Mika

25,00 lei

In stock

„Este o carte încântător de bine scrisă, despre sufletul adolescentei Mika, o tânără care trece prin multe încercări sufletești în doar cativa ani, anii terminali și frumoși ai liceului.
Este un roman antrenant despre povestea dintre această talentată poetă si Mark, o adevărată poveste de dragoste adolescentină, nicidecum una copilărească, fiind serioasă strict prin romantismul ei. E o poveste de iubire neobișnuită, fragmentată la început de situațiile externe apărute inopinant, o poveste de dragoste care s-a dovedit a fi un amor pur, extrem de inchegat, chiar desăvârșit.
Autoarea a știut cum să trezească în mine adolescentul de ieri, dar și de azi, de aceea îi mulțumesc, fiindcă am fost încărcat de emoții desfătătoare pe toată durata lecturării, chiar dacă, pe alocuri, sunt descrise în roman și situații mai puțin plăcute.” (Dan, un fost anxios)

Compare
  Chat

În această carte o avem ca eroină pe Mika, o adolescentă care după decesul mamei sale ajunge în grija mătușii și viața ei și așa radical zguduită se schimbă atunci când îl vede pe el, proful de sport la noul liceu, fructul dorit și tentant care o face să vibreze a iubire abia descoperită. Însă soarta o încearcă în fel și chip, ba e totul poezie, ba o beznă lucie, iar Mika încearcă să facă față noilor trăiri prin scrierea versurilor, prin visarea sa către o iubire imposibilă. Tânăra nu realizeză că se adâncește în această iluzie a iubirii ca într-o obsesie ajungând chiar la confruntări, ca mai apoi să-și tempereze spiritul îndreptându-și atenția către băieți de vârsta sa, și totuși, alături de el se simte vie, alături de el poezia parcă se scrie singură în mintea ei, și parcă totul fără el e fad, mult prea șters. Însă crudul adevăr o supără până la epuizare, el îi este unchi, el are o iubită, el nu-i va fi aproape nicicând. Și cum o veste rea nu vine niciodată singură Mika află că a fost adoptată. Cruda noutate o face să fie extrem de bulversată și totodată mai hotărâtă să-și afle rădăcinile. Însă piedicile sunt la orice colț, iar provocările la care sunt supuși eroii demonstrează cât de neputincioși suntem noi în fața sorții. Până la urmă, toate vin la timpul potrivit. Nici mai devreme, nici mai târziu.

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
An de publicare

2022

Autor

Carmen Alina I.D.

Editura

MyBestseller

Număr pagini

200

Tipul cartii

Paperback

Dimensiuni

A5

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Mika”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad