Zeița Pasiunii – Când cuvintele fac dragoste de Silviu Bacuiani

25,00 lei

În stoc

Senzualitatea este laitmotivul acestui volum, poeziile devenind adevărate ode închinate pasiunii mistuitoare ce există între cei îndrăgostiți. Intimitatea trupească este atât de boem redată, încât rimele creează impresia că s-au înlănțuit în dansul dorinței, versurile fiind dedicate atât descoperirii femeii mult visate, cât și iubirii invocatoare.
Volumul “Zeița pasiunii” poate fi cu succes terapie de cuplu. Un exemplu de sensibilitate, romantism și tandrețe pentru bărbați și, bineînțeles, de conștientizare, pentru femei. Sunt expuse in versuri trăiri și cuvinte pe care fiecare femeie merită să le audă și să le simtă.
Te-ai întrebat vreodată dacă cuvintele pot face dragoste? Ei bine, într-un mod ciudat, dar frumos, în poeziile din acest volum, acestea chiar o fac!
Compare
  Trimite o întrebare   Chat

Sexul, manifestarea fizică a iubirii, nu trebuie perceput ca pe ceva urât sau sordid. Dorința și intimitatea fac parte din Dragoste, iar prin aceste poezii autorul încearcă să arate că sexul nu trebuie să fie privit ca fiind vulgar, urât sau dezgustător. Oamenii de știință pot defini senzația unei atingeri cu exactitate, folosindu-se pentru exemplificare de termeni precum receptori sau stimuli ai sistemului nervos, ori stimulare tactilă. Poeții pot face și ei același lucru, însă cu mult mai multă frumusețe. Mintea este cel mai puternic afrodiziac din lume! Pot cuvintele face dragoste? Într-un mod ciudat dar frumos, acestea chiar o fac în poeziile din acest volum. Poezia este limbajul dragostei și imaginația este limbajul poeziei. Și când imaginația este atât de senzuală, se nasc astfel de versuri. Aceste poezii sunt dovada că o poezie erotică nu trebuie să fie neapărat pornografică. 

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
An de publicare

2022

Autor

Silviu Bacuiani

Format

Paperback

ISBN

978-606-9749-23-4

Număr pagini

100

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

02
( 4 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 Evaluări pentru acest produs

 1. by Vali M.

  O avalanșă de sentimente si trăiri, un crâmpei din suflet transpus intr o manieră unică. Felicitări!

 2. by Petrican Maria (cumpărător verificat)

  Foarte frumoasa cartea are acel ceva incepi cu poezie și nu te mai poți opri mai am de citit câteva pagini dar cu siguranță o sa o recitesc încă o data mulțumesc pentru rândurile minunate care leai scris aștept următoarea carte bafta în continuare și spor la scris

 3. 02

  by Carmen-Alina I.D. (cumpărător verificat)

  Silviu Bacuiani e un poet care spune lucruri complicate prin cuvinte care par simple. Are mai multe cărți de poezii pe care le recomand tuturor celor care iubesc frumosul și versurile pline de sensibilitate.
  Cartea Zeița pasiunii e preferata mea, pentru că în ea am găsit pasiune și emoție, romantism și tandrețe. Poetul e mereu în căutarea iubirii și a fericirii, ca noi toți, poate de aceea cartea este atât de iubită de cei care au citit-o. Eu nu o să mă plictisesc niciodată de versurile pline de dorință și aștept următoarele volume ale cărții cât mai repede!

 4. 02

  by Geanina Soare

  “Zeița pasiunii – când cuvintele fac dragoste” reprezintă prima mea întâlnire literară cu poeziile ce fac parte din lumea creionată de Silviu Bacuiani.

  De-a lungul timpului, pasiunea a reprezentat un subiect de interes atât pentru artiștii din diverse domenii, dar și pentru publicul larg.
  Lecturând poemele din acest volum, am avut ocazia să pătrund în universul dragostei nemărginite, descrisă cu o profunzime ce nu poate fi înțeleasă decât de sufletele ce se închină iubirii, sub toate formele acesteia.
  Intimitatea trupească nu ar trebui să facă parte din categoria subiectelor tabu. În această operă, acest aspect este redat atât de boem, încât rimele creează impresia că s-au înlănțuit în dansul dorinței.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad