Lumea noastră în tranziție – Mesaje de la Iisus

39,90 lei

Librărie: Morar Sebastian

In stock

Aceastã carte primitã prin intermediul spiritismului, atribuitã lui Iisus din Nazaret, Conducãtorul Paradisurilor Divine, clarificã foarte mult cel mai important aspect al scopului şi direcţiei vieţii omului, şi reprezintã o colecţie densã de învãţãturi oferite de-a lungul unei perioade de timp prin intermediul lui Albert J Fike.

Iisus oferã şi un avertisment şi o invitaţie fiecãrui suflet de pe planetã în ceea ce priveşte starea curentã a lumii noastre pe mãsurã ce aceasta continuã sã escaladeze cãtre provocãri mai mari şi degradare ecologicã.

Mesajul împãrtãşit este inspiraţional şi puternic în referirile sale la viaţa modernã, şi conţine nestemate spirituale integrate în fiecare paginã.

Compare
  Chat

Această carte primită prin intermediul darului spiritismului al lui Albert J. Fike conţine 20 de lecţii ce conţin învățături simple, care au capacitatea de a străpunge suprafața ocupată a minții, deschizând înțelegerea și perspectivele sufletului. Iisus împărtășește marea sa speranță că acum, odatã cu toate schimbãrile pe care le trăim în lumea noastră, sincronizarea acestor mesaje va oferi o poartă pentru trezirea spirituală a umanității. El explică faptul că există un plan pentru realizarea schimbării care va duce la o mai mare lumină și armonie pe planetă. Totul depinde de alegere, deoarece toți suntem înzestrați cu voinţa liberã și fiecare individ este invitat să caute o armonie mai mare prin schimbarea conștiinței sale către iubire – o sarcină aparent imposibilă într-o lume atât de complexă, dar așteptată de mult.

Informații suplimentare

Greutate 0,40 kg
An de publicare

2023

Autor

Albert J. Fike

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-77-7

Număr pagini

282

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Lumea noastră în tranziție – Mesaje de la Iisus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad