LOA Supereroina

49,90 lei

In stock

“LoA Supereroina” este prima carte de dezvoltare personală care explică puterea gândirii pozitive, a manifestării și a motivației prin intermediul benzilor desenate și al exercițiilor.

Compare
  Chat

“LoA Supereroina” este prima carte de dezvoltare personală care explică puterea gândirii pozitive, a manifestării și a motivației prin intermediul benzilor desenate și al exercițiilor. Este o poveste simplă și distractivă, prezentată prin ilustrații colorate, ceea ce o face ușor de înțeles pentru toate categoriile de vârstă. 

Această carte a fost scrisă în ideea de a introduce puterea manifestării în rândul generațiilor mai tinere de adolescenți și preadolescenți și de a ajuta părinții să explice conceptul copiilor mai mici. Este perfectă si pentru acele persoane care își doresc o cale mai ușoară de a înțelege cum funcționează legea atracției. Este menită ca ghid, un ghid disponibil și la îndemână în momente dificile, o carte care poate fi deschisă la orice pagină pentru a aminti prin imagini mesajul transmis.

LoA Supereroina, a cărei nume este de fapt acronimul Legii Atracției, este o supereroină care știe totul despre puterea manifestării. Această eroină îl întâlnește pe Noah, un băiat pesimist cu încredere în sine scăzută, care simte că nu e bun la nimic. Când LoA îl găsește plângând pe un câmp, Noah îi împărtășește problemele cu care se confruntă. Deși, inițial, Noah pare lipsit de speranță, treptat devine tot mai încrezător în propriile sale abilități și ajunge să devină stăpânul propriei vieți.

Însă ceea ce face această carte să fie într-adevăr specială este faptul că cititorul nu este singurul care beneficiază de autocunoaștere și dezvoltare. Un procentaj din profitul fiecărei cărți vândute va fi folosit pentru imprimarea versiunii africane a cărții, în care personajele au probleme și visuri diferite, dar în care mesajul este același: prin discursuri motivaționale și exerciții, oricine poate manifesta orice în viață.

Cu ajutorul voluntarilor Organizației “Misiones Salesianas”, LoA va fi distribuită în școli fondate pentru a ajuta copii și adolescenți orfani cu un trecut traumatizant. Unele personaje sunt bazate pe câțiva astfel de copii, iar fiecare cititor care va achiziționa cartea va avea opțiunea de a citi versiunea africană în variantă online.

Informații suplimentare

Greutate 0,30 kg
An de publicare

2022

Autor

Sheila Galle Espejo

Co-autor

Alina Maria Pantiru

Ilustrator

Takaya Maruska

Dimensiuni

15,5 x 23,5 cm

Editura

Pantiru Alina Maria

Format

Paperback Color

Tipul cartii

Paperback

Număr pagini

86

ISBN

978-973-0-36786-7

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “LOA Supereroina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad