Promisiunea: Memorii Inspiraționale

34,90 lei

Librărie: Adriana Marston

Te afli într-un moment de cumpănă al vieții tale și te intrebi ce alegere să faci? Te confrunți cu o situație care pare imposibilă?

“Promisiunea” este o mărturie a faptului că totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu este o coincidență și totul este posibil. De la vise pline de semnificații, la întâlniri si evenimente imprevizibile, povestea autoarei te va inspira și îti va da putere pe calea vieții tale. 

 • Paperback
 • Paperback cu autograf
Șterge
Compare
  Chat

Te afli într-un moment de cumpănă al vieții tale și te intrebi ce alegere să faci?

Ai de-a face cu o situație care pare imposibilă?

 

Memoriile Adrianei sunt o mărturie incontestabilă despre credință și tenacitate, o frumoasă relatare plină de speranță, vise, perseverență și încredere.

 

Firul evenimentelor include sincronizări, oameni trimiși în viața ei cu un motiv, întâmplări care par a fi coincidențe și o poveste imposibilă țesută și orchestrată de divinitate.

De la vise pline de semnificații, la întâlniri si evenimente imprevizibile, povestea autoarei te va inspira și îti va da putere pe calea vieții tale.

Când s-a confruntat cu o situație imposibilă, Adriana a făcut o promisiune lui Dumnezeu.

Care a fost promisiunea? A păstrat-o?

Pregătește-te pentru o călătorie reală a cunoașterii de sine care te va inspira și îti va da încredere.

“Promisiunea” este o mărturie a faptului că totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu este o coincidență și totul este posibil.

Optimismul autoarei și credința de neclintit în ciuda tuturor încercărilor, te vor lăsa plin de energie, încrezător și pregătit să faci față propriilor provocări ale vieții. 

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Autor

Adriana Marston

Dimensiuni

127×203 mm

Format

Paperback

Număr pagini

208

Tipul cartii

Paperback, Paperback cu autograf

Average Rating

5.00

06
( 8 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Evaluări pentru acest produs

 1. 06

  by Vali Moraru

  O carte inspirationala ,ce poate schimba multe vieti .Am înțeles încă odată ce înseamnă credință fără margini ,te duce pe cele mai înalte culmi .Mulțumesc autoarei,ca mi-a dat șansa, sa citesc aceasta carte .O recomand cu căldură!

 2. 06

  by Olar Marioara

  Mesajul cărții Adrianei mi-a mers la suflet:simplu, vibrant, sincer și emoționant. Rivalizează cu multe cărți din această categorie de lectură pe care eu le-am citit

 3. 06

  by Anka

  O carte plină de optimism, care oricât de împovărat ai fi te ridică la suprafață și te impresionează prin întâmplările trăite de autoare..Am citit-o pe nerăsuflate. Nu am putut-o lăsa din mână, iar cand am terminat-o m-am simțit ca o altă persoana. Mi-a dat speranță. Este o carte care m-a convins că totul se întâmplă spre binele nostru și nu există coincidențe. Este bine scrisă si “curge” foarte frumos, am citit-o cu inima-n dinți, așteptând să aflu ce va întâmpla… Totul e posibil când credem cu adevărat!
  O recomand cu drag!

 4. 06

  by corynuta7

  O carte inspirativă care atestă prezența divină prin prisma experiențelor personale din viața autoarei.
  Adriana ne convinge că miracolele nu sunt ceva ieșit din comun, ele se întâmplă în viața de zi cu zi, trebuie doar sa ne deschidem sufletul să le conștientizăm.
  Recomand cu drag tututor celor care încă mai caută luminița de la capătul tunelului, celor care sunt în impas dar și celor care sunt convinși ca nimic nu este întâmplator.

 5. by Vescan Liliana

  O carte fascinanta care merita citita, o recomand!

 6. by Serban Amalia (cumpărător verificat)

  Amalia S.
  „Promisiunea” este „carte-lumina”, o carte a evolutiei spirituale, a regasirii sinelui, a intalnirii cu Dumnezeu pe diferite cai (vise, persoane aparute in viata autoarei exact in momentele de cumpana), o carte care te inspira, iti da aripi si incredere ca atunci cand iti doresti cu inflacarare ceva, tot Universul lupta alaturi de tine. Doar sa crezi in tine si in Dumnezeu.
  Felicitari, Adriana, ptr credinta, increderea, optimismul si curatenia sufleteasca care au atras lumina in viata ta!

 7. 06

  by Xemonia (cumpărător verificat)

  O carte minunata scrisa de o persoana minunata. Cartea transmite multa energie pozitiva si lumina, la fel cum a transmis si autoarea in viata celor care au avut bucuria sa o intalneasca. Felicitari si o viata binecuvantata!

 8. 06

  by Doina Mihaly

  „Promisiunea” e o carte-ghid pe care am citit-o fara sa o pot lasa din mana. Mi-a intarit convingerea ca atunci cand suntem pe drumul destinului, nu exista coincidente. Lucrurile „se leaga” prin oamenii potriviti la locul potrivit pentru a ne indeplini scopul venirii noastre pe pamant. E o carte care te inspira sa te privesti cu atentie in interior, dar sa citesti si „semnele” din jurul tau.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad