Regina regatului pierdut

39,90 lei

Librărie: Romelia Lungu

In stock

O legendă dintr-un timp demult apus deschide porțile către un univers magic și scrie indirect destinele personajelor, puse față în față cu puteri pe care cu greu le pot stăpâni, dar pe care trebuie să le înțeleagă până în adâncul ființei și să le accepte. Într-un univers mistic, unde necunoscutul pândește la fiecare pas, personaje complexe, mânate de propriile interese și animate de setea de putere, schimbă destine, jucându-se cu viața celor mai puțin norocoși. Regi și regine, creaturi mitologice, vampiri și oameni, se adună cu toții într-un dark fantasy original, în care autoarea construiește un nou univers, creând scena perfectă pentru a da substanță întregii povești. Când misterul se ascunde în fiecare colț întunecat, legendele se contopesc cu realitatea, într-un roman imersiv, care va absorbi în totalitate cititorul, transpunându-l într-o lume mistică, unde totul este posibil.

Compare
  Chat

Descoperă tărâmul Imutall, un târâm magic împărțit în două regate: Dominion și Niomanod. În Dominion, lamienii strălucesc în culori vibrante și posedă puteri magice remarcabile, având capacitatea de a influența mintea oamenilor. Sub conducerea regelui Ozbris și a reginei Nettix, ei contribuie la bunăstarea omenirii. În Niomanod, unniruonii, conduși de regina Jemisha, posedă puteri distrugătoare și se hrănesc cu suferința sufletelor pierdute. Cele două regate se contopesc într-un dans fermecător între bine și rău, iar destinul tărâmului Imutall este în pericol atunci când o descoperire secretă aduce amenințarea întunericului. În mijlocul unei bătălii epice pentru supremație, lamienii și unniruonii își unesc forțele pentru a apăra frumusețea și armonia acestui tărâm mistic. Descoperă Legenda tărâmului Imutall în volumul 1 al seriei “Regina Regatului Pierdut” și lasă-te purtat într-o aventură plină de magie, curaj și sacrificiu.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Dimensiuni 20 × 13 × 3 cm
Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

01
( 1 Opinia ta )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Evaluare pentru acest produs

  1. 01

    by Dinulescu Carmen Alina (cumpărător verificat)

    Vampiri, vrăjitoare, magie, puteri supranaturale, legende și crime sunt doar câteva elemente din cartea cea mai recentă pe care am citit-o, un dark fantasy mai întunecat decât o noapte fără stele. Am devorat cartea și mi-a plăcut foarte mult pentru că sunt o mare fană fantasy. Coperta este deosebită și ilustrează o bucată din poveste.
    Acțiunea romanului este alertă și plină de surprize și răsturnări de situație. Tensiunea crește încet, dar constant de-a lungul firului narativ. Întâlnim și scene emoționante și luminoase, dar predomină scenele complexe și misterioase. Autoarea are o imaginație bogată, astfel ea a creat personaje memorabile așa cum sunt vampirii porumbei, care se pot transforma și în oameni. Întâlnim și pasaje în care personajele ne descriu sentimentele și trăirile lor interioare, visurile și emoțiile. Aceste personaje par extrem de reale, au calități și defecte și sunt originale.
    În concluzie, acest prim volum mi-a plăcut foarte mult și aștept să văd ce se va întâmpla în al doilea volum.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad