Vinde o carte apărută la o altă editură (propune pentru evaluare) sau cere ISBN pentru una nouă

Dacă ai o carte care a apărut la o altă editură și deții drepturile de difuzare sau ai realizat-o în regie proprie, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să intri în meniul Cărțile mele și să adaugi o carte sau să completezi formularul de evaluare. Această etapă este necesară pentru a adăuga orice carte nouă în sistem.

Pentru această etapă, trebuie să dispui de fișierele finale pentru tipar, care vor fi analizate din punct de vedere tehnic de către un consilier și vei primi răspunsul de obicei în 2-3 zile lucrătoare.

Dacă ai o carte nepublicată, poți cere ISBN prin același formular. Verifică mai întâi instrucțiunile de realizare a fișierelor de tipar. Mergi în Centrul nostru de ajutor și urmărește procedurile.

Pentru a publica o carte nouă, trebuie să realizezi o copertă și un fișier pentru interiorul cărții, ambele în format PDF. Nu acceptăm alt tip de fișiere (spre exemplu .jpg pentru copertă și .doc pentru interior). Învață cum să faci corect conversia unui document Word în PDF.

IMPORTANT!

  • Te rugăm să nu propui și să insiști în a propune cărți în care procentul de greșeli (de la cele de gramatică și până la cele de formatare) este copleșitor. Dacă nu știi cum să-ți faci cartea, apelează cu încredere la specialiștii noștri aici.
  •  Citește cu atenție informațiile din Centrul de ajutor, care sunt complete și îți pot oferi soluții viabile.
  • Nu abuza de sistemul de comandă pentru exemplarul de probă. Încearcă să rezolvi eventualele probleme după prima verificare.

Powered by BetterDocs