Personalizarea spațiului personal

Dacă ai sărit etapa de configurare a librăriei tale la înregistrare și dorești s-o faci acum, deschide managerul tău de magazin și parcurge următorii pași:

Accesează, în meniul principal al Managerului librăriei din partea stângă, butonul Configurare.

În tabul Librărie:

Adaugă un logo (pentru Edituri) sau o fotografie oficială de autor. Ai în vedere ca aceasta să aibă dimensiunea de 125×125 pixeli.

Spațiul personal poate avea ca Header o imagine statică sau un slider. Alege una dintre opțiuni, apoi alege una sau mai multe imagini (în cazul sliderului) și adaugă-le în depozitul de imagini. Acestea for fi definitorii pentru librăria ta personală de la MyBestseller.ro. Dimensiunea recomandată pentru imagini este de 829×241 pixeli. Poți adăuga și alte dimensiuni, dar acestea se vor vedea fragmentat. În lipsa acesteia/acestora, se va încărca imaginea standard MyBestseller.ro.

Configurare aspect Pasul 1

Pasul 1 – configurare aspect

Alege un banner care va fi afișat în pagina pentru mobil sau tabletă. Dimensiunea recomandată pentru imagini este de 390×193 pixeli. În lipsa acestuia, se va încărca imaginea standard MyBestseller.ro

Adaugă un banner care va fi afișat în lista de librării din MyBestseller.ro. Dimensiunea recomandată pentru imagini este de 530×285 pixeli.

Pasul 2 – configurare aspect

Adaugă o descriere personală sau a editurii sau alege neafișarea acesteia. Poziționează numele de autor sau editură la Header sau pe Banner și alege câte produse să fie afișate pe pagină (în caz că ai mai multe titluri).

Pasul 3 - configurare aspect

Pasul 3 – configurare aspect

În tab-ul SEO:

Alege un titlu, o descriere meta și cuvintele cheie care să te reprezinte.

Powered by BetterDocs