Privire de ansamblu

Este cât se poate de simplu la MyBestseller #

Fără stocuri
Cărțile sunt tipărite pe măsura vânzării. Dacă o carte este returată din diferite motive, aceasta va fi retrimisă în comanda următoare.
Layout-uri gratuite
Aveți la dispoziție câteva layout-uri pentru interior și un layout exemplu pentru copertă, care să te ajute să pregătești mai repede cartea, Layout-urile sunt cu titlu informativ.
Aflați care sunt specificațiile fișierelor PDF de tipar pe care trebuie să le încărcați în contul din MyBestseller.ro.
Servicii profesionale
Nu știți, nu puteți sau nu aveți timp ca să vă pregătiți cartea? Am făcut parteneriat cu Editura Virtuală, o editură cu o experiență în lucrul cu autorii independenți de peste 12 ani. Alegeți serviciile specifice de care aveți nevoie: editoriale, design, tehnoredactare, copertă, digitizare etc.
Suport
Obțineți ajutor dedicat în ceea ce privește procesul de publicare în MyBestseller.ro.

Avantajele colaborării cu MyBestseller #

Redevențe competitive
Câștigi unele dintre cele mai mari redevențe din industrie.
Exemplare de autor și la dispoziția autorului.
Comanzi câte exemplare de autor dorești la prețul de tipar, indiferent de cantitate.
Fără taxe de acces și comisioane ascunse.
Accesul este și va rămâne gratuit. Toate comisioanele pentru vânzarea cărților sunt la vedere și sunt deduse din sumele încasate. Abonamentele pentru diverse servicii suplimentare (marketing, promovare etc.) sunt opționale și nu condiționează în vreun fel accesul.
Cărți de calitate
Cărțile MyBestseller sunt realizate profesional, iar calitatea tiparului nu este mai prejos decât cea pe care o obțineți la o tipografie de dimensiuni mari. Tiparul este realizat digital.
ISBN gratuit
Dacă titlul pe care doriți să-l publicați nu are ISBN, solicitați unul gratuit atunci când completați formularul de publicare. ISBN-ul se alocă în 24-48 de ore dacă este vorba despre cărțile digitale și în 10-12 zile lucrătoare, dacă este vorba despre o carte tipărită. Pentru cartea tipărită, acesta se alocă împreună cu descrierea CIP de la Biblioteca Națională.
IMPORTANT! MyBestseller.ro urmărește calitatea textelor. O carte care

Lărgește-ți audiența #

Distribuție Standard
Alege să vinzi cartea ta în MyBestseller.ro, dar și în Libris.ro și Emag.ro.
Distribuție Extinsă
Extindeți-vă distribuția alegând Distribuție extinsă către librării online și offline, biblioteci și distribuitori din România. Distribuția Extinsă presupune o serie de condiții pe care le puteți afla aici.

Powered by BetterDocs