TERMENI SI CONDITII GENERALE

Acest site este operat de S.C. Ambra Creative Network Group S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Vadu Pașii, Str. Principală nr. 2A, Jud. Buzău, cu numar de ordine in Registrul Comertului J10/1291/2018, cod unic de inregistrare fiscala 40214186 (denumita in continuare “MyBestseller.ro” sau “Ambra”), numar de telefon 0732 398 921  si adresa de e-mail info@mybestseller.ro.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul lui (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”) in raport cu persoanele fizice care acceseaza acest site web.

Politica de cookies si Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal care se gasesc pe Site, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de cookies, Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Politica de Retur si toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Ambra isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de email info@mybestseller.ro

Termeni contractuali

Vanzator – MyBestseller.ro sau orice partener MyBestseller.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre MyBestseller.ro  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre MyBestseller.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la condițiile specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii. In momentul in care vizitati Site-ul, chiar daca nu achizitionati Bunuri, aveti calitatea de utilizator.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, favorite etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Site – domeniul mybestseller.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Situatia stocurilor, pretul produselor, culorile din imagine, descrierile/ caracteristicile/ datele tehnice, a marimilor si culorilor disponibile pentru fiecare produs, nu sunt contractuale. Situatia stocurilor evolueaza rapid si este posibil ca datele de pe site-ul MyBestseller.ro sa nu mai reflecte realitatea. Pentru informatii exacte te rugam sa ne contactezi email: info@mybestseller.ro

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare subiectivă a produselor din site.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator față de un produs sau serviciu. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator despre un produs sau serviciu.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre MyBestseller.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Prevederi exprese

 • Copyright: Conţinutul articolelor, organizarea, elementele grafice specifice, compilaţiile, traducerile etc. legate de acest website sunt protejate prin mărci înregistrate, mărci comerciale sau drepturi intelectuale. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea în afara acestui website, mai puţin cele conforme cu prevederile din Sectiunea 3, sunt interzise. Prin înscrierea în acest website nu obţineţi drepturi asupra conţinutului, documentelor sau materialelor din acest website. Publicarea de informaţii sau materiale proprii în website nu constituie o renunţare la drepturile dumneavoastră intelectuale asupra materialelor proprii sau asupra acelora pentru care deţineţi eventuale drepturi.
 • Frauda: Devenind membru al acestui website, confirmaţi că informaţiile furnizate în formularul de înscriere sunt corecte şi adevărate şi că acestea se supun condiţiilor stipulate în acest contract şi celor din documentul Prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia acestora. Vă rugăm să luaţi notă de faptul că  abonamentul sau contul dvs. de client sau cel de Partener/Vânzător poate fi suspendat sau anulat fără notificare dacă se dovedeşte că informaţiile personale furnizate sunt false sau incomplete, dacă Termenii şi condiţiile de utilizare au fost încalcate sau dacă s-au produs alte abuzuri definite de către MyBestseller.ro. Dacă abonamentul sau înscrierea au fost revocate, MyBestseller.ro îşi rezervă dreptul de a refuza readmiterea sau o nouă înscriere în programul propriu.
 • Drepturi limitate de utilizare. Vizualizarea, tipărirea sau descărcarea de conţinut vă dă dreptul la o utilizare limitată a acestuia, neexclusivă şi doar în interesul dumneavoastră personal şi nu va fi folosit pentru republicare, distribuire, sublicenţiere sau pregătire a unor lucrări derivate sau pentru alte situaţii de acest fel. Nici o parte din conţinut, formularistică sau documentaţie nu poate fi reprodusă sau încorporată într-un sistem de căutare, electronic sau mecanic, altul decât acela pentru uzul dumneavoastră personal.
 • Editare, ştergere şi modificare. Ne rezervăm dreptul să edităm sau să ştergem orice document, informaţie sau alt conţinut care apare în acest website, inclusiv acest document, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.
 • Despăgubiri. Sunteţi de acord să nu cereţi despăgubiri nouă sau părţilor terţe partenere în urma utilizării defectuase a serviciilor noastre şi neînţelegerii acestui contract.
 • Drepturi netransferabile. Dreptul dumneavoastră de a utiliza acest website şi Serviciile oferite în urma înscrierii sau abonării sunt netransferabile. Parola sau orice alt drept oferit dumneavoastră pentru a accesa anumite informaţii sau documente sunt netransferabile şi oferite doar dumneavoastră pentru propria utilizare.
 • Disclaimer. Sunteţi în mod expres de acord cu faptul că aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord că MyBestseller.ro nu va fi făcută răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube, pierderi de profit, posibilităţi de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar dacă MyBestseller.ro a fost înainte informat de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor portalului; (2) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informaţii sau servicii achiziţionate sau obţinute sau mesaje primite sau tranzacţii începute prin sau de pe portalul www.editura-virtuala.ro; (3) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră; (4) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor portalului; sau (5) orice altă problemă legata de serviciile website-ului.
 • Limitarea responsabilităţii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube cauzate de catre viruşii (sau orice alt script, program dăunător, etc.) care pot fi preluaţi din comunicarea electronică cu noi (inclusiv prin accesarea website-ului). NU VOM PUTEA FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE PENTRU NICI O PAGUBĂ INCIDENTALĂ, SPECIALĂ SAU CIRCUMSTANŢIALĂ DE NICI UN FEL CARE POATE REZULTA DIN UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZĂRII ACESTUI WEBSITE. Răspunderea maximă pe care o putem avea faţă de dumneavoastră este echivalentă cu preţul pe care l-aţi plătit la un moment dat pentru a accesa produsele şi serviciile noastre.
 • Utilizarea informaţiilor. Ne rezervăm dreptul, iar dumneavoastră ne autorizaţi să folosim, pentru toate scopurile pentru care a fost construit acest website, informaţiile pe care ni le-aţi furnizat, în totalitatea lor, în modul prevăzut şi limitat de către Politica de Confidenţialitate.
 • Servicii de la terţe părţi. Considerăm că aţi înţeles faptul că noi nu operăm sau controlăm produsele şi serviciile oferite de către terţe părţi. Terţele părţi sunt responsabile pentru toate aspectele privind procesul de comandă, îndeplinirea sarcinilor asumate, facturarea şi relaţia cu clienţii, dacă aţi accesat produse sau servicii oferite de către aceştia. Noi nu suntem şi nu putem fi consideraţi, în nici o conjunctură, ca parte în tranzacţiile şi înţelegerile încheiate între dumneavoastră şi aceste terţe părţi. SUNTEŢI DE ACORD CU FAPTUL CĂ UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR TERŢELOR PĂRŢI (PE CARE LE VEŢI ACCESA DIN ŞI PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEBSITE ŞI AL SERVICIILOR ŞI PRODUSELOR OFERITE DUMNEAVOASTRĂ DE CĂTRE NOI) SE VA FACE PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC ŞI FĂRĂ NICI O GARANŢIE.
 • Politici de la terţe părţi. Orice regulă, politică (inclusiv politica de confidenţialitate) precum şi reguli de accesare privind terţe părţi vi se vor aplica atunci când navigaţi pe aceste website-uri. Suntem independenţi faţă de aceste terţe părţi (în afara situaţiei când nu se stipulează altceva) şi sunteţi responsabili de informaţiile pe care le furnizaţi acestora. Nici o parte nu are autoritatea de a face declaraţii una în numele celeilalte.
 • Politica de confidenţialitate. Politica de confidenţialitate, care poate fi şi ea modificată din timp în timp, este parte a acestui contract.
 • Plăţi. Garantaţi faptul că, în momentul în care cumpăraţi un produs sau un serviciu utilizând mijloacele de plată online, informaţiile pe care le furnizaţi sunt reale, corecte şi complete şi că sunteţi persoana deţinătoare a mijlocului de plata ales. Plăţile electronice sunt procesate de către operatori certificaţi, aleşi cu grijă, dar nu ne putem asuma nici un fel de responsabilitate în numele lor. Vă recomandăm să citiţi Condiţiile de utilizare ale serviciilor respective înainte de a face orice tip de plată.
 • Informaţii speciale. Acest website poate conţine declaraţii şi afirmaţii privind operaţiile, prospectările şi strategiile noastre precum şi ipoteze privind condiţii financiare diverse, previziuni privind performanţele economice şi situaţia pietei de profil precum şi estimări ale cererii produselor noastre pe piaţă ori intenţii, planuri şi obiective viitoare. Aceste afirmaţii se bazează pe ipoteze de lucru şi estimări care sunt supuse incertitudinii, multe fiind dincolo de controlul nostru. Atunci când folosim cuvinte precum „anticipare”, „aşteptări”, „convingere” „estimare”, „plan”, „intenţie”, „explorare” precum şi alte cuvinte similare, nu facem decât să încercăm să previzionăm o situaţie. Informaţiile conţinute în acest website nu constituie o ofertă sau o solicitare de ofertă cu scopul de a vinde previziuni. Nici o afirmaţie sau informaţie conţinută în acest website nu poate şi nu trebuie să fie folosită în documente informative sau în previziuni oficiale şi nu trebuie să constituie baza nici unui demers juridic.
 • Linkuri către alte website-uri. Acest website conţine legături către alte website-uri (link-uri). Nu suntem responsabili pentru conţinutul, acurateţea sau opiniile exprimate în aceste website-uri, acestea nefiind verificate, monitorizate sau studiate pentru corectitudinea sau acurateţea informaţiilor furnizate. Includerea unui link către aceste website-uri nu înseamnă şi că ne asumăm sau aprobăm continutul lor. Dacă decideti să părăsiţi MyBestseller.ro şi să accesaţi aceste website-uri, o faceţi pe propriul risc.
 • Conţinut adăugat de către clienţi/vizitatori/membri/abonaţi. Toate sugestiile, ideile, notele, conceptele şi alte informaţii pe care ni le-aţi putea trimite din când în când (generic: „Conţinut adăugat”) vor trebui considerate parte a acestui website şi vor întra sub incidenta prevederilor acestui Contract, fără nici o obligaţie de plată sau confidenţialitate din partea noastră.
 • Aspecte juridice. Orice plângere sau dispută determinată sau legată de utilizarea acestui site, a conţinutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de către legislaţia româna în vigoare.
  Cadrul şi condiţiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă. Sunteţi de acord sa recitiţi această secţiune a site-ului în mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca aţi fost de acord cu aceste schimbări.
 • Verificarea informaţiilor de membruMyBestseller.ro îşi rezervă dreptul de a contacta un Partener, Client sau vânzător prin e-mail sau telefonic pentru verificarea acurateţei informaţiilor din cont (inclusiv numele sau adresa) care sunt necesare furnizării serviciilor solicitate de către acesta.

ANULAREA COMENZII SI RETURNAREA PRODUSELOR

Daca Comanda nu poate fi onorata, indiferent de motiv, MyBestseller.ro va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea Comenzii. Odata anulata Comanda, i se va returna Cumparatorului suma de bani aferenta acesteia platita prin ordin de plata, card sau transfer bancar in maximum 14 zile calendaristice.

Posibilitatea refuzului Comenzii in situatii exceptionale

Vanzatorul/Vanzatorii poate/pot refuza o Comanda plasata prin intermediul Site-ului in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Cumparatorul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online de catre procesatorul de plati;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Cumparatorului;
 • activitatea Cumparatorului poate produce daune Site-ului /partenerilor;
 • cel putin 2 (două) livrari consecutiv esuate din cauze care tin exclusiv de Cumparator;
 • alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Cumparatorul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
 • Serviciile auxiliare pentru care exista date de contact ale prestatorului de servicii in dreptul Bunurilor comandate de catre Cumparator pe pagina Bunurilor respective au caracter exclusiv recomandativ.

Dreptul de retragere al Cumparatorului

Potrivit dispozitiilor din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract/ sa returneze un Bun, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Daca este cazul, aceasta perioada de 14 zile se va calcula din ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunurilor, conform awb sau rapoartele interne MyBestseller.

 1. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta are urmatoarele optiuni:

(i) de a completa online formularul de retur ce se regaseste pe Site

(ii) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprimă decizia de retragere din Contract.

 1. In cazul exercitarii dreptului legal de retragere iar Comanda a fost achitata de catre Cumparator in prealabil, MyBestseller.ro va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii MyBestseller.ro de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Acest termen se poate prelungi daca Vanzaorul nu intra in posesia fizica a bunurilor returnate in perioada declarata din motive independente de el sau daca cumparatorul nu trimite o confirmare a expedierii coletului, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
 2. Returnarea sumei se va face in lei pe datele tranzatiei initiale (in cazul platilor efectuate cu card bancar sau OP) sau prin transfer bancar intr-un cont in lei indicat de catre comparator in formularul de retur sau pe un alt support durabil, de exemplu prin e-mail, in cazul platilor ramburs.
 3. MyBestseller.ro, nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Cumparatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita prin intermediul Site-ului.
 4. Cu exceptia cazului in care MyBestseller.ro s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile, MyBestseller.ro poate amana rambursarea pana la data receptionarii Bunurilor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Cumparatorului conform careia acesta a trimis produsele catre MyBestseller.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
 5. Cumparatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Potrivit legislatiei aplicabile, urmatoarele categorii de Bunuri nu pot fi returnate de catre Cumparator:

  1. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
  2. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
  3. furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
  4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  5. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
  6. furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  7. furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
  8. furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
  9. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Plata bunurilor

 1. Bunurile comandate pot fi platite in lei, in numerar la livrare, prin ordin de plata sau online cu cardul. Pentru platile in numerar, MyBestseller.ro poate incasa de la o persoana fizica suma maxima de 10.000 lei pe zi, prevazuta in Legea nr. 70 din 2 aprilie 2015 pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati in numerar si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata.
 2. Toate preturile indicate pe Site includ TVA si alte taxe aplicabile. Costurile de livrare vor fi evidentiate intotdeauna separat si adaugate la pretul total al Comenzii, respectiv la Bunurile comandate.
 3. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in Termeni si Conditii, pretul total pe care il veti plati efectiv pentru Bunurile comandate este cel indicat in momentul inregistrarii Comenzii.
 4. Costurile de livrare vor fi calculate in functie de greutatea Bunurilor comandate, respectiv de numarul kilogramelor, acolo unde nu există un cost forfetar fix.
 5. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, pentru plata online MyBestseller.ro foloseste serviciile oferite de NETOPIA srl (mobilPay). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, MAESTRO si MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plati. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati, urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului dumneavoastra, in cazul in care acesta este asociat unui cont in alta moneda decat Lei.
 6. Daca optati pentru plata online, dupa plasarea Comenzii, veti fi redirectionat catre pagina in care veti putea introduce datele cardului pentru a efectua plata online.
 7. La plata cu cardul, suma aferenta comenzii este blocata pe cardul dumneavoastra pana la livrarea acesteia, moment in care suma va fi incasata.
 8. Tranzactiile efectuate cu cardul sunt securizate prin metoda 3D Secured.
 9. Datele cardurilor nu sunt salvate de catre MyBestseller.ro, ci de catre procesatorul de plati mobilPay, care este autorizat sa faca acest lucru.

Prețuri eronate

 1. In cazul in care MyBestseller.ro descopera o eroare legata de pretul unui/unor Bunuri comandate deja de catre Cumparator, acesta il va informa pe acesta cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda.
 2. În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat, într-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de comandă, MyBestseller.ro va considera Comanda anulată şi Cumpărătorul va fi notificat despre aceasta prin e-mail.
 3. Daca a intervenit o eroare legata de pretul unui/unor Bunuri comandate iar Cumparatorul decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale Bunurilor, iar anterior acestui moment Cumparatorul achitase deja pretul Bunurilor comandate, MyBestseller.ro va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
 4. In masura in care Cumparatorul nu a fost informat cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta Sectiune, si Comanda a fost confirmata, Contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si Bunurile vor fi livrate.
 5. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, fara a apasa pe butonul “Finalizeaza Comanda”, nu atrage dupa sine nicio obligatie pentru MyBestseller.ro, iar Bunul respectiv va putea fi achizitionat de catre alte persoane, fara a se garanta rezervarea acestora in favoarea Cumparatorului care a adaugat respectivele Bunuri in cosul de cumparaturi.
 6. Exista posibilitatea modificarii pretului de comercializare a Bunului intre cele doua momente. Cumparatorul are obligatia de a verifica posibilele modificari.

Livrare și asigurarea riscurilor

 1. Dupa incheierea valabila a Contractului, veti primi un e-mail care va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, numarul si valoarea Comenzii, modalitatea de plata, precum si, dupa caz, data estimata a prestarii serviciilor solicitate de Cumparator.
 2. Livrarea se va efectua prin intermediul societatii de curierat indicata de MyBestseller.ro, in termen de 72 de ore de la incheierea Contractului. In ziua livrarii veti fi contactat de catre societatea de curierat, prin telefon sau SMS, la numarul de telefon mobil pe care l-ati furnizat in timpul procesului de comanda.
 3. Cu excepţia cazului în care partile au convenit altfel cu privire la momentul livrarii, Bunurile comandate vor fi livrate (transferul posesiei fizice sau controlul asupra acestora) către Cumparator fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nedepasind termenul legal de 30 de zile de la plasarea comenzii.
 4. Cumparatorul este exclusiv responsabil in urmatoarele situatii:
 • trebuie sa se asigure ca livrarea se poate face la adresa de livrare indicata si ca este disponibil la aceasta adresa la data livrarii pentru acceptarea Bunurilor și trebuie sa se asigure ca exista si cai de acces corespunzatoare la adresa de livrare;
 • daca livrarea nu poate avea loc deoarece accesul este insuficient sau dintr-un alt motiv pe care MyBestseller.ro, in mod rezonabil, nu il poate controla sau prevedea, Bunurile comandate vor fi stocate 2-3 zile la societatea de curierat, termen in care se va mai încerca o livrare și veti fi contactat de curier pentru stabilirea detaliilor de livrare. Dupa expirarea acestui termen, Contractul va fi considerat desfiintat de plin drept, fara nicio notificare prealabila si fara interventia instantei de judecata. In cazul in care costurile aferente acestei Comenzi au fost deja achitate, suma corespunzatoare va fi integral rambursata in termen de 7 zile calendaristice de la data expirarii termenului de depozitare.
  1. La livrare, documentul care confirma executarea corespunzatoare a livrarii trebuie sa fie semnat de catre Cumparator. Prin aceasta nu va fi afectat in nici un fel dreptul legal al Cumparatorului de a notifica ulterior constatarea unui defect sau orice alta lipsa de conformitate a Bunurilor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezinta refuzul de acceptare a Bunurilor.
  2. Dupa semnarea documentelor de livrare, Cumparatorul dobandeste posesia fizica a Bunurilor comandate. Din acest moment, Cumparatorul preia toate riscurile asupra Bunurilor respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.
  3. In cazul in care Cumparatorul nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia Bunurile in numele sau. Reprezentantul Cumparatorului care va prelua Bunurile trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele Cumparatorului, Bunurile.
  4. Livrarea se face de catre societatea de curierat, eficient si in conditii sigure, cu urmatoarele precizari:
 • Livrarea va avea loc in sistem de curierat door-to-door;
 • La livrare, Cumparatorul va verifica starea ambalajului si numarul corect de pachete livrate. In cazul in care exista deteriorari evidente sau sunt Bunuri lipsa sau incorecte, aceste constatari vor fi inregistrate in documentele de livrare. Articolele lipsa vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate si vor fi, de asemenea, inlocuite si livrate gratuit sau li se va returna contravaloarea la cerere, conform politicii de retur. Pentru orice problema aparuta in procesul de livrare, Cumparatorul va contacta MyBestseller.ro la unul dintre numerele de telefon afișate pe Site, ori la adresa de e-mail info@mybestseller.ro.

Meniu