E-Book Promisiunea: Memorii Inspiraționale

24,90 lei

Librărie: Adriana Marston

Te afli într-un moment de cumpănă al vieții tale și te intrebi ce alegere să faci? Te confrunți cu o situație care pare imposibilă?

“Promisiunea” este o mărturie a faptului că totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu este o coincidență și totul este posibil. De la vise pline de semnificații, la întâlniri si evenimente imprevizibile, povestea autoarei te va inspira și îti va da putere pe calea vieții tale. 

 • EBook (ePub)
 • EBook (Mobi)
Șterge
Compare
  Chat
COD: MBS-Promisiunea-EBook Categorii: ,

Te afli într-un moment de cumpănă al vieții tale și te intrebi ce alegere să faci?

Ai de-a face cu o situație care pare imposibilă?

 

Memoriile Adrianei sunt o mărturie incontestabilă despre credință și tenacitate, o frumoasă relatare plină de speranță, vise, perseverență și încredere.

 

Firul evenimentelor include sincronizări, oameni trimiși în viața ei cu un motiv, întâmplări care par a fi coincidențe și o poveste imposibilă țesută și orchestrată de divinitate.

De la vise pline de semnificații, la întâlniri si evenimente imprevizibile, povestea autoarei te va inspira și îti va da putere pe calea vieții tale.

Când s-a confruntat cu o situație imposibilă, Adriana a făcut o promisiune lui Dumnezeu.

Care a fost promisiunea? A păstrat-o?

Pregătește-te pentru o călătorie reală a cunoașterii de sine care te va inspira și îti va da încredere.

“Promisiunea” este o mărturie a faptului că totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu este o coincidență și totul este posibil.

Optimismul autoarei și credința de neclintit în ciuda tuturor încercărilor, te vor lăsa plin de energie, încrezător și pregătit să faci față propriilor provocări ale vieții. 

Informații suplimentare

Tipul cartii

EBook (ePub), EBook (Mobi)

Average Rating

5.00

02
( 2 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Evaluări pentru acest produs

 1. 02

  by Daliana Furnea

  FELICITĂRI, ADRIANA!!!
  Cartea este excepțională! E o lecție de viață despre cum ar trebui să privim fiecare obstacol: cu credință, nădejde și curaj!
  Citind cartea, parcă te vedeam și te auzeam lângă mine, povestind. Am zâmbit când am citit despre lucrurile frumoase care s-au întâmplat în viața ta și am lăcrimat atunci când lucrurile erau triste. Ai inserat versete din Biblie sau din Psalmi pentru fiecare moment și acestea cred că ar trebui să ne călăuzească în viață, să ne ghidăm cu ajutorul cuvintelor lăsate de Bunul Dumnezeu care să ne lumineze atunci când nu știm încotro să apucăm, să găsim forța de a merge mai departe, iar atunci când ne e greu, să ne Îndreptăm ochii spre Cer și să cerem ajutorul care ne este de folos .
  Mă bucur că ai trecut cu bine peste toate încercările , sunt mândră de tine, ești o dovadă vie că românii ne reprezintă cu cinste în toate colțurile lumii!!!
  FELICITĂRI, DRAGA MEA!!! MULT SUCCES ÎN CONTINUARE ÎN TOATE ACTIVITĂȚILE PE CARE REALIZEZI, ATÂT ÎN VIAȚA PROFESIONALĂ , CÂT ȘI ÎN CEA PERSONALĂ!!!

 2. 02

  by Baciu Ramona

  Cerul i a daruit omului spre a i recompensa toate greutatile trei lucruri: CREDINTA, VISUL SI ZAMBETUL!! Despre toate astea ne sunt povestite in aceasta “Promisiune” !!

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad