Urmează stația: LIBERTATE – Partea I – Iubește și fă ce vrei!

33,00 lei

Librărie: Marcel Limbasan

In stock

Familiarul, certitudinea, obişnuinţele, viaţa mea cu totul rămâneau în urmă, strivite sub greutatea primului pas către libertate. Opt ani mai târziu sunt împăcat cu viaţa şi vă scriu aceste rânduri de acasă, din căsuţa de lemn ocrotită de mesteceni şi de Munţii Apuseni. Cândva bucureștean, acum neorural.

Compare
  Chat

Familiarul, certitudinea, obişnuinţele, viaţa mea cu totul, rămâneau în urmă strivite sub greutatea primului pas către libertate.

La 27 de ani eram în depresie, mă simţeam frustrat şi constrâns de un Bucureşti consumist.Viaţa mea nu avea niciun sens profund şi niciun scop dincolo de supravieţuire şi plăceri de weekend. Sufletul mi s-a zbătut încarcerat, până a rupt zăbrelele fricii şi n-am mai avut de ales, mi-am luat inima în dinţi şi am evadat.

Opt ani mai târziu sunt împăcat cu viaţa şi vă scriu aceste rânduri de acasă, din căsuţa de lemn ocrotită de mesteceni şi de Munţii Apuseni. Am ales natura, firescul şi simplitatea. Călătoresc mult şi duc un trai tihnit şi interesant. Desigur urcuşurile şi coborâşurile vieţii sunt la fel deprezente, mă confrunt cu provocări şi greutăţi, nu fug de viaţăşi nici de mine însumi. Mi-a fost teamă, ruşine, greu pe toate planurile şi a cerut mult timp, dar am descoperit bucuria şi satisfacţia de a fi autentic şi suveran.

Mulţumesc vieţii pentru asta!

Am aşternut acest drum iniţiatic pe infinitul alb cu sinceritate şi prietenie, fără pretenţii de talent literar dar cu mare dorinţa de a insufla curaj şi dârzenie în croirea propriului drum şi în lupta cu demonii noştri interiori şi exteriori. Nu zic mâna pe sabie, din contră, mâna pe inimă şi înainte cu dragoste, smerenie și demnitate!

”Iubeşte şi fă ce vrei!” – Sfântul Augustin

Vă îmbrăţişez, lectură plăcută!

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Tipul cartii

Paperback

Autor

Marcel Limbășan

Dimensiuni

128×198 mm

Format

Paperback

Număr pagini

242

Average Rating

5.00

09
( 9 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 Evaluări pentru acest produs

 1. 09

  by Felis (cumpărător verificat)

  Te prinde in poveste, nu iti mai vine sa o lasi pana nu afli urmatorul pas sau urmatoarea persoana intalnita. Un exemplu de “daca eu am putut, poti si tu. Doar sa vrei…” 🙂

 2. 09

  by Maria Moisei (cumpărător verificat)

  MI-A PRINS BINE CHIAR MAI CONVINS SA CAUT O CASUTA UNDEVA LANGA PADURE, MUNȚI SAU CAMP. SUNTEM IN CAUTARE LE-AR PRINDE BINE COPIILOR MEI UN ASA PEISAJ, NOI AVENTURI, SI AER PROASPĂT .. MULȚUMIM! SI MAI AȘTEPTĂM SI ALTE EXEMPLARE

 3. 09

  by Andrei

  O carte ce nu prea se vrea lasata din mana. Pe langa intalnirile interesante si povestile de aventura, am fost captivat de maniera, atat de facila, prin care autorul reuseste sa exprime si sa impartaseasca cele mai sincere ganduri ale sale. Astept cu nerabdare volumul urmator!

 4. 09

  by Dana Gherghe (cumpărător verificat)

  Am citit cartea cu mult interes si curiozitate. Am fost acolo cu protagonistul, in aventura lui si am simtit libertatea la care am tanjit mereu dar nu am avut curajul sa mi-o permit.

 5. 09

  by Cynthia (cumpărător verificat)

  O carte citită pe nerăsuflate, captivantă prin atmosfera intimă pe care o creează autorul, umorul și modul său nepretențios, colorat de exprimare și desigur aventurile lui prin locuri inedite, mânate de o poftă autentică de explorare a ce este mai viu, mai real și mai valoros în viață. Cartea este o sursă de inspirație și încurajare pentru cei care nu se (mai) regăsesc în viețile cu satisfacții promise de societatea de consum și intuiesc în natură experiențe mai bogate, cu toate că, pe alocuri, cititorul se poate simți intimidat de dexteritatea mai degrabă excepțională a autorului, care pare să-i fi favorizat reușita în downshifting. Orișicum, e un studiu de caz interesant în spațiul românesc pentru cei atrași de curentul în care se înscriu aspirația și demersurile autorului.

 6. 09

  by Dragoș

  Tonul ștrengăresc al acestui jurnal de călătorie, aceasta desfășurându-se atât la propriu cât și la figurat, către tărâmuri noi, trăiri inedite, lumi diferite și idealuri inspirate din principii călăuzitoare, are conotații câteodată filosofice, în timp ce descrie lucid și colorat mediul navigat și oamenii întâlniți. 5/5 pentru un debut de succes. Așteptăm următoarea parte!

 7. 09

  by afanica54@gmail.com (cumpărător verificat)

  Este minunată!

 8. 09

  by Birladeanu Petru (cumpărător verificat)

  O carte foarte misto !!!! Foarte Foarte Foarte misto!!! Povestile sunt spuse in asa fel, incat esti acolo si vezi oamenii cu care a interactionat autorul, mirosi aerul pe care l-a mirosit, “vezi” animalele si padurile si dealurile si oceanul.
  Abia astept partea a 2 a!!!

 9. 09

  by Doina

  O carte pentru care ii multumesc din suflet autorului, pentru tot ce am invatat din ea, pentru cum m-a facut sa ma simt prin felul in care a scris si pentru cat de deschis (si sincer) a fost cu tot ceea ce a gandit si simtit. M-a facut sa-mi fie mai putin rusine si frica de gandurile mele cele mai ascunse. Am devorat-o in 2 zile. E inspiranta, motivanta si ma face sa imi pun intrebarile bune cand vine vorba de viitor. Multumesc! O recomand tuturor celor care au un sambure de aventura in ei, dar si celor care nici macar nu stiu ca-i acolo, si-i poate adormit 🙂

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad