În tehnoredactarea computerizată, întotdeauna pot să existe probleme cu FONTURILE, care sunt aplicații în sine! Foarte mulți tehnoredactori (utilizatori) tratează FONTURILE cu superficialitate, iar mai târziu se lovesc - puternic! - de o mulțime probleme care apar la tipar sau on-line! Dacă doriți să fiți pregătit în „lupta” cu fonturile, vă recomand să citiți acestă carte!
Frank si Gundi Gaschler au scris această carte, tradusa în peste 10 limbi până acum, din dorința de a ajuta cât mai mulți educatori, învățători și profesori dar și de a veni în sprijinul părinților.
A apărut cartea pe care mulți tehnoredactori cunoscători o așteptau, care vorbește pe larg și explică: culorile, modelele de culoare, spațiul de culoare, profilurile de culoare, spațiul observatorului standard, spațiul de conectare la profil, spațiul de amestecare a transparenței și sistemul de gestionare al culorilor din InDesign.
SPAȚIUL DE LUCRU din InDesign ne pune la dispoziție Panouri, Instrumente și ne lasă să realizăm o mulțime de setări specifice care să ne ușureze ENORM munca de tehnoredactare computerizată. Totuși, ACUM putem pune întrebarea: ȘTIM CU ADEVĂRAT să CONFIGURĂM spațiul de lucru ca să corespundă nevoilor și PREFERINȚELOR noastre? În această carte puteți găsi răspunsul la această întrebare, alături de - MULTE - alte secrete ale meseriei de tehnoredactor.
ACUM, cu această carte, TIPOGRAFIA poate fi la fel de... eternă ca și mediul on-line, PENTRU CĂ această lucrare fixează 26 de reguli de aur care vor face orice produs tipografic accesibil și ușor de citit!
Secretele tehnoredactorului Junior reprezintă ABC-ul oricărui tehnoredactor care se află la început de drum... În această carte se găsesc fixate și detaliate subiecte importante ca: fonturile, codarea de caracter UNICODE, culorile, modelul aditiv de culoare RGB și modelul substractiv de culoare CMYK, elemente de lucru și reguli din tehnoredactarea computerizată, precum și prezentarea noțiunilor de bază pentru învățarea programului Adobe InDesign CC.
Această carte oferă răspunsuri la o serie de întrebbări care îi frământă pe tineri și bătrâni deopotrivă: care este sensul vieții? Ducem oare o viață fără rost? Cum ne influențează viața frumusețea fizică și frumusețea spirituală? Care sunt metodele de luptă pentru cucerirea sufletului omului folosite de Sistemele de opoziție ale Universului? Cititorul va afla care sunt deosebirile dintre ma-tricele diferitor tipuri de suflet, din ce cauză au oamenii blocată memoria trecutului, cum funcționează programul de autoinstruire și, nu în ultimul rând, care sunt situațiile de impas la serviciu sau în viața de zi cu zi, matricea legilor, a noțiunilor și a timpului în structurile subtile ale ființei umane.
Aceste mesaje se remarcã prin învãţãturile spirituale ce ajutã omul atât pe pãmânt cât şi dupã, şi clarificã multe aşa zise “enigme” din Biblie, precum transformarea vinului în apã, moartea lui Lazãr, “concepţia imaculatã” precum şi adevãrata misiune de acum 2000 de ani a lui Iisus pe lume, şi anume rãspândirea veştii cã posibilitatea ca omul sã primeascã Iubirea Divinã a lui Dumnezeu, a fost restauratã de cãtre Acesta, dupã ce fusese pierdutã de cãtre primii oameni, cunoscuţi sub numele de Adam şi Eva.
Printre spiritele care transmit mesaje din lumea de apoi se numãrã Iisus, Abraham Lincoln, George Washington, Otto von Bismarck, Martin Luther, cãlugãrul reformator, Mary Eddy Baker, R.G. Ingersoll, Emanuel Swedenborg, Caligula, Nero, apostolii lui Iisus, precum şi alţii.
Avem nevoie să investim acum în ceea ce se merită cu adevărat, decât să investim mai târziu bani, timp, energie, lacrimi și suferință pentru a recupera măcar o parte din ceea ce am pierdut prin neglijență.
Cartea de față vrea să ofere un semnal de alarmă pentru a începe să gândim. Cu alte cuvinte să analizăm de ce facem ceea ce facem. De ce credem ceea ce credem? De ce avem stilul de viață pe care-l avem? De ce stăruim într-un lucru care nu ne aduce sănătate fizică, mintală și spirituală? Când vom investi în ceea ce contează cu adevărat? Când vom fi singuri la spital plângând cu punga de pastile după noi? Abia atunci? Sau când va fi prea târziu? De ce să n-o facem acum, prevenind? De ce să nu fim inteligenți? De ce nu vrem să fim cu adevărat fericiți? Totul depinde de noi. Cum spunea titlul unei cărți scrise de Ion Copăceanu: „Alegerea... prețioasa, dar și teribila alegere.”
Este o carte autobiografică a călătoriei spirituale a unui suflet care aspiră la desăvârșire, la recunoașterea de Sine. Pe calea spirituală apar multe încercări, uneori obstacole greu de recunoscut într-o lume în care mulți vor să îți vândă orice. De aceea, pentru a evita astfel de situații, pentru a fi de ajutor și altora care au nevoie, este prezentat cu detalii cum deosebești un maestru autentic de unul fals, cum îți activezi vocea inimii pentru a recunoaște adevărul. În structura umană există nevoia de apartenență la un grup în care omul respectiv să se simtă valorizat și atunci când găsește o astfel de grupare e nevoie să își stabilească niște repere, după care să se asigure că a găsit ceea ce are nevoie, sau nu. Experiența împărtășită în această carte poate fi de ajutor unui căutător adevărat. Sunt de asemeni prezentate și anumite realizări minunate care pot fi experimentate în tot acest proces de auto-cunoaștrere: trăiri mistice, practici spirituale in energetica corpurilor de lumina, comuniuni cu arhangheli și alte aspecte care pot ajuta în stabilirea reperelor spirituale interioare ale omului contemporan.