Mesaje de dincolo de timp – convorbiri cu Sinele Divin

29,99 lei

Librărie: Doina Cotfas

In stock

Am primit a doua șansă și m-am întors la viață după experiența unui
cancer. Viața mea s-a schimbat radical de atunci. Această carte este scrisă pentru cei care caută schimbarea și pentru cei care vor să afle răspunsuri dincolo de percepția fizică.

Compare
  Chat
COD: 9786068907635 Categorii: , , , , ,

Te invit într-o călătorie dincolo de timp, o conexiune cu Sinele Divin. Citind această carte ce vine cu un mesaj de lumină în viața ta. Vei primi răspunsuri la întrebările precum ce este iubirea, iertarea, cauzele bolilor, a dependenței de alcool și de fumat, toate într-un dialog neobișnuit cu Dumnezeu.
Am primit a doua șansă și m-am întors la viață după experiența unui cancer. Viața mea s-a schimbat radical de atunci. Privesc viața ca un dar ce trebuie trăită responsabil. Am aflat că dincolo nu există timp, că el are o altă percepție, ca fiind veșnicia.
Această carte este scrisă pentru cei care caută schimbarea și pentru cei care vor să afle răspunsuri dincolo de percepția fizică.
Nu mă judeca prea aspru….
Eu sunt doar pianul unde Universul își cântă partitura.
Autorul

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
An de publicare

2019

Autor

Doina Cotfas

Dimensiuni

A5

Editura

Rotipo

Format

Paperback

ISBN

978-606-8907-63-5

Număr pagini

126

Tipul cartii

Paperback

Average Rating

5.00

08
( 10 Opinii )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 Evaluări pentru acest produs

 1. 08

  by Ramona

  Când am citit aceasta carte, ceva în inima mea a reinviat. Aceasta carte m-a făcut sa îmi aduc aminte de povetele de suflet ale bunicului meu. Bună aceasta carte, e un talisman care nu trebuie citit ca o carte, ci citit cu sufletul și tipărită pe suflet, astfel încât de cite ori deschizi ochii dimineața, sa o simți, sa o respiri și sa o dăruiești. Ma bucur enorm ca mai exista asemenea sufletele pure. ÎȚI MULȚUMESC CĂ MI-AI DAT OCAZIA SA TE CUNOSC!!!

 2. 08

  by Violina Rotaru

  O carte pe care nu o poți lăsa din mână până nu ai terminat-o. Ca femeie te regăsești în unele pasaje,este o lecție de viață. Merită să o citești,îți dă aripi. Felicitări,Doina!

 3. by Teodora Barglazan

  Cartea mi s-a părut scrisă cu multă sinceritate și fără “ziduri”. Am regăsit un stil asemănător celui lui Neale Donald Walsh, dar care e la îndemână pentru o masă mai largă de cititori (lucru care mi se pare foarte bun). Eu sunt o avidă cititoare de spiritualitate și ezoteric, deci trebuie să recunosc că majoritatea ideilor le cunoșteam deja și am rezonat foarte bine cu ele.
  Însă cel mai frumos la această carte, consider că este maniera ei de a fi scrisă ca rezultat al unei experiențe schimbătoare de viață, iar asta necesită curaj și chemare. Și astfel îi conferă nu numai o notă de autenticitate și unicitate, dar o face și un instrument folositor pentru toți oamenii care încă nu s-au “trezit” din somnul vieții.

  O carte scrisă fără limbaj pretențios, sau cu idei greu de urmărit, se citește rapid, dar rămâne cu tine timp îndelungat. O recomand tuturor!

 4. 08

  by Vlad

  Cea mai reusita carte a autoarei!

 5. 08

  by Andreea

  O recomand cu drag!

 6. 08

  by Dana

  O carte buna, recomand tuturor sa o citeasca!

 7. 08

  by Stanca Petronela

  Fiecare pagina a acestei cărți este o lecție pentru viata, fiecare rand, fiecare cuvânt este plin de înțelepciune și ajunge cu siguranță la suflet! O carte pe care dacă începi sa o citești nu mai vrei sa o lași din mâini până ce nu o parcurgi pe toată și apoi sa vrei sa o recitești cu aceeași plăcere. O recomand cu drag!

 8. by Elena

  O carte interesantă și foarte profunda ori cine o citește rămâne cu multe întrebări despre sinele .Merita citită

 9. 08

  by Teslovan carmen

  O carte superba și o scriitoare pe măsură. Recomand cu dragoste citirea acestei cărți mai ales pentru cei rătăciți în viata. Cartea ma ajutat sa îmi regăsesc calea vieți și dragostea de sine.

 10. 08

  by doina

  O carte de suflet care te ajută să treci dincolo de cuvinte…unde iubirea divină te atinge. Aici vei afla răspunsuri la multe dintre întrebările care le ai. Recomand cu drag indiferent de vârstă.

Nu sunt alte oferte legate de acest produs.

Întrebări generale

Momentan nu sunt întrebări

Meniu

Chat
Chat
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Momentan, niciun operator nu este disponibil. Te rugăm să încerci mai târziu sau să trimiți un mesaj.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Ai întrebări? Scrie-ne!
:
:
Această conversație s-a încheiat
A fost această conversație utilă? Votează-o.
Good Bad