Sub talpa destinului

39,90 lei

In stock

Sub talpa destinului, este un roman plin de intrigi, de reflecții personale, de dragoste și ură, care va trezi curiozitatea cititorilor încă de la început. Speranța, ultimul lucru pe care îl pierdem, este cheia care va deschide ușa destinului șubred, pentru scriitorul Andrei Condurescu.

Compare
  Chat
Scriitorul Andrei Condurescu va descoperi în el puterea de a merge mai departe, de a se reinventa, în ciuda handicapului său. Vom fi martorii unor frânturi de capitulări în fața vieții, pe care fiecare dintre noi le putem traversa în momentele grele ale existenței noastre.
De nenumărate ori veți desluși, un Andrei incapabil să se ridice din mocirla vieții în care a fost aruncat, însă în momentul în care iubirea se va instala în inima sa, acesta va deveni mai puternic, risipind bezna care îl determinase să devină prizonierul propriilor remușcări.
Iubirea îmbracă diferite forme: dragoste și ură, fericire și nefericire, bucurie, deznădejde, ori tristețe.
Andrei va recunoaște pe parcurs, că fiorul care i-a răscolit întreaga ființă, a apărut atunci când el s-a îndepărtat de la trăirea unor lucruri mărunte, pe care cu siguranță, nu le-a știut prețui cum se cuvine. Acest sentiment va reveni în forță, în clipele de singurătate, când va realiza că acele ceasornicului numit ,,Viață”, sunt de neoprit și că reflecțiile asupra întâmplărilor din trecut nu-i vor aduce pacea în suflet pe care și-o imagina el.
Uneori, este bine să-ți asculți vocea interioară și să încerci să explorezi dincolo de învelișul inimii tale. Andrei va reuși să își învingă temerile referitoare la destinul său, deschizând ușa speranței cu ajutorul iubirii familiei, implicit datorită prezenței celor trei femei încărcate de propriile mistere, care îl vor iubi necondiționat și care îl vor scoate din anonimatul în care își încorsetase propria conștiință.
Care dintre ele va deveni însă, liantul aducător de speranță?
Tânărul scriitor care se împrietenește cu întunericul și lumina din el datorită unor situații nefericite, se simțise obligat să facă mereu alegeri neinspirate din cauza lașității și nehotărârii sale.
Acest roman este un strigăt și uneori un urlet mut, menit să întâmpine freamătul chinuitor al tuturor celor incapabili să își accepte vicisitudinile sorții.
În momentul în care va conștientiza cât de multă suferință a produs celor dragi prin comportamentul său vulcanic, el va obține puterea, curajul și capacitatea de a renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă.
Andrei, eroul principal al acestui roman, este un personaj complex care va stârni emoții și furtuni interioare tuturor. Vă invit să-l iubiți, să încercați să-l descifrați și să-i înțelegeți și analizați caracterul.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Dimensiuni 25 × 15 × 5 cm
An de publicare

2023

Autor

Gabriela Dimitriu

Dimensiuni

A5

Editura

George Coșbuc

Format

Paperback

ISBN

978-606-8077-45-1

Număr pagini

276

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Sub talpa destinului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad