Romelia Lungu
Romelia Lungu

Romelia Lungu

Recenzia furnizorului

 1. 5 out of 5

  (Guest)

  O nebunie frumoasa Amanta perfecta Romelia Lungu O poveste cu și despre dragoste. Despre durere, dezamăgire, și momente de neuitat. Știți acele iubiri ce nu se uita niciodată? Câteodată(rar, cei drept) se întâmplă ca dragostea aia sa dureze toată viața, pe când în alte cazuri...dragostea aia este distrusă atât de brusc căci este o iubire imposibila. Iubirile imposibile sunt acele iubiri ce vin și pleacă la fel de repede, singurul lucru ce îl lăsă îl urmă este o durere puternică și o dezamăgire crunta. Autoarea ne prezintă în această carte o iubire pătimașă, dar atât de mincinoasă, sincer nu mă așteptam la finalul pe care l-a avut cartea. Cred că ceva din mine gândea că o să fie totul frumos până la capăt. Autoarea atinge multe detalii foarte sensibile, căci atunci când ești amanta înțelegi totul atât de tare. Dragostea pe care ne-o împărtășește autoarea, dragostea despre care vorbește este dragostea aia care te lasă fără glas. Ce este mai dezamăgitor este sa afli că bărbatul pe care îl iubești, sau crezi că îl iubești, nu este nimic altceva decât un impostor fara scrupule. Trăim într-o lume în care femeia este vinovată pentru tot, că bărbatul înșeală sau nu, femeia este de vina, când de fapt alegerea ii aparține în totalitate umanoidului ce are impresia că poate avea pe oricine la discretie. Sincer? Nu cred că voi găsi vreodată femeia ca vinovată pentru înșelătorie atunci când bărbatul însurat își face amanta, de ce? Pentru că doar el este vinovat, el alege să aibă sotie/iubita/concubina și totodată să umble și pe la alte femei. Cartea asta este greu de digerat, căci atinge niste idei care pe mine mă enervează și totuși mă bucură că se aduc în discuție. Modul în care autoarea vorbeste deschis despre absolut tot este ceva minunat, căci vorbind și fiind deschisă înțelegi fiecare fărâmiță de sentiment ce se infiltrează in paginile acestei cărți. Felicitări Romelia, as scrie mai multe dar nu vreau sa dau prea multe detalii din conținutul cărții, chiar m-aș bucura daca ar ajunge în mâinile mai multor persoane. Avem nevoie de niste lecții. Chit că sunt dure sau nu.

 2. 5 out of 5

  (Guest)

  Lumea nevăzută; Daria Volumul unu  Romelia Lungu Mi-a plăcut mult această carte, pur și simplu este simpla, și totuși complicata,  modul în care scrie autoarea este atât de simplu și denivelat. Autoarea are o imaginație foarte bogata, o imaginație ce ne duce pe tărâmuri neînțelese și totuși des întâlnite. Daria este un personaj puternic, un personaj ce trece prin schimbări majore pe parcursul acestui volum(abia aștept volumul doi pentru a vedea toate schimbările), schimbările sunt atât sufletești, cât și fizice, schimbări ce o fac sa se piarda. Pentru Daria dragostea este ceva neînțeles, greu de prins în mâini și foarte periculoasă, iubirea mamei ei a format-o pe ea. O creatura a întunericului ce poate distruge totul. Sufletul îi este măcinat de întuneric și durerea pierderii umanității. Armin Este un hoț de inimi, cei drept încă sunt in dubii in ceea ce îl privește, nu știu ce să cred despre el. Tare sper sa fie genul personajului bun in carte. Autoarea are un talent aparte, talentul ăla ce te teleportează  pe lumea ascunsa a întunericului. O carte despre demoni și destine mărețe, destine ce pot distruge sau pot clădi viitorul. Sunt tare curioasa de decizia Dariei din următorul volum, căci da, aștept cu nerăbdare următorul volum! Romelia, mi-ai spus că abia aștept să afli părerea mea, cei drept îmi place mult stilul tau, îmi place mult de tot. Felicitări, detalii din carte nu pot lăsa că nu vreau sa dau spoilere, dar o sa las niste mici fragmente: *O vedeam pe Ilaria plutind deasupra corpului ei. Nu mai avea sânge pe față și pe mâini, dar îi curgeau lacrimi de sânge din ochi şi trăgea cu ambele mâini de limbă, pentru a o smulge. Părea că era prinsă între două dintre aleile pe care fusesem cu ceva timp în urmă. Cred că leșinasem în acel moment, pentru că mă trezisem câteva ore mai târziu la spital. Armin dormea pe scaunul din dreapta mea, cu o carte pe piept. Nu credeam că un bărbat atât de fioros şi aspru ar fi fost capabil să citească o carte.* *M-am întins pe pătură și am lăsat soarele să îmi dezmierde chipul cu razele care încercau să pătrundă printre crengile copacilor. Am închis ochii pentru câteva momente, pentru a mă relaxa. Apoi, am decis să scot una dintre cele trei cărți pe care le luasem cu mine. Îmi doream să mă las pierdută într-o altă lume, care cu siguranță ar fi fost mai bună decât a mea.*

 3. 5 out of 5

  Vampiri, vrăjitoare, magie, puteri supranaturale, legende și crime sunt doar câteva elemente din cartea cea mai recentă pe care am citit-o, un dark fantasy mai întunecat decât o noapte fără stele. Am devorat cartea și mi-a plăcut foarte mult pentru că sunt o mare fană fantasy. Coperta este deosebită și ilustrează o bucată din poveste. Acțiunea romanului este alertă și plină de surprize și răsturnări de situație. Tensiunea crește încet, dar constant de-a lungul firului narativ. Întâlnim și scene emoționante și luminoase, dar predomină scenele complexe și misterioase. Autoarea are o imaginație bogată, astfel ea a creat personaje memorabile așa cum sunt vampirii porumbei, care se pot transforma și în oameni. Întâlnim și pasaje în care personajele ne descriu sentimentele și trăirile lor interioare, visurile și emoțiile. Aceste personaje par extrem de reale, au calități și defecte și sunt originale. În concluzie, acest prim volum mi-a plăcut foarte mult și aștept să văd ce se va întâmpla în al doilea volum.

 4. 4 out of 5

  (Guest)

  #Yin-credibile #Autorromăn #Bonus #Suroridelectură #Cartecălătoare #Nedatiorinunedați27 #Cartea2Dulce Răzbunare Autor Romelia Lungu Ed MyBestseller 166pagini Misterul Posibil Spoiler Când este cazul să scriu despre autorii romăni contemporani, cu greu îmi găsesc cuvintele. Uneori chiar dacă nu sunt încăntată de cartea respectivă, caut să nu par foarte dură cu ei. Nu a fost cazul și în a scrie despre această carte , sunt deja familiarizată cu stilul autoarei Romelia Lungu, este a doua întâlnire cu cărțile ei și ii mulțumesc pe aceasta cale pentru oportunitatea de a citi o altă carte a ei.Revenind la cartea de față, prezentată din perspectiva a două personaje Amelia și Mateo, cu acțiune ce se desfășoară pe teritoriul României dar și al Suediei. Amelia își dorește o răzbunare, așa că îl părăsește pe Sebastian cu doar câteva ore înainte de a căsători. Asta pentru în trecut a mai pus odată capăt relației lor. Urcă în primul avion cu destinația Suedia, probabil că avea ceva finanțe asupra sa de și a permis să achiziționeze droguri, apoi să meargă la un club .De acolo începe adevărata poveste. Amelia suferă un accident rutier, intră în comă pe un termen lung, în toată această perioadă ea trăiește între două lumi, ceea prezentă de unde aude vocea lui Mateo, șoferul care a accidentat-o, dar și undeva în subconștientul ei se întâlnește cu Sebastian, care s-a sinucis după plecarea ei. Însă finalul va da totul peste cap, o întorsătură de situație la care nu mă așteptam. , un deznodământ tragic. Sunt multe întrebări la care răspunsul se găsește în paginile cărții. Ve ți descoperi adevărata identitate a lui Mateo , dar și o lectură care se încadrează pe undeva în relatările ei , nustiu este paranormal pentru mine, pe alocuri presărat cu elemente de horror pe alocuri, și desigur mister. Este o carte scrisă bine, se citește ușor, nu are cuvinte pe care nu reușim să le înțelegem, are un nr redus de pagini. Așa că merită citită!

