Terapia Regresiei Emoțional Cognitive – cum putem deveni stăpânii emoțiilor noastre

In stock

Niciun drum în viață nu este ușor, la fel cum nicio terapie nu oferă o pastilă magică. Terapia regresiei emoțional cognitive oferă un cadru ușor de înțeles pentru a putea începe procesul rescrierii istoriei tale personale.

Compare

Pentru a ne putea atinge potențialul maxim, trebuie să facem un efort. Terapia arată calea de urmat. Efortul este însă al nostru. Se spune că cel mai greu lucru e să pornești pe un drum nou. Îți trebuie forță și credință în tine. Dar, pentru a putea scăpa de răul cunoscut, trebuie să faci un prim pas.

Autorii, Paula Vălu și Andrei Spirtaru, sunt terapeuți emoționali, certificați în coaching transformațional, programare neuro lingvistică și psihologie. Lucrarea de față structurează elementele din aceste discipline într-o metodă proprie, ce permite localizarea precisă a traumelor din trecut și schimbarea percepției personale asupra acestora, precum și echilibrarea emoțională ce oferă accesul la noi experiențe de viață.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2020

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Ambra

Format

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Terapia Regresiei Emoțional Cognitive – cum putem deveni stăpânii emoțiilor noastre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu