Miracolul de lângă tine – luptă pentru viața ta!

19,90 lei

Librărie: Marius Leca

In stock

Viața este un dar, un dar care trebuie prețuit la adevărata sa valoare. Viața nu vrea altceva decât să-ți fie mentor, antrenor și ghid. Știe deja că ceea ce nu te doboară te va face mai puternic și că doar lovindu-te și încolțindu-te în mod constant, te va face să dai tot ce ai mai bun din tine.
Așadar, iubite cititor, vreau să te rog să treci peste orice suferință pe care viața ți-o aruncă în cale, cu capul sus și cu credința și certitudinea că nu ești singur.

Compare
  Chat

Eu sunt Marius Leca și am scris această carte pentru a te încuraja în „lupta” cu viața, cu provocările și cu obstacolele ei. Dacă prin intermediul acesteia voi reuși să-ți inspir mai multă încredere în tine, iubite cititor, voi fi foarte fericit!

„Viața este grea și nu întotdeauna corectă. Această crudă realitate ne oferă o alternativă: putem să plângem la nesfârșit, purtându-ne
ca niște lași atunci când primim lovituri grele, sau putem accepta totul ca pe o provocare, având curajul de a o înfrunta. Da, viața este dură, adesea incorectă, și ne putem aștepta oricând să avem parte de încercări și necazuri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm învinși și să lăsăm defetismul să își facă efect; trebuie să găsim puterea de a sta drepți și demni în fața suferinței.”

Marius Leca

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
An de publicare

2022

Autor

Marius Leca

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-30-2

Număr pagini

102

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

02
( 2 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Evaluări pentru acest produs

  1. 02

    by Lavinia Ambro

    Viața noastră este ca o carte.Începe cu o foaie albă de hârtie si dorința unui suflet de a-și trăi propria poveste.Aici găsiți o poveste de viața inspirațională,motivațională bazată pe experiențe personale si observații științifice.❤️

  2. 02

    by Simona Nicoleta

    O carte despre viața .. despre lupta pentru viața . Am avut onoarea sa l cunosc pe Marius și să aud live povestea din spatele cartii. Mult succes Marius și sper că acestea carte sa deschidă mintea multor persoane !

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad