Xilex – file de istorie biocosmică

34,90 lei

Librărie: Editura Eagle

In stock

Galaxia a fost cotropită și cucerită aproape în întregime de civilizația Xilecșilor, cu câteva excepții, una dintre ele fiind civilizația umană. Pentru a-i aduce pe toți la un numitor comun al dezvoltării dorite de ei, Xilecșii au înființat Lagărul de Conversie Biologică Fundamentală, unde non-xilecși special selectați sunt ajutați să se transforme în agenți-spion pentru lumile din care fac parte.

Compare
  Chat

Galaxia a fost cotropită și cucerită aproape în întregime de civilizația Xilecșilor, cu câteva excepții, una dintre ele fiind civilizația umană. Pentru a-i aduce pe toți la un numitor comun al dezvoltării dorite de ei, Xilecșii au înființat Lagărul de Conversie Biologică Fundamentală, unde non-xilecși special selectați sunt ajutați să se transforme în agenți-spion pentru lumile din care fac parte. Doi dintre aceștia sunt terestrul Antim și solenanianul Biondo, o ființă-undă care devine cel mai bun prieten al pământeanului, ajutându-l să pună la punct un plan complex de evadare ce va permite majorității prizonierilor să evadeze.

Scriitor român de SF, eseist şi critic, publicist, redactor, antologator, animator şi organizator SF, George Ceaușu este absolvent al Facultății de matematică și Facultății de filosofie din cadrul Universității A.I. Cuza din Iaşi, cu un doctorat în informatică. A fost profesor asociat la aceeași universitate, cercetător ştiinţific asociat al Institutului Naţional de Inventică şi membru al Societăţii Române de Sisteme Fuzzy, precum şi membru al World SF Writers Association; totodată, este membru fondator al Asociaţiei Române de Semiotică, membru al Asociaţiei Culturale “Junimea ‘90 şi membru fondator (alături de Sorin Simion, Radu Gavrilescu, Doru Pruteanu, Sorin Antohi, Dan şi Lucian Merişca) şi preşedinte al Clubului SF UNESCO „Quasar.”

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
An de publicare

2023

Autor

George Ceaușu

Dimensiuni

13×20 cm

Editura

Eagle

Format

Paperback

ISBN

978-606-8790-14-5

Număr pagini

234

Tipul cartii

Paperback

Fii primul care să scrie o recenzie pentru “Xilex – file de istorie biocosmică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Opinii

Momentan nu sunt păreri despre acest produs.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad