Portelanuri de lux de Monica Bilbor

39,90 lei

Librărie: Monica Bilbor

In stock

Vine un timp când crezi că maturitatea și succesul îți dau libertatea de a lua hotărâri, de a face fapte sau a pronunța fraze fără să chibzuiești. Vine un timp când îi superi sau îi jignești pe cei dragi, crezând că totul ți se cuvine. Dar timpul trece! Singurătatea este cea care te trezește la realitate și dacă acest timp se dovedește a fi clement, atunci te poți considera un om fericit.

Dacă faci cadou această carte, poți introduce aici un mesaj personal, care va apărea pe o pagină suplimentară de la începutul cărții.

Compare
  Chat

Viața Marlenei se derulează sub aureola aurie a succesului, îmbrățișată de prieteni fideli, învăluită într-un lux strălucitor și condimentată cu picante nopți de dragoste.
Marilena Stoica se relaxează creând cu adevărate opere de artă din porțelan, cristal și argint, mise en place-uri pentru restaurante cu pretenții, activitate care i-a adus tot ce se putea, succes, putere și satisfacție materială.
Se joacă cu sentimentele bărbaților care fac greșeala să-i cadă la picioare și ascunzându-se sub principiul pe care și-l impusese când devenise majoră, un pic de sex nu a făcut rău nimănui, evită orice implicare sentimentală.
Se distrează fugind din micul ei univers, de la țărmul Mării Negre, confidenta ei de-o viață. În înaltul văzduhului întâlnește chipul veșnic tânăr al mamei sale și aterizează în brațele unui fascinant om de afaceri, latin lover-ul ei secret.
Sus-jos, minus și plus infinit, cifra opt, „stai o tură”, destin… Odată cu trecerea anilor, acestea au căpătat semnificații tot mai importante.
Într-un moment de fragilitate, Marlen cade pradă puterii de dominare a bărbatului care ridicase sexul dintre ei pe treapta cea mai înaltă a pasiunii și timp de cinci ani nu însemnase nimic altceva pentru ea. Declarații superbe de dragoste în hoteluri de cinci stele, ochii înlăcrimați ai unei fetițe întâlnite întâmplător și sfaturile înțelepte ale singurei prietene pe care o are, Doina, îi inspiră ideea unui proiect, o nouă provocare. Dorința de a deveni mamă și soție iubitoare se înfiripă în sufletul ei. Știe bine că nu este ușor să se schimbe și încă nici nu e foarte convinsă că vrea asta, dar îl subestimează pe Riccardo.
Câteva luni mai târziu, pe Aeroportul din Bologna, cele două Marlen trebuie să se despartă. Care dintre ele va învinge?

„Carpe diem era modul Marilenei de a gândi și de a trăi. Nu-și dăduse seama că de departe, dinspre apus, o adiere călduță isca o adevărată furtună care va transforma calmul apelor din sufletul ei în valuri răscolitoare și înspumate.[…]
Vine un timp când crezi că maturitatea și succesul îți dau libertatea de a lua hotărâri, de a face fapte sau a pronunța fraze fără să chibzuiești. Vine un timp când îi superi sau îi jignești pe cei dragi, crezând că totul ți se cuvine. Dar timpul trece! Singurătatea este cea care te trezește la realitate și dacă acest timp se dovedește a fi clement, atunci te poți considera un om fericit.”

Monica Bilbor, Porțelanuri de lux

Informații suplimentare

Greutate 0,40 kg
An de publicare

2020

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Ambra

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Portelanuri de lux de Monica Bilbor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad