Valuri de viață

39,90 lei

Librărie: Lina Moaca

In stock

Dacă la vârsta de nouă ani Irina Albu îşi pierde părinţii într-un accident de maşină, nouă ani mai târziu se îndrăgosteşte. Dar nu oricum și nu de oricine. Căile imprevizibile ale tinerei fete sunt cu totul aparte. Cu cât își dorește mai mult să-și trăiască viața, cu atât viața se încăpățânează s-o trăiască pe ea, după reguli implacabile.

Va putea supravieţui o inimă într-un tărâm fără speranţă?

Compare
  Chat

Un roman cu și despre adolescenți, în care scriitura autoarei reușește să ți se impregneze în minte și suflet, ajungând să-ți curgă prin vene. Acțiunea pulsează fiecare bucățica din corpul tău și realizezi că valurile de viață vin când te aștepți mai puțin.   (Goodread)

Valuri de viață te face să crezi, să speri, să-ți amintești că sufletele pereche există și să îți dorești să nu mai pierzi timpul. Te face să apreciezi clipa asta și ceea ce ai, îți amintește că oricât de negru poate să fie totul într-un anumit moment, ce e al tau e acolo și te așteaptă, indiferent de câte piedici pot să apară. E o carte despre viață și moarte, despre durere și iubire, despre ea și el, despre fiecare dintre noi, dar în primul rând este despre inimă …  (Colțul Cameliei)

Intriga acestei cărți se regăsește într-o întrebare care schimbă destine și transformă oameni aflați la început de drum: e oare prima dragoste cea potrivită?  (Cititori feroce)

Autoarea are un talent deosebit în a te absorbi în acțiunea cărții, reușește să te treacă prin toate stările, întocmai ca niște valuri te ridică, te coboară, te face să ajungi până la stele, ca să te prăbușești apoi în abis, de unde te agăți de un fir de speranță pentru a merge mai departe, pentru ca în final să îți ofere o miraculoasă rază de lumină, liniștindu-te și potolindu-ți bătăile inimii.  (Delicatese Literare)

Nu ştiu dacă am spus, dar această domniţă are o scriitură aparte, diferită atât prin descrierea detaliilor, dar şi prin expresiile pline de originalitate. Şi, credeţi-mă, scrie ca un adevărat Hemingway, nu se încurcă.  (Literatura pe tocuri)

Informații suplimentare

Greutate 0,30 kg
An de publicare

2023

Autor

Lina Moacă

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

MyBestseller

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-62-3

Tipul cartii

Paperback

Număr pagini

378

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Valuri de viață”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad