Pachetul PSI

143,60 lei179,50 lei (-20%)

Librărie: Editura ProDao

In stock

Descoperă ce înseamnă puterea nebănuită a psihicului. Folosește această putere în sprijinul evoluției tale.
Pachetul include Atacul PSI, Arta războiului PSI, Arta războiului PSI – Protecția, Arta terapiei PSI și Kombat Ki, cărți ce revelează energia și puterea forței mentale.

Compare
  Chat

Atacul PSI aduce dovezile științifice care susțin puterea nebănuită a psihicului și, din păcate, posibilitatea folosirii lui pentru atacarea, manipularea și distrugerea altor oameni. Este un avertisment serios asupra folosirii neraționale a cunoașterii ezoterice și de conștientizare a necesității ca această forță să fie controlată cumva. Autorul se declară doar un reporter care descrie, este adevărat – din perspectiva unui Maestru Reiki, un fenomen PSI ce a căpătat caracter de masă.

De multe ori devenim prea plini de propriile noastre cunoștințe și puteri, și atunci Dumnezeu ne îngăduie să fim loviți de cineva, ca să mergem mai departe. Prin tot ceea ce ni se întâmplă, care de multe ori ni se pare ceva rău, nu facem decât să învățăm și să ne descoperim propriile limite și să le depășim. Despre aceste tehnici și limite este vorba în Arta războiului PSI.

Lumea a înnebunit și suntem victimele atacurilor PSI la orice pas. Ca să prevenim atacurile sau să reparăm psihicul afectat, este necesar să știm cum sunt acestea alcătuite și cum funcționează. Toate armele din astral și cum să ne protejăm de ele, în Arta războiului PSI – Protecția.

Kombat Ki este calea cea mai potrivită de evoluție pentru războinicii luminii. Ceea ce-l crește este lupta PSI, antrenamentul zilnic. Este nevoie ca acest antrenament să se facă în echipă. Pe principiul artelor marțiale. Unul dintre combatanți este Tori, iar celălalt Uke. Mai exact, unul atacă și altul răspunde atacului prin tehnici de apărare sau contraatacă.

Este mai importantă evoluția spirituală în perspectiva vindecării. Vindecarea sinelui duce, în perspectivă, la vindecarea trupului. Este ceea ce demostrează Ovidiu Dragoș Argeșanu în Arta terapiei PSI.

Informații suplimentare

Greutate 2,5 kg
Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Pachetul PSI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad