Solicită plata pentru Royalties-urile câștigate

Dacă ai acumulat minimum 100 de lei în contul MyBestseller, poți solicita un transfer bancar cu suma acumulată. Pentru asta, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: La primirea oricărei comenzi, aceasta este listată în meniul Comenzi. Acolo este și statusul fiecărei comenzi în parte. Solicitarea unei retrageri se poate face doar pentru comenzile cu status Finalizată.

Pasul 1: Retrageri Royalties

Pasul 2: Poți solicita retragerea făcând clic pe butonul „Retragere” din secțiunea Plăți aici: Tabloul de bord al furnizorului MyBestseller >> Plăți

Pasul 2: Retrageri Royalties

După ce faceți clic pe butonul de Retragere, ai la dispoziție lista cu comenzile care sunt neplătite. Selectează comenzile pentru a cumula suma de retras și apasă butonul Cerere din dreapta jos. Aveți în vedere ca suma de retras să depășească 100 lei.

Pasul 3: Retrageri Royalties
Odată ce cererea este trimisă, operatorul MyBestseller.ro primește notificarea și va putea procesa plățile. Dacă suma este mai mică de 100 de lei, cererea este respinsă automat.

Plățile se fac în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea cererii de plată.

Dacă te-ai înscris ca Editor sau ești autor care poți emite factură (PFA, II), atunci va trebui să ne trimiți această factură, care să includă produsele menționate în raport ca vândute. Plata va include integral suma datorată (mai puțin comisionul de transfer de 5 lei).

Dacă ești autor și soliciți prima plată ca drepturi de autor, atunci procedura este cea de mai jos:

Trebuie să știi că din suma totală se vor reține și achita la ANAF taxele datorate conform declarației completate și se va reține taxa de 5 lei comision de transfer.

Dacă ai un cont internațional, comisioanele de transfer vor fi trecute în sarcina ta.

Dacă nu ai introdus contul bancar până acum, mergi la Configurare >> Plată, alege ca metodă de plată Transfer bancar (momentan singura medodă) și introdu datele contului tău.

Adăugare cont

Powered by BetterDocs