 5. 3 out of 5

  (Guest)

  Aici se vorbește de o relație frumoasa de dragoste dintre Amelia și Sebastian. Fiind o relație de 10 ani cu urcușuri și coborâșuri,si-au ales sa-și unească destinele pentru totdeauna. In ziua nunții, ea nu se simțea pregătită sa se căsătorească cu Sebastian deoarece se simțea neiubita fata de el. Ea s-a hotărât sa plece in acea zi departe pentru ca nu mai suporta comportamentul si momentele de Tristețe alături de el. Avea nevoie de liniște ca sa se adune. Ajungând in Stockholm, nici măcar nu știa pe unde sa meargă si unde ar trebui sa stea. Își dorea sa fie într-un loc nemaivăzut si liniștitor ca sa poată uita de unele momente pe care o deranjau. Acum vine partea la care as fi stat mult sa mă gândesc dacă sa o continui sau nu. Povestea s-a destrămat de la capitolele următoare urmând sa fie făcut un moment de nedescris și destul de ciudat.Taximetristul pe care o ajutase pe Amelia sa meargă într-un club,a dat cu mașina peste ea si a ajuns la spital. M-a făcut sa întru foarte mult in ceata pentru ca au început sa fie 2 povesti total diferite si nu știam la care sa fiu atenta la detalii,ba era povestită viața Ameliei in căutarea taximetristului mai exact cauza accidentului si a trecutului ei, ba era relația ei in imaginar cu Sebastian. Mă pierdeam pe zi ce trece printre rânduri si mi-am făcut multe semne de întrebare la care sa fiu mai atenta. La cea viitoarei Relatii cu Mateo sau a actualei cu Sebastian? Nu am ales niciuna si am continuat sa citesc. Într-adevăr se citește ușor dar nu mi-a plăcut ca au fost 2 lumi total diferite si mă simteam ca trebuia sa mă împart in 2 părți si sa înțeleg de la fiecare povestea sa si o asimilez. Ascultam pe o ureche si pe alta ieșea,cam așa eram eu in timpul lecturii. Pur și simplu,nu este genul meu și prefer alte genuri ca sa mă țină in priza mereu. Mi-a plăcut la început cu relația lor dar pe parcurs am rămas dezamagita și complet pierduta.

 6. 5 out of 5

  (Guest)

  Este prima mea întâlnire cu autoarea. Nici nu știam la ce să mă aștept. Am citit primele pagini, dar m-a captivat complet. Nu am putut să o las din mână până la sfârșit. Cu fiecare pagină eram din ce în ce mai atrasă de poveste. Cine era Melissa? Oare coșmarurile ei erau doar vise? "Am vrut să merg la oglindă pentru a vedea dacă sunt eu sau monstrul din vis."..."Oare eram nebună și totul se petrecea doar în mintea mea, sau chiar eram un monstru cu chip de om?" O împletire a întâmplărilor paranormale cu thriler psihologic și o poveste de dragoste. "Kalmin văzuse ceva ce nici eu nu mai reușeam să văd. Ceva ce nu credeam că mai există. Văzuse speranță, iubire și viitor. " Nu vreau să povestesc acțiunea, nu pot verbaliza ceea ce n-a făcut să simt... Tot ce știu este că mai vreau. Mai vreau să citesc despre Melissa, aș vrea o continuare. Există atât de mult potențial... Rar am găsit o așa poveste.

 7. 5 out of 5

  (Guest)

  In Melissa ne putem regasi multi dintre noi. Sa stiti, pana si cei mai bogati oameni de pe aceasta planeta au temerile lor. Melissa este acel personaj care in ciuda cosmarurilor pe care le are, face tot posibilul sa afle adevarul din spatele lor. Melisa este o femeie goala, pustiita, trista. O femeie care traieste cu teama zi de zi ca aceea va fi ultima din viata ei. Este o femeie care tot timpul a cautat iubirea in oameni care nu au stiut sa o inteleaga si sa o daruiasca. Recomand cu drag citirea acestei povesti, nu doar pentru ca este inspirata din realitate, ci pentru faptul ca vei descoperi o altfel de lectura.

 8. 0 out of 5

  (Guest)

  , , , ❦❦ Amelia este o tânără debusolată, aflată într-o fugă continuă de viață, de ea însăși și, totuși, prizonieră în propria tăcere, în propria neputință de a se elibera de întunericul din străfundul sufletului ei. Este vie fără a se bucura însă de viață, în mintea ei totul este haos, iar sufletul îi este plin de ură și iubire deopotrivă; în centrul propriei ființe este EL - Sebastian - , bărbatul care a dus-o pe culmile fericirii pentru a o distruge în cele din urmă. Iubirea lor este frumoasă și mizerabilă deopotrivă, îmbrăcată în lumini și umbre, în haos și acalmie, în clipe senine și nopți furtunoase. Dar orice drum are un început și un final, iar Amelia simte că a ajuns la capătul iubirii lor. În față o așteaptă un alt început, însă nu unul lin și plăcut, ci sinuos și imprevizibil, cel al răzbunării. Se va putea însă transforma un gând în dorință, iar o dorință în împlinire? Mai poate fi refăcut un suflet spart în mii de bucăți după ce s-a pierdut pe sine, și-a pierdut sensul vieții? ✤✤ Nu te poți lupta cu destinul, mai ales atunci când viața și moartea se întrepătrund într-un mod dureros și brutal deopotrivă. O clipă de neatenție, un accident o aruncă pe Amelia în brațele morții. Dar, surprinzător, rămâne captivă între două lumi, cu trupul inert pe un pat de spital în lumea reală, iar cu sufletul pustiit în lumea de dincolo. Aici dă piept cu trecutul, cu proprii demoni, dar, mai ales, cu bărbatul care a distrus-o emoțional. Cum a ajuns Sebastian pe tărâmul morții? Este un coșmar sau o plăsmuire a minții sale întunecate? ❦❦ Poți fugi de viață, dar nu te poți ascunde orice ai face. Amelia și Sebastian au de înfruntat împreună trecutul lor întunecat, pentru a se putea elibera de furie, durere și ură. Timpul nu poate fi dat înapoi pentru a retrăi clipele frumoase și pentru a le șterge pe cele urâte. Din iubirea lor au rămas doar regrete tardive, plânsete reci și tăcute. Amelia și Sebastian au fost două suflete rătăcite pe tărâmul vieții, care se regăsesc pe tărâmul morții pentru a-și oferi iertare și eliberare. Să fie moartea unica lor binecuvântare? ✍️ " " a fost o lectură facilă, dar tristă și, totodată, profundă. Pe tot parcursul lecturii, am simțit energia apăsătoare dincolo de cuvinte, dar și multă durere, poftă de viață, vulnerabilitate și speranță. Mulțumesc autoarei Romelia Lungu și echipei Cărți - Sclipiri de Stele - Cărți de Poveste pentru șansa de a citi cartea!

 9. 4 out of 5

  (Guest)

  ➤➤ Moștenitoarea unei averi imense, înzestrată cu inteligență și frumusețe, căsătorită, dar liberă să facă ce vrea, la cei 35 de ani, Melissa pare să aibă totul. Realitatea însă este diferită. Este o femeie plină de contraste, cu un trecut tulburător, dominat de alcool, droguri și sex, un suflet chinuit, bântuit de întuneric și demoni. ➣➣ Deși a avut parte de o copilărie fără lipsuri, părinții adoptivi iubind-o și oferindu-i totul, Melissa a simțit mereu că Răul sălășluieşte în ea, că forțe malefice o pândesc pentru a pune stăpânire pe mintea și trupul ei. Încă de la cinci ani, nopțile i-au fost dușman, iar somnul arma terorii, coșmarurile jucându-se cu mintea ei, iar demonii cu trupul. Nimeni și nimic nu a reușit să o salveze din brațele Răului malefic, nici părinții, în copilărie și adolescență, nici Miguel, cel care i-a devenit soț mai târziu. ➤➤ Pentru a înțelege cu adevărat înțelesul acestor coșmaruri și cine este ea cu adevărat, pleacă în căutarea părinților biologici, cei care au abandonat-o la naștere fără urme de regret într-un orfelinat îmbrăcat în urlete tăcute și moarte. Este hotărâtă să fie lipsită de milă față de cei care i-au dat viață, dar este luată prin surprindere de adevărul din spatele abandonului. Din păcate, ceea ce descoperă o aruncă și mai mult pe culmile disperării. Acum știe că nu doar viața i-a fost îmbrăcată în întuneric, ci și nașterea. Încă de atunci a fost aruncată, și condamnată să trăiască, în brațele unor forțe malefice de neînvins. Cine este cu adevărat Melissa? Care este povestea nașterii ei? Există salvare pentru ea? Răspunsurile în carte! Sinopsisul cărții m-a făcut să cred că voi avea parte de o lectură cu puternice accente horror, de aici și reticența cu care am pornit în citirea acesteia. Surprinzător, nu a fost așa! Mai degrabă, cartea are accente de paranormal îmbinate cu ușoare accente de groază și erotism. Deși este ficțiune, povestea are o bază reală, nota autoarei de la final provocând tristețe și lăsând totodată loc de multe întrebări. Lectura curge cu lejeritate, scriitura este simplă și sensibilă deopotrivă, iar personajul feminin central este bine conturat, autoarea transferându-i Melissei emoții și trăiri personale. Mulțumesc autoarei Romelia Lungu și echipei Cărți - Sclipiri de stele pentru șansa de a citi această carte!

 10. 0 out of 5

  (Guest)

  Un thriller care nu pare fi a thriller de la început, dar cu finalul îți dă peste nas, te lasă fără cuvinte. Amelia este prima a cărui perspectivă o aflăm. Este într-o relație de 10 cu Sebastian. Relația lor are multe certuri și despărțiri de suferit. Dar ajung să își organizeze nunta a doua oară. Înainte cu o seară Amelia decide să urce în primul avion să plece oriunde. Ajunge la Stockholm și face tot felul de lucruri ciudate. Se droghează, merge într-un club unde îl cunoaște pe Mateo. Un individ începe să o atace și fuge după ea, când iasă din club este lovită de o mașină și de aici începe "distracția". Perspectiva lui Mateo este despre cum se îndrăgostește iremediabil de Amelia doar la simpla atingere a mâinii. Nu vreau să dezvălui mai multe pentru că așa aș da spoilere și nu as vrea. Este o carte faină, se citește în câteva ore și are și o lecție de viață importantă, să apreciem lucrurile și oamenii când încă îi avem. Nota:5/5⭐⭐⭐⭐⭐

 11. 5 out of 5

  (Guest)

  Este o carte care te tine cu sufletul la gura.Sunt răsturnări de situații iar finalul este cu totul neașteptat..În carte vei găsi dragoste ,mister,paranormal și groaza.. Amelia face un accident de mașină, iar în urma lui trăiește o perioada între cele doua lumi.Ea își dorește sa se reîntoarcă la viata,dar își dorește și sa trăiască în eternitate alături de Sebastian. În lupta ei de a se decide ce sa facă, apare și Mateo care se îndrăgostește de ea și încearcă sa o convingă sa nu renunțe la viata!Recomand aceasta carte .

 12. 5 out of 5

  (Guest)

  O carte care m-a ținut în suspans și cu un final neașteptat. Dragostea dintre Sebastian și Amelia, care sunt pe un tărâm întunecos, unde apar monștri care se înfruptă din ei, și dragostea lui Matei pentru Amalia, de care are grijă, in timp ce este în comă Amalia. Dar finalul a fost neașteptat Amalia se trezește, după 2 luni, din comă și află că Mateo era și el în comă ( dar a murit ), iar ea nu mai are picioare, din cauza accidentului de tren, fiindcă vroia să se sinucidă

 13. 0 out of 5

  (Guest)

  Citisem sinopsisul cartii si recunosc ca mi-a facut cu ochiul, insa povestea in sine, nu m-a captivat. Intr-adevar se vrea a fi o carte horror dar mie nu mi s-a parut deloc sau, cel putin, pe mine nu m-a prins. Toti avem demonii nostri. Pe unii dintre ei ii lasam sa iasa, pe altii, nu. Cam despre asta, ar vrea sa fie aceasta carte. Cartea este povestea Melissei, inspirata din viata autoarei, care mosteneste o avere colosala la moartea parintiilor ei adoptivi, dar cum „banii nu aduc fericirea”, in viata Melissei se intampla lucruri ciudate pe care nici ea nu si le poate explica. Astfel, ea pleaca in cautarea parintiilor ei naturali, dar ce afla in schimb, ii va schimba viata la 180 de grade. Am crezut ca voi putea salva lumea insa am uitat sa ma salvez pe mine.

 14. 0 out of 5

  (Guest)

  Nu am mai citit nicio carte a Romeliei, dar tot ce sper este intr-o evolutie a autoarei. Cati dintre noi nu au avut parte de o iubire toxica si nu au vrut sa puna punct? Despre aceasta toxicitate este aceasta carte, dar nu cred ca solutia este razbunarea. Din punctul meu de vedere, tot timpul, cel mai destept cedeaza si pune punct, chiar daca doare. Viata se gaseste in micile placeri pe care, sincer, noi ni le cream si conteaza foarte mult cum stim sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara. Povestea Ameliei si a lui Mateo nu m-a prins si nu m-a captivat cum speram ca o va face, iar eu cu razbunarea nu rezonez deloc.

 15. 0 out of 5

  (Guest)

  Dulce răzbunare-Romelia Lungu Vi s-a întâmplat să vă doriți a vă răzbuna pe cineva, nu? Eram curioasă, intrigată să văd calea Ameliei de răzbunare. "Iubirea este singurul sentiment care îți va permite să visezi ​fără limite" De la iubire la ură e un singur pas, nu-i asa?! În zece ani această iubire s-a transformat în ură... "Trebuie ​să învățăm împreună adevăratul sens al iertării." Dar o vorbă din bătrâni spune că "răzbunarea este arma prostului " și sunt de acord cu această zicală ,deoarece având ură în suflet nu poți să răspândești dragoste, iar ura aceasta te macină tot pe tine... "Să lași oamenii să te ​iubească pentru ceea ce ești tu și nu pentru ceea ce vor ei să ​fii. Corect, niciodată sa nu ne schimbăm pentru cineva, să fii tu cea mai bună versiune a ta! "​Pentru ei, moartea nu a fost cea mai mare pierdere, ci faptul ​că au realizat că tot ce aveau mai bun în ei a murit atunci ​când ei erau încă în viață." Un final neașteptat, un final cum nu am crezut că e posibil....

 16. 0 out of 5

  (Guest)

  ”Am căutat mereu iubirea în oameni care nu erau capabili să o înțeleagă și să o dăruiască.” Așa spunea/simțea Melissa, eroina cărții, un suflet zbuciumat, mereu în luptă cu proprii demoni... Și nu e o expresie la figurat ! Oare acei oameni chiar nu-i puteau dărui iubirea sau ea nu era capabilă de a o primi și a o da înapoi ? Dacă începutul cărții te face să crezi că ai în față o poveste horror cu accente erotice, o eroină superficială, pe parcursul întâmplărilor, care nu doar că te vor înfricoșa, dar și te vor ține în suspans, vei dori să afli lămuriri în legătură cu trecutul Melissei, care să explice poate cumva de unde i se trag toate necazurile, dar și unele explicații legate de acel melanj halucinant, înfricoșător dintre vis și realitate. Demonii, vrăjitoarele, visele înfricoșătoare, teama alcătuiesc lumea în care trăiește ea. Cealaltă realitate, cu bogăție, soț, frumusețe, e doar fațada. Mărturisesc că înaintam cu cititul întrebându-mă: Oare chiar sunt reali acei demoni ? Oare chiar ea a făcut toate acele lucruri oribile ? Au fost doar vise înfricoșătoare ? Se va salva cumva ? Ce folos să ai bogăție și frumusețe, dacă ești nefericită ? Am primit răspunsurile pe parcurs, chiar dacă nu au fost cele pe care mi le închipuiam/doream eu, dar a venit apoi epilogul, care m-a răvășit, m-a dus din ficțiunea plină de groază la realitatea din care se pare că s-a inspirat autoarea și care este cu atât mai înfricoșătoare, dureroasă, tristă, tocmai pentru că este ceva real, trăit, nu inventat, nu e doar o poveste de groază, cu mistere, spusă pentru a atrage aprecierea fanilor genului horror. Parafrazând versurile lui Păunescu, putem spune că ”Și totuși există iubire,/Și totuși există blestem...”. Se pare că la Melissa a fost blestemul prima dată... Spre final părea să apară și o firavă speranță de iubire. Eu sper într-o continuare în care binele învinge... Și în poveste, dar și în realitate !

 17. 0 out of 5

  (Guest)

  Atenție, urmează conținut care vă poate afecta emoțional, psihic. Recomand ca citirea acestei cărți să se facă în timpul zilei, deoarece o să vă facă nopți albe!! Pentru a înțelege prezentul, trebuie să descoperim trecutul. Sunteti pregătiți sa descoperiți povestea Melissei? Mă așteptam la o carte horror, știam că o să citesc o astfel de carte. Începutul mă speriase puțin, s-a împletit cu elemente erotice transformându-se într-un horror erotic. Melissa este o femeie atipică, ce își umple timpul cu sex, droguri si băuturi, deoarece consideră că sunt cele care reușesc să-i țină gândurile departe, acolo unde pastilele au eșuat. Și ce vise...ce coșmaruri...cu ce demoni se luptă! "Am oferit tot ce am avut mai bun în mine și am rămas cu tot ce e mai demonic. Sufletul meu urla după un strop de liniște. Alergam prin întuneric și nu reușeam să văd luminița salvatoare. Mă rătăceam mereu pe drumuri cu spini și nu venea nimeni să mă salveze" ...nu cred că mai pun mâna prea curând pe o carte horror

 18. 5 out of 5

  (Guest)

  Este un roman diferit de tot ce am citit, autentic! Romanul...este imprevizibil și totuși lasă loc altor gânduri și poate unui nou volum în care Melissa găsește iubirea și liniștea unde nu s-ar aștepta. Recomand romanul pentru cei cu tărie de caracter. Nu e un roman ce se digeră ușor, dar este un roman care îți amintește că fiecare dintre noi avem proprii demoni cu care trebuie să luptăm uneori.

 19. 5 out of 5

  (Guest)

  Mi-a recomandat această carte o prietenă și nu m-a dezamăgit. Am fost surprinsă de cât de mult mi-a plăcut! Și mai bine fiind o carte de debut, îmi place când un autor depășește așteptările cu prima sa carte de acest gen.

 20. 5 out of 5

  (Guest)

  Un roman ce înfioară!