Distribuție și revânzare

Opțiuni de distribuție #

Distribuția este un serviciu gratuit, inclus în accesul standard la MyBestseller.ro și este disponibil tuturor celor care aleg să ne fie alături în clubul de carte.

Distribuția standard #

Vânzare prin MyBestseller.ro #

Vinde cartea ta (format tipărit sau ebook) în propria librărie online, dispunând de toate facilitățile unei librării, dar fără bătăi de cap, fără stocuri, fără grija livrărilor, retururilor sau a plății. Poți să-ți personalizezi librăria așa cum dorești. Noi ne vom ocupa de tot ce înseamnă procesarea unei comenzi și livrarea ei către cititori. Cartea tipărită este disponibilă și livrată în România și Uniunea Europeană, cartea digitală este disponibilă pentru cititori din toată lumea.

În plus, îți poți crea campaniile pe care le dorești pe Facebook, Instagram, blogul sau site-ul propriu, redirecționând comenzile către depozitul nostru.

Distribuție extinsă #

Cartea ta va fi disponibilă miilor de cititori ale celor mai mari librării online. Clienții acestora beneficiază de avantaje la livrare și de promoții. Adăugați la audiență și cititorii Libris.ro, LibrariaOnline.ro și Emag.ro, precum și alte oportunități.

Mai multe canale adiționale vă permit să afișați cartea către mai mulți clienți:

Librării online și offline
Biblioteci
Distribuitori din România. #

Aflați mai mult despre Distribuția Extinsă.

Powered by BetterDocs