Pachetul Romane Inițiatice de Ovidiu Dragoș Argeșanu

95,76 lei119,70 lei (-20%)

Librărie: Editura ProDao

In stock

Trei romane care te vor pune pe gânduri și îți vor deschide noi perspective.
Pachetul conține cele trei romane inițiatice ale autorului Ovidiu Dragoș Argeșanu: De mână, pe camino – nimic nu este ceea ce pare, Devenirea, între iad și rai și Balchis 2000 – parola „Dumnezeu”.

Compare
  Chat
COD: PACHET-ROMANE-PRODAO Categorii: , ,

De mână, pe Camino, cu subtitlul Nimic nu este ceea ce pare, este cartea regăsirii și revelațiilor, a trăirilor interioare și a silogismelor spirituale. O terapie de șoc pe care Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, Maestru Reiki, o aplică propriei conștiințe și conștiinței cititorului. Un roman inițiatic care va afecta multe suflete și va crea, probabil, o schismă printre cursanți, practicanți și cunoscători. Lectură nerecomandată minorilor.

Devenirea este un roman initiatic profund, cu multe invataturi, marca Ovidiu-Dragos Argesanu.

Fusese crud? Analizand la rece, prin prisma rezultatelor, fusese bine. Numai ea putea spune insa cat o costase sufleteste. Maturizarea, chiar si cea spirituala, nu putea veni fara suferinta, intelesese si ca totul reprezenta o etapa a evolutiei ei ca spirit, pe care nu o regreta si care ii lasase un gust amar si atat. Era atat de minunat sa iubesti si sa fii iubita! Adevarul, precum inexistenta lui Mos Craciun, venise poate prea devreme pentru ea, ar mai fi copilarit.

Balchis 2000 – Parola „Dumnezeu” prezintă varianta personală a autorului asupra Adevărului Suprem: Dumnezeu. Un roman plin de înțelesuri care vin din adâncul sufletului.

„M-am intors si am vazut cerul ca pe un ecran mare de tot, unde toate planetele se vedeau simultan. Era ca un ecran radar, dar toate se vedeau mult mai clar. Pe mii de planete, oamenii se rugau Lui. Era un spectacol impresionant. Undeva se vedeau planetele locuite din apropierea pamantului si casa noastra:Terra! Mii de mii, de mii de oameni se vedeau cu fetele intoarse catre cer, dar aveau ceva in comun: aveau ochii inchisi. Am inteles. Era suparat ca cei care I se inchinau Lui nu puteau sa-L si vada, nu aveau o legatura personala cu El. Erau orbi.”

Informații suplimentare

Greutate 1,2 kg
Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Pachetul Romane Inițiatice de Ovidiu Dragoș Argeșanu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad