi asemuită unui mic compendiu care, în loc să ofere soluții concrete,  ghidează cititorul spre introspecție, regăsirea puterii personale și înțelepciune.

Compare
  Chat
COD: 9786069721018 Categorie: Etichete: , ,

Cartea pe care o ții în mână este adresată sufletului tău de femeie care vrea să se regăsească pe sine. Este o carte despre curajul de a te descoperi și metamorfoza în Femeia care știe să fie Femeie. Îți vorbește despre mine, despre tine, despre toate femeile din lume care aleg să se trezească și să dobândească înțelepciunea de a fi.

Această carte nu vine să-ți dicteze cum trebuie să fii, să-ți ofere soluții sau să-ți spună în câți pași ajungi la final. Ea te îndeamnă să devii responsabilă pentru cine ești, pentru viața ta și mai ales pentru cine vrei să fii de acum încolo.

Am reușit să aducem la rang de măiestrie prototipul femeii „Zoe cea bărbată” însă, din când în când, în momentele de singurătate, ne simțim sugrumate de un strigăt interior care ne cere să dăm măștile jos. Este născut dintr-o suferință surdă care nu ne dă pace, o neîmplinire, o durere care ne macină încet pe dinăuntru. Cu siguranță ai simțit și tu această suferință.
Indiferent de forma ei de manifestare, ea este aceeași în noi toate; este foamea de iubire de sine și dorul de a fi acceptate pentru ceea ce suntem cu adevărat: femei!

Informații suplimentare

An de publicare

2020

Autor

Oana Silvia Filip

Tipul cartii

EBook (ePub)

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “eBook La Que Sabe – Cea care știe să fie Femeie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad