Lumea de dincolo de mine

34,90 lei

Librărie: Lia Sol

Suspansul acestei cărți amintește de impresionantele și pasionalele Tess d’Urberville de Thomas Hardy și Invitație la vals de Mihail Drumeș. Un roman de dragoste care va dărui iubitorilor de literatură clipe de neuitat.

 • Paperback
 • Paperback cu autograf
Șterge
Compare
  Chat

„Am citit cartea de debut a Liei Sol. O puternică emoție de la primele pagini. Am căutat o însoțire muzicală și mi-am amintit de Concertul pentru oboi de Tomaso Albinioni. Astfel am ințeles și titlul inspirat al cărții. Un roman de dragoste care va dărui iubitorilor de literatură clipe de neuitat.” (Aurel Anghel, scriitor)

„Fascinantul roman Lumea de dincolo de mine prezintă o lume a dragostei, văzută prin ochii Mirelei, protagonista romanului. Intensitatea acțiunii, șarmul personajelor fac parte din frumoasa imagine de ansamblu, încântând mintea oricui va gusta din „FRUCTUL INTERZIS” al cărții.
Suspansul acestei cărți îmi amintește de impresionantele și pasionalele Tess d’Urberville de Thomas Hardy și Invitație la vals de Mihail Drumeș.” (Petrișor Buruiană)

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2021

Autor

Lia Sol

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-95170-6-2

Număr pagini

176

Tipul cartii

Paperback, Paperback cu autograf

Average Rating

5.00

06
( 7 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 Evaluări pentru acest produs

 1. 06

  by Valentin (cumpărător verificat)

  Rafinament

 2. 06

  by Rotari Stefan (cumpărător verificat)

  FOARTE INTERESANT…AM CITIT MULTE CARTI DAR DE DEMULT TIMP NU AM AVUT ASA EXPERIENTA…

 3. 06

  by Felicia Stamatin

  Feli Stam, [11.06.21 17:11]
  LUMEA DE DINCOLO DE MINE – un roman de dragoste în care aproape fiecare dintre noi ne vedem în oglindă. O carte unde DRAGOSTEA, în aproape toate formele ei, este descrisă cu naturalețe și realism. Dragostea agape, dragostea erotică și dragostea maternă se împletesc într-un material trainic și remarcabil, alcătuind împreună haina literară pe care o îmbracă „Lumea de dincolo de mine”.
  Este o carte scrisă într-un limbaj accesibil oricărui tip de cititor, cu personaje care adeseori reflectă o parte a personalității noastre cotidiene. Dacă ar fi să facem o introspecție psihanalită a fiecărui personaj în parte, ne vom da seama că autoarea acestei cărți, scriitoarea Lia Sol, cunoaște psihologia fiecăruia în parte, sfrutând cu inteligență și profesionalism oportunitățile pe care i le-a dăruit talentul nativ și rezultatul muncii literare, dăruind astfel, publicului larg, o carte ușor de citit, o lecție de viață în care cititorul se regăsește adeseori, o imagine a vieții de zi cu zi și nu în ultimul rând o provocare a minții și a sufletului.
  Trecerea de la erotism la iubirea profundă, de la prietenie la iubirea maternă, se face cu gingășie și candoare, cu bucuria pe care o are creatorul atunci când realizează că lucrarea sa este perfectă, sau mai bine spus, în parametrii pe care și i-a stabilit de la început.
  „Lumea de dincolo de mine” nu este cartea pe care vrei să o citești doar o singură dată ca mai apoi să o pui pe un raft în bibliotecă. Nu! „Lumea de dincolo de mine” se vrea citită și recitită, iar mai apoi dăruită unui prieten drag. Este cadoul pe care putem să ni-l facem nouă și celor din jurul nostru.

 4. by Mircea Trifu

  Ori de câte ori citesc o carte mă încearcă un sentiment de bine, de confort psihic și emoțional. Cartea ,,Lumea de dincolo de mine” este cu adevărat o carte care mi-a dat emoții prin simplitatea și accesibilitatea de care a dat dovadă de-a lungul lecturii. Personajele, deloc sofisticate, ci mai degrabă simple, transmit IUBIREA așa cum este ea de fapt: curată și frumoasă, complicată de multe ori. Îmbinarea erosului cu iubirea maternă în partea de final a romanului, face ca acest roman să fie primit cu mare bucurie și încântare în inimile cititorilor. Ca și concluzie, această carte ,,Lumea de dincolo de mine” nu face altceva decât să descrie VIAȚA în toată bogăția și splendoarea ei. O carte care merită citită și dată mai departe și altora.

 5. 06

  by Valeriu

  Din păcate nu pot să vă descriu întregul conținut a romanului, deoarece nu am ajuns la sfârșitul cărții care sunt sigur că va fi extrem de bun, spun asta totodată neimaginându-mi care va fi ideea acestui sfârșit, fiindcă pe parcursului întregului roman eu m-am simțit cititorul naiv care continuu își pune întrebarea „ce va fi mai departe?” Această întrebare e doar un rezultat a unei dependențe extreme ce și te mai pune să deschizi pagină după pagină, sperând că niciodată nu o să ajungi la coperta patru, care ar semnifica sfârșitul acestei cărți.

 6. 06

  by Ostafi (cumpărător verificat)

  Pe masura ce citești cartea este imposibil sa nu ai un insight legat de iubirea neconditionata. ” Lumea de dincolo de mine” este o pledoarie captivanta pentru singurul lucru din întregul univers care ne poate ajuta cu adevărat sa experimentam bucuria, libertatea, acceptarea si pacea pe care ni le dorim – dragostea neconditionata. Regăsești in carte aripile pe care ti le da si aripile pe care iti permiți sa le dai. Autorul, Lia Sol, un om ce te duce cu gandul la frumusetea, grandoarea si complexitatea grădinilor Palatului Versailles, sunt sigur ca ne va mai surprinde si cu alte creații pline de aceeași profunzime si rafinament.

 7. 06

  by Buruiana Petru

  Aceasta carte nu se compara cu nimic, pentru ca este pur si simplu incantatoare!

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad