Tânăra războinică (primul volum din seria Profeția) de Raluca Sferle

54,90 lei

Librărie: Raluca Sferle

In stock

Un fantasy medieval plin de evenimente, lupte și încercări la care este supusă tânăra războinică Estera Merini. Șirul întâmplărilor te ține cu sufletul la gură și îți dai seama că vrei să afli ce urmează să se întâmple.

Dacă faci cadou această carte, poți introduce aici un mesaj personal, care va apărea pe o pagină suplimentară de la începutul cărții

Compare

Estera Merini nu și-a imaginat vreodată că-și va schimba straiele de țărancă cu armura de războinic și că din acel moment, viața ei se va împleti cu cea a prințului Iosua Bellard, singurul războinic capabil s-o învingă.

Regele îi încredințează o responsabilitate mare, aceea de a deveni comandantul armatei. Dar pentru aceasta, Estera trebuie să învețe să lupte, să își folosească aura și să treacă mai multe teste.

Prințul Iosua îi stă în cale și nu este dispus să facă vreun compromis. Cine va ceda primul? Va exista un învingător? Șansele de victorie sunt aproape inexistente, dar Estera este ajutată de prietenii ei.

Aura ei o va proteja, dar oare este suficient? Va reuși să devină un războinic mai bun decât prințul Iosua și va prelua conducerea armatei?

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
An de publicare

2020

Dimensiuni

14,5×20,5 cm

Număr pagini

630

Format

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Tânăra războinică (primul volum din seria Profeția) de Raluca Sferle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu