Meetings of fate

59,90 lei

Librărie: Cristian Boldor

In stock

Meetings of fate – volume I in the Angel Afterlife series

The central theme in the Angel Afterlife series is the journey toward self-awareness to uncover one’s inner power in order to stop a demon apocalypse.

Compare
  Chat

The central theme in the Angel Afterlife series is the journey toward self-awareness to uncover one’s inner power. This journey will lead Quentin, a 20-year-old student, to become spiritually aware after being “visited” by evil entities from another dimension. These entities are popularly known as demons. They hunt and enter people’s minds and souls to corrupt them into inflicting pain and suffering on themselves and to others around them. The energy created by such actions will feed the demon, making it grow stronger. However, humans have mental and emotional barriers set in place ever since birth. But these barriers weaken if the human has a negative attitude, is undergoing spiritual awakening, is depressed, is emotionally hurt, has vices, or does something terrible to another person.

The situation is called possession when a demon reaches a victim’s inner world. Though, there are spiritual fighters known as paranormal agents who fight these demons to protect mankind. Every important country has agents and divisions under the command of the ministry of defense. They are special people with spiritual powers that can conjure weapons, improve their physical attacks, or harness mental power to connect with the mind of a possessed person.

Once inside the mind of the possessed person, an agent must find the source of the human’s problems or just find the demon’s lair. Either way, a battle will take place for the control or release of the victim. This fight has its toll on the agent’s body. Every wound done in the inner world inflicts pain or even real wounds on his physical body.

This book series will present the new life Quentin has to adapt to after becoming spiritually aware and how demons are trying to start an apocalypse.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 2 cm
An de publicare

2023

Autor

Cristian Boldor

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-57-9

Număr pagini

340

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

06
( 7 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 Evaluări pentru acest produs

 1. 06

  by Elena Ghitulescu

  O să încep această recenzie cu câteva cuvinte pe care Cristian le-a scris la începutul romanului.

  „Acest proiect intitulat „Angel Afterlife” nu a apărut întâmplător. Ne petrecem timpul întrebându-ne ce este viața și încercăm să aflăm răspunsuri prin diferite metode. Pe parcurs, viața mi-a arătat că pot deveni scriitor. Până la urmă, suntem produsul pasiunilor noastre, al calităților și a ceea ce citim.”

  Sunt total de acord cu ceea ce a spus Cristian, mă bucur că și-a ascultat instinctul și nu a renunțat la visul lui, acela de a scrie cărți.

  „Și îngerii au demonii lor” este melodia celor de la Holograf care completează perfect povestea cărții scrisă de Cristian.

  La fel ca în „Meetings of Fate”, fiecare dintre noi avem un demon bine ascuns, care iese la suprafață în cele mai nepotrivite momente. În special atunci când ai impresia că ești bine cu tine și de cele mai multe ori se comportă ca un copil care știe că nu trebuie să deranjeze, dar pe care fix atunci îl apucă un tantrum.

  Un gest, o vorbă, o privire sunt suficiente să (re)nască în noi tot felul de demoni. O să compar gesturile, vorba și privirea cu valul de energie pe care salvatorii din carte îl folosesc pentru a-i ajuta pe cei care nu mai au încredere în ei, au o atitudine negativă, sunt deprimați sau răniți emoțional.

  Fiecare dintre noi, la un moment dat, trecem prin momente mai grele și nu toți reușim să răzbătim fără ajutor. Poate că totuși, lecția pe care o avem de învățat este că, refuzăm o dată ajutor, refuzăm de două, de trei ori … dar, viața se petrece alături de oameni. Și ei sunt acolo ca să ne ajute, de cele mai multe ori, necondiționat.

  Cum sunt și personajele din cartea lui Cristian.

  Să accepți ajutor atunci când ai impresia că le știi pe toate este un act de curaj și de asumare. La fel cum a făcut tatăl lui Tifanny. A acceptat să fie ajutat atunci când a realizat că viața fiicei lui este în pericol.
  Fiecare om pe care îl întâlnim vine să ne oglindească trăirile. Fiecare întâmplare prin care trecem ne face mai curioși, mai vii, ne tentează să vrem mai multă adrenalină. Să spunem: „Doar atât poți? Hai, vreau să te văd ce poți. sSunt aici, pregătit să-mi trăiesc viața din plin!”

  Dar, când vine cu ceea ce nu ceri și nu dorești, știi ce să faci?

  De cele mai multe ori, nu.
  Și despre asta este Meetings of Fate. Despre familie, prieteni, grup de suport, unitate, încredere în cei de lângă tine și ajutor necondiționat.
  Mai multe nu vreau să vă spun. Vă las pe voi să descoperiți universul personajelor create de Cristian. Vă îndemn să îi citiți primul volum „Meetings of Fate” din seria „Angel Afterlife” și să vă bucurați de un roman fantasy cu elemente de dezvoltare personală.

  Se potrivesc cele două stiluri? O să aveți răspunsul spre finalul volumului I.

  Așa cum am început recenzia, tot așa o să termin. Cu ceea ce a scris Cristian la finalul romanului „Meetings of Fate”.

  „Scrisul ne dă a doua șansă, aceea de a trăi o viață paralelă cu a noastră. Este o metodă excelentă prin care ne putem da seama cine suntem. Ne vindecă și ne ține sănătoși într-o lume care încearcă în mod constant să ne schimbe și să ne impună standarde.
  Scrisul este asemenea unei rugăciuni și poate fi interpretat ca un act de credință. Într-o societate guvernată de neîncredere, o carte este un partener loial. Niciodată nu-ți va trăda sentimentele și mereu îți va oferi mai mult decât vei putea da la schimb.”

 2. 06

  by Radu Dascălul

  Este foarte faina cartea Meetings of fate! Mi-a placut cum autorul a plasat principii “eterne” de dezvoltare personala si spirituala intr-un context creativ care le valideaza si demonstreaza importanta.
  De asemenea, mi-a placut cum a combinat mai multe planuri narative simultan, cum a tesut intrigi si subintrigi. A dat autenticitate personajelor. In plus, a cautat sa evidentieze mai multe culturi din lume, mai multe nationalitati si caractere, unele mai spirituale, altele mai putin.

  In ultima vreme, am citit doar carti de business, iar aceasta carte a venit la fix si am citit-o in vacanta ca sa ma deconectez cu o beletristica interesanta.
  Cartea s-a terminat cu suspans asemenea unui sezon de serial de pe Netflix. Felicitari autorului pentru universul pe care l-a creat! Voi fi abonat la aceasta serie si abia astept volumul 2.

 3. 06

  by Peiu Bianca-Teodora (cumpărător verificat)

  “Meetings of Fate” de Cristian Boldor este o carte plină de suspans. Una dintre cele mai mari puncte forte ale cărții este modul în care autorul conturează personajele, iar dintre acestea, Quentin se evidențiază în mod special.

  Quentin, personajul principal, este magistral construit și extrem de complex. Autorul a reușit să îi ofere profunzime și autenticitate, iar cititorul este atras în universul său încă de la primele pagini. Am fost fascinată de evoluția lui Quentin de-a lungul cărții și de lupta sa interioară împotriva demonilor.

  De asemenea, un alt personaj care mi-a captat atenția a fost Ewina. Ewina este o prezență enigmatică și plină de mister în carte. Am apreciat felul în care autorul a creat acest personaj feminin puternic și independent.

  Suspansul din “Meetings of Fate” este cu adevărat captivant. Încheierea fiecărui capitol m-a făcut să vreau să citesc în continuare, pentru a descoperi ce urmează să se întâmple. Cristian Boldor a știut cum să folosească această tehnică pentru a menține interesul cititorului și a crea o atmosferă plină de tensiune.

  Un aspect care mi-a plăcut în mod deosebit în cartea lui Cristian Boldor este descrierea detaliată a cadrelor și a caracterelor personajelor. Autorul reușește să creeze imagini vii și să transmită emoții prin intermediul descrierilor sale. Acest lucru mi-a facilitat imaginația și mi-a permis să mă plasez în mijlocul acțiunii.

  Una dintre secvențele care mi-a lăsat o impresie puternică este momentul în care parinții lui Tiffany contribuie la salvarea ei prin exprimarea sinceră a iubirii pentru fiica lor. Această secvență subliniază puterea iubirii și modul în care aceasta poate fi un factor determinant în lupta cu proprii demoni. A fost un moment emoționant și a adăugat un strat de profunzime în poveste.

  În concluzie, “Meetings of Fate” de Cristian Boldor este o carte care m-a surprins și m-a atras într-o poveste captivantă. Chiar dacă nu este genul meu obișnuit, am fost impresionată de modul în care autorul a combinat elementele de fantasy cu dezvoltarea personală a personajelor. Aștept cu nerăbdare următorul volum și recomand această carte tuturor celor care caută o lectură palpitantă.

 4. 06

  by Alex Lebedev

  I liked the complex plot, the multilayered perspective showing students, agents and demons as well as the good character development of Quentin and the suspense overall. I also liked the comparisons the author used to create a vivid picture in the reader’s mind. It was very good for a first book.

 5. 06

  by Alexandra Nechita

  Mi-au plăcut mult cele trei perspective (studenţi, agenţi, demoni) şi derularea lor logică care aduce suspans, dar te şi ajută instinctiv să ştii ce va urma.
  De-a lungul cărții, am rezonat cu majoritatea personajelor și chiar m-am transpus în majoritatea (în principal Melrose și Ewina). În ceea ce privește partea de personalitate, personajele cele mai bine conturate mi s-au părut Quentin, Melrose, Troy și Yarra. Dacă ar fi să aleg un personaj preferat, ar fi Melrose pentru că mi-a inspirat că este o persoană integră și directă, fără ocolișuri. Totodată, pe întregul cărții mi-a plăcut latura ei empatică. Și că ar face orice să salveze o persoană și că n-ar lăsa-o de izbeliște.
  De asemenea, mi-a plăcut rivalitatea dintre Quentin şi Ronny pentru Yarra, dar şi vânătoarea demonilor, toate aducând un aer al filmelor americane.
  O părere generală este că firul cărții transmite un mesaj interesant și ceva inovativ. Îmi place cum autorul a îmbinat partea de citate motivaționale cu emoțiile și trăsăturile fiecărui personaj și mi-ar plăcea să văd mai multe de genul pe viitor. Abia aștept următorul volum din serie!

 6. by Vasile Nemes

  Quentin, personajul principal, promovează leadership suprem de genul Hristic, după un model din istorie. De exemplu, Schindler care a riscat totul pentru a salva oameni care nu se pot ajuta. E valoarea supremă. Foarte tare constructia protagonistului!

 7. 06

  by Cristina Stefan

  Genial inceputul cartii! Foarte tare m-a prins!
  Ideea cartii mi se pare geniala! Combinatia dintre fantasy si dezvoltare personala starneste curiozitatea unui public foarte mare cu siguranta.
  Eu inclin sa indragesc mai mult partea de dezvoltare personala, iar doza de mister si nou care a venit la pachet cu asta mi s-a parut foarte interesanta
  Autorul a descris si conturat foarte bine personajele. Faptul ca le-a descris fizic in momentul in care le-a introdus “in scena” m-a ajutat sa le tin minte si sa le indentific cu usurinta pe parcursul lecturii. Mi-a placut curajul si ambitia protagonistului.
  Au fost momente comice si sunt de parere ca umorul face lectura mai interesanta si placuta.
  Vocabularul este impresionant. Ma bucur ca am descoperit cuvinte si expresii noi pe care cu siguranta nu le-as fi gasit niciodata daca nu aveam ocazia sa citesc aceasta carte.
  Autorul are o inteligenta aparte prin a gasi asemenea cuvinte si il aplaud pentru asta!! E un total mister pentru mine cum a reusit sa gaseasca toate cuvintele si unde. Felicitari!
  Mai mult, fiecare sfarsit de capitol m-a lasat curioasa si nerabdatoare sa descopar ce se intampla in urmatorul.
  Este prima carte de paranormal & urban fantasy pe care o citesc si, sincer, chiar mi-a placut tare mult. Cred ca pe viitor chiar o sa incerc mai mult fantasy, asa putin cate putin. J
  Cristian face o treaba minunata cu seria asta de carti si sunt sigura ca o sa aiba mult succes!! In ochii mei, inovatia cu dezvoltarea personala combinata cu paranormal & urban fantasy ii apartine.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